Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: in zakaj jih moram dobit po buči..... Če Kmet2 ne ve, je tebi sigurn bolj jasno dr.looney, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: in zakaj jih moram dobit po buči..... Sej veš ti dobr Pravkar, HD-Dyna pravi: Če Kmet2 ne ve, je tebi sigurn bolj jasno Zase se brigej Bmflar, dr.looney, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Sej veš ti dobr .......sam jest mam raje obratno...... Bmflar, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: .......sam jest mam raje obratno...... Sej jz pa rad dam, tem k majo rade obratno VS800, dr.looney, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: .......sam jest mam raje obratno...... Ne vem, jest sem se zgubu že na 85. strani Kmet2, DAMI34, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Ne vem, jest sem se zgubu že na 85. strani a te za rokico primem..... Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: a te za rokico primem..... zase se brigi Kmet2, maus, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: zase se brigi lejga no..... člouk ti ponudi pomoč...ti pa takole.....že prav.....si bom zapomnila...... Bmflar, maus in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: lejga no..... člouk ti ponudi pomoč...ti pa takole.....že prav.....si bom zapomnila...... Tvoja pomoč je sumljiva Ni vsak tvoj perjatu, k te iz dreka vleče - so me naučil maus, dr.looney, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Tvoja pomoč je sumljiva Ni vsak tvoj perjatu, k te iz dreka vleče - so me naučil sej ti ne bom nič naredila....... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: lejga no..... člouk ti ponudi pomoč...ti pa takole.....že prav.....si bom zapomnila...... odloč se pa ga spraski mene pa pr mir pust ... ajeprau dr.looney, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 6 minutami, HD-Dyna pravi: Ne vem, jest sem se zgubu že na 85. strani js pa na 69 maus, dr.looney, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 a morte še to mojo temo unićt ... ćist tle se samo odloćno odloća, ajejasn DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: mene pa pr mir pust ... ajeprau sej mam rada domače živali.....tako da si lahko brez skrbi....... pred 1 minuto, maus pravi: a morte še to mojo temo unićt ... ćist od tebe smo se učili......in sedaj te že skoraj prekašamo..... maus, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, dr.looney pravi: sej ti ne bom nič naredila....... .. je rekla mačka mišeku Bolš vervat kot prevervat Popravljeno Januar 5, 2017. Popravil HD-Dyna Kmet2, DAMI34, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Bolš vervat kot prevervat pussy...... Bmflar, maus, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: sej mam rada domače živali.....tako da si lahko brez skrbi....... On ni domača žival ampak zajedalec maus, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: On ni domača žival ampak zajedalec ja velik je glih en tolk...... Kmet2, Bmflar, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: sej mam rada domače živali.....tako da si lahko brez skrbi....... od tebe smo se učili......in sedaj te že skoraj prekašamo..... pred 1 minuto, Kmet2 pravi: On ni domača žival ampak zajedalec budno spremlam vaše nadaljnje poteze, pol se bom pa odloću Kmet2, dr.looney, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, maus pravi: budno spremlam vaše nadaljnje poteze, pol se bom pa odloću Mene dohtarca vleče in zavaja , jz nisem nč kriv , sej jo vidš kake ma DAMI34, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, maus pravi: budno spremlam vaše nadaljnje poteze, pol se bom pa odloću Ne pomaga, neozdravljivi so Pravkar, Kmet2 pravi: Mene dohtarca vleče Dobr vleče ? maus, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Ne pomaga, neozdravljiv sem Bmflar, maus, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Mene dohtarca vleče in zavaja , jz nisem nč kriv , sej jo vidš kake ma ....... jest sam zase odgovarjam...... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Ne pomaga, neozdravljivi so Dobr vleče ? Ne vem , baje vleče samo enemu velikemu pa težkemu ki lahko zapolni ...... dr.looney, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Zase se brigi maus in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se