zverko Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 da bo potrebno počas nehat :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Da dons pa res grem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Januar 18, 2008 Deli Objavljeno Januar 18, 2008 Moja odločitev pa je, da bom še naprej živela sama, ker je tako prekleto dobro :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 21, 2008 da dokončam "zadevo" in izpolnim svoje obljube :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Da se ne ukvarjam več z brezveznimi, trapastimi, zdolgočasenimi in vase zagledanimi ljudmi ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 21, 2008 da dokončam "zadevo" in izpolnim svoje obljube :whistle: :winkiss: yesssss ... del "zadeve" je odobren in potrjen ... del pa do konca tedna :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 da danes bo srečen dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Da letos ne bom tko redko :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 da bom glih zdaj fukno računalnik ven na okno (se mi zdi da sem zasvojen z njim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 ....da ne bom tok naivna :closedeyes: ...ne bom vrjela več besedam,samo dejanjim.... :headbang: :closedeyes: :closedeyes: da bom glih zdaj fukno računalnik ven na okno (se mi zdi da sem zasvojen z njim) sam vn na okno ga dej....pa ga skozi okno glej :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 da bom nazaj začel resno trenirat, ker teh zabav mam pa že počas dost :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Da se poboljšam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 ....da ne bom tok naivna :closedeyes: ...ne bom vrjela več besedam,samo dejanjim.... :headbang: :closedeyes: :closedeyes: My point exactly! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 da dokončno pozabn na eno zadevo s katero sn se ukvarjal skor en let...pa grem naprej..... :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 da dokončno pozabn na eno zadevo s katero sn se ukvarjal skor en let...pa grem naprej..... :worship: :worship: oprostiš lahko, sam pozabš pa nkol. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 oprostiš lahko, sam pozabš pa nkol. :whistle: oprostu nam...pozabu pa tud vrjetn ne...bm pa potlaču :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 oprostu nam...pozabu pa tud vrjetn ne...bm pa potlaču :evilgrin: ah, saj tko vsi delamo :wacko: je pa res, da je vsaka slaba stvar za neki dobra. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 je pa res, da je vsaka slaba stvar za neki dobra. :) :worship: :worship: :worship: :worship: ja...maš prov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Jaz ne bom več premalo oblečena zunaj ko je ful mrzlo pa veter piha, ker me pol ledvice bolijo :rolleyes: Pa enkrat v življenju upam da ne bom več lagala.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 glavno da si v avatarju slečena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2008 da jutri oddam mentorci v branje ... kar bo pa bo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 da jutri oddam mentorci v branje ... kar bo pa bo :unsure: ... veliko sreče ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 10, 2008 Deli Objavljeno Februar 10, 2008 ...da ne dam :grrr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Da se bom zredil :D v denarnico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 da bom mal več misla nase in manj na druge :) če mi bo uspel :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se