AREA Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 da več nobene ženske ne jemljem resno kar se tiče kakršnekoli "resne" zveze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 da več nobene ženske ne jemljem resno kar se tiče kakršnekoli "resne" zveze 2x... :yes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 Ja se je za zamislt nad tem, sam , kaj ko so pa vse iste. :headbang: BUTL BABJI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 ja, vse so iste...dejte se med sabo, boste mel najbol resno zvezo ever! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 do končno, zaključiti načrtovano :evilgrin: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 25, 2008 Deli Objavljeno Marec 25, 2008 No tk davč še pa nismo. Res je pa da brez njih (vas) pa spet ne gre. Pa to je bog vse zajebu. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Res je pa da brez njih (vas) pa spet ne gre.Pa to je bog vse zajebu. :whistle: Reveži :doze: , žalostno da ne znate živet brez žensk. Še dobro da me lahko brez vas .) Nič se še nisem odločila... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 ja, vse so iste...dejte se med sabo, boste mel najbol resno zvezo ever! ...če bi bla TI na sredi... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 ...če bi bla TI na sredi... :whistle: ... bi bilo vse vredi... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 ... bi bilo vse vredi... :whistle: :grim ......... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Tale bo prava... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 uuu hot, med 2 dva bi se pa z veseljem spravla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Reveži :doze: , žalostno da ne znate živet brez žensk. Še dobro da me lahko brez vas .) Nič se še nisem odločila... :closedeyes: Brez žensk komot, brez pičk pa bol težko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 nkol več ne jem potice :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 nkol več ne jem potice :headbang: Orehe moraš streti... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Orehe moraš streti... :lol1: :kva1: kako pa? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 26, 2008 Deli Objavljeno Marec 26, 2008 Nkol več ne bom bosa igrala fuzbala, sploh pa ne s kamnom k jke zakamufliran v žogo :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 nikoli več ne kupim michelin-k pilot power! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TI TO Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 nikoli več ne kupim michelin-k pilot power! :headbang: Bum tresk bum? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Odločil sem se, da bom, enkrat te dni, narezal winda, ker me nonstop nekaj provocira... :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 31, 2008 Deli Objavljeno Marec 31, 2008 Odločil sem se, da bom, enkrat te dni, narezal winda, ker me nonstop nekaj provocira... :fight1: Kaj si ja nor, kaj si sirotinja upa... :rolleyes: Odločil sem se, da bom, enkrat te dni, še bolj sprovociral Vapotka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 Bum tresk bum? ne, sam gume ne držijo pou kur . .!! :headbang: niti segrejejo se ne . . . marsi kej sm se odloču . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 odloču sm se, da se bom bol posvečal študiju.... ....zakaj sem se mogel to odločit :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno April 1, 2008 Deli Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) odloču sm se, da se bom bol posvečal študiju.... Jst tut :yes: (ker je pač skrajni čas) Pa še neki sm se odločila... :whistle: Popravljeno April 1, 2008. Popravil brubi46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se