.... Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred eno uro, maus pravi: V dobro vseh in zaradi preglednosti foruma sem se odloćo, da še za kakon teden podalšam mouk v vseh temah razen v temah v krneki pa še fajn se imam Raje priznaj, da delaš nadure za nakup nove kawe maus 1
Bmflar Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 Ob 8. 11. 2016 at 7:27, HD-Dyna pravi: jaja, sej vem ... ampak drgač sm bl slab karakter ... base me zmeri zajebejo ... Eto, učeri me je Živnorc zajebu z basami kako naj člowk pol hujša pik1, solorider, DAMI34 in 3 others 6
C eagle Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Eto, učeri me je Živnorc zajebu z basami kako naj člowk pol hujša važn, da je konjujedan še živ... in da ma še base... Popravljeno November 18, 2016. Popravil C eagle maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 Pravkar, C eagle pravi: važn, da je konjujedan še živ... in dama še base... Base so ble moje Ma jih pa tut še on maus 1
C eagle Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Base so ble moje Ma jih pa tut še on pol te je zmamu na mamac.... Popravljeno November 18, 2016. Popravil C eagle maus in Bmflar 2
maus Objavljeno November 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2016 odloču sm se, da podaljšam mouk še za kakšn teden .. kok je fajn, k se mi ni treba pregovarjat v ostalih temah ... res je fajn DAMI34, C eagle, pik1 in 2 others 5
pik1 Objavljeno November 27, 2016 Opozori Objavljeno November 27, 2016 pred 1 uro, maus pravi: odloču sm se, da podaljšam mouk še za kakšn teden .. kok je fajn, k se mi ni treba pregovarjat v ostalih temah ... res je fajn . ... modra odločitev ... ... hmmmmmm ... stari, pa tebe bi lahko klical "modrec" ... no, pa sej si sinje moder, ne ?? al si siv ... ??? Bmflar, maus in DAMI34 3
maus Objavljeno November 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2016 pred 6 minutami, pik1 pravi: . ... modra odločitev ... ... hmmmmmm ... stari, pa tebe bi lahko klical "modrec" ... no, pa sej si sinje moder, ne ?? al si siv ... ??? pust me pRR miRR ćelo do tilnika še nikol ni biu siuc tko sm se odloćo pa konc debate kawapawaRR DAMI34 in Bmflar 2
pik1 Objavljeno November 27, 2016 Opozori Objavljeno November 27, 2016 pred 40 minutami, maus pravi: pust me pRR miRR ćelo do tilnika še nikol ni biu siuc tko sm se odloćo pa konc debate kawapawaRR . ... pRRov nooooo ... ... pa ne neRRgej tok ... DAMI34, maus in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno November 28, 2016 Opozori Objavljeno November 28, 2016 pred 12 urami, maus pravi: odloču sm se, da podaljšam mouk še za kakšn teden .. kok je fajn, k se mi ni treba pregovarjat v ostalih temah ... res je fajn Ufff, superrrr, da se mal spočijemo pik1, ...., DAMI34 in 1 other 4
maus Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 evo .. mau sm tut u drugih temah neki mauga napisu, in sem se odloču, da se zopet potegnem v ilegalo in samo v temo krneki kj napišem, ker mi je tok fajn tko sm se odloću .. vsaj za kakšn teden, pol se bom pa spet odloću pik1, DAMI34 in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 5 minutami, maus pravi: evo .. mau sm tut u drugih temah neki mauga napisu, in sem se odloču, da se zopet potegnem v ilegalo in samo v temo krneki kj napišem, ker mi je tok fajn tko sm se odloću .. vsaj za kakšn teden, pol se bom pa spet odloću Sem se odloču, da ti povem, da si se slabo odloču maus, pik1 in DAMI34 3
maus Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Sem se odloču, da ti povem, da si se slabo odloču odloću sm se, da ti povem, da me pust pRR miRR DAMI34 in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: odloću sm se, da ti povem, da me pust pRR miRR Odloč se že enkrat pa zase se brigi pik1, maus in DAMI34 3
maus Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Odloč se že enkrat pa zase se brigi js sm se odloću kot sem se odloću ... zdj pa prćakujem, da se boš ti odloću, ko te pridem obiskat, boš base vame bacau in me napodu s tvoje parcele .. in pol se bom ustavu ene 10 metrov stran in ti boš neprenehoma base vame bacau ... tok časa, da ti jih bo zmankalo, pol se pa h konjujedan preselva in še tm vame base bacaš .. a sploh štekaš Bmflar, DAMI34 in pik1 3
DAMI34 Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 16 minutami, maus pravi: evo .. mau sm tut u drugih temah neki mauga napisu, in sem se odloču, da se zopet potegnem v ilegalo in samo v temo krneki kj napišem, ker mi je tok fajn tko sm se odloću .. vsaj za kakšn teden, pol se bom pa spet odloću prosm nehi se odločat, js bi rad tut kako modor v modrih temah prebral pik1 in maus 2
Bmflar Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 Pravkar, maus pravi: js sm se odloću kot sem se odloću ... zdj pa prćakujem, da se boš ti odloću, ko te pridem obiskat, boš base vame bacau in me napodu s tvoje parcele .. in pol se bom ustavu ene 10 metrov stran in ti boš neprenehoma base vame bacau ... tok časa, da ti jih bo zmankalo, pol se pa h konjujedan preselva in še tm vame base bacaš .. a sploh štekaš Nope, sm se odloču, da bas ne bom metu drgam kt u svoja usteca maus in pik1 2
maus Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, DAMI34 pravi: prosm nehi se odločat, js bi rad tut kako modor v modrih temah prebral sorri .. moja odloćitev je pać odloćilna moguče drug teden pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Nope, sm se odloču, da bas ne bom metu drgam kt u svoja usteca krneki si Popravljeno December 5, 2016. Popravil maus pik1, Bmflar in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 prou prou prou skregan maus, pik1 in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: krneki si sorri .. moja odloćitev je pać odloćilna moguče drug teden maus in DAMI34 2
maus Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: sorri .. moja odloćitev je pać odloćilna moguče drug teden kdor ponaula je ponaulauc to je že globoko globoka tvoja odloćitev ne vela, ker je to moja odloćitev ... štekaš pik1 in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: kdor ponaula je ponaulauc to je že globoko globoka tvoja odloćitev ne vela, ker je to moja odloćitev ... štekaš Ne, ampak nima veze maus 1
pik1 Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred eno uro, maus pravi: kdor ponaula je ponaulauc to je že globoko globoka . ... ne, ni ponaulauc ... ampak je ponaulanka ... maus in Bmflar 2
maus Objavljeno December 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2016 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... ne, ni ponaulauc ... ampak je ponaulanka ... sicer ne razumem, ampak ziher je modra tvoja trenutna poved pa še zdj ne vem kaj si se odloću pik1 in Bmflar 2
pik1 Objavljeno December 5, 2016 Opozori Objavljeno December 5, 2016 . ... sem se odloču, da odločitev še ni taprava .... Bmflar in maus 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se