maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: ....... jest sam zase odgovarjam...... ja sj .. pol boš pa tekla in krićala .."SJ NAUM VEČ " Bmflar, pik1, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Ne vem , baje vleče samo enemu velikemu pa težkemu ki lahko zapolni ...... Sebe opisuješ Kmet2, maus, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Dobr vleče ? mene skozi zobe not pouleće Popravljeno Januar 5, 2017. Popravil maus dr.looney, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Sebe opisuješ Jz sm velik pa prijazen ne težek DAMI34, Bmflar, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Jz sm velik pa prijazen ne težek Hmmm ...... kil maš tolk k jest, karakter pa tut tle-tle Kmet2, maus, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Jz sm velik pa prijazen ne težek a k si biu 5 let str djte se no odloćat DAMI34, dr.looney in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Hmmm ...... kil maš tolk k jest, karakter pa tut tle-tle Si me pa zredil na hitro za eno 30 kg Bmflar, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Si me pa zredil na hitro za eno 30 kg Ka me zdej tolčeš ... nasilnež .... nasilje ne reši zadeve ... . . . . . . . . . . . . . . . . Glock jo DAMI34, Kmet2, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 5, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2017 (popravljeno) pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Glock jo sm ga klicu, pa se ne jau odloču se je it na dopust Popravljeno Januar 5, 2017. Popravil maus dr.looney, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, maus pravi: sm ga klicu, pa se ne jau določu se je it na dopust Številko je zamenu, je dal sam frendom novo DAMI34, Kmet2, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 5 minutami, HD-Dyna pravi: Ka me zdej tolčeš ... nasilnež .... nasilje ne reši zadeve ... . . . . . . . . . . . . . . . . Glock jo Mam oboje ...sam base pa Dunja te še lohk reši DAMI34, dr.looney in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 10 minutami, maus pravi: ja sj .. pol boš pa tekla in krićala .."SJ NAUM VEČ " a tak hudo je..... maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Mam oboje ...sam base pa Dunja te še lohk reši Skratka .. z eno besedo ... najebu sem ga u tri ........ maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Skratka .. z eno besedo ... najebu sem ga u tri ........ ne bo ti hudo..... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 4 minutami, dr.looney pravi: ne bo ti hudo..... Tudi lahko mu ne bo ............ko človek pride domov po obisku HD si reče , blagor lačnim v afriki tak vse tišči DAMI34, Bmflar in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, Kmet2 pravi: Tudi lahko mu ne bo ............ko človek pride domov po obisku HD si reče , blagor lačnim v afriki tak vse tišči ... scat dr.looney, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Tudi lahko mu ne bo ............ko človek pride domov po obisku HD si reče , blagor lačnim v afriki tak vse tišči sej ni treba vse pojest kar ti da na mizo......mal samokontrole ..... pa to..... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: sej ni treba vse pojest kar ti da na mizo......mal samokontrole ..... pa to..... Ko je zastonj jem pa še prosim če mi za sabi zavije , včasih grem tud domov , vem kaj je lakota dr.looney in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Da jo ubijem do konca. Moja odločitev je dokončna in nobena pritožba ne spremeni tega sklepa. Frenk 67, pik1, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 2 minutes ago, DAMI34 said: Da jo ubijem do konca. Moja odločitev je dokončna in nobena pritožba ne spremeni tega sklepa. Tu se da pa skoraj tvoj prstni odtis razbrat... Pazi malo kaj daješ online DAMI34, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 5 minutami, lucif3rka pravi: Tu se da pa skoraj tvoj prstni odtis razbrat... Pazi malo kaj daješ online je že off line zdj pa ne vem, še za eno je placa Bmflar, lucif3rka, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 2 minutes ago, DAMI34 said: je že off line zdj pa ne vem, še za eno je placa It's 4PM somewhere Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 Pravkar, lucif3rka pravi: It's 4PM somewhere AM PM jest pijem , dokler ne zmanjka pik1, dr.looney, Pepper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: AM PM jest pijem , dokler ne zmanjka doza........ DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2017 Deli Objavljeno Januar 5, 2017 pred 41 minutami, DAMI34 pravi: zdj pa ne vem, še za eno je placa Pr men je placa tut za kakšno več DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se