dr.looney Objavljeno Januar 13, 2017 Deli Objavljeno Januar 13, 2017 Da grem k frizerju......mogoce bom potem boljse volje..... Bmflar, bobi1001, sunnygirl in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 13, 2017 Deli Objavljeno Januar 13, 2017 pred 49 minutami, dr.looney pravi: Da grem k frizerju......mogoce bom potem boljse volje..... Jest sm bil učeri... Še dons sn dobre vole ... maus, bobi1001, Kor13 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 13, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2017 pred eno uro, dr.looney pravi: Da grem k frizerju......mogoce bom potem boljse volje..... odloč se pa sliki selfi, pa bomo še mi dobre vole dr.looney, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 13, 2017 Deli Objavljeno Januar 13, 2017 pred 24 minutami, HD-Dyna pravi: Jest sm bil učeri... Še dons sn dobre vole ... A ne vidš da ti pred tv-jem stoji rit zašita... dr.looney, maus, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2017 kok mi je fajn, ker sem se odločil, da se v drugih temah, kot v Krneki, ne oglašam Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 15 minutami, maus pravi: kok mi je fajn, ker sem se odločil, da se v drugih temah, kot v Krneki, ne oglašam Dej nam raj tko pošteno, pa neambicjozno zaupej, a si se sam tko odločil al so se drugi namest tebe odločil, da se sam v Krneki oglašaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2017 Pravkar, izibajker pravi: Dej nam raj tko pošteno, pa neambicjozno zaupej, a si se sam tko odločil al so se drugi namest tebe odločil, da se sam v Krneki oglašaš. Napisal sem, da sem se JAZ tako odločil ... bo zdj šlo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 3 minutami, maus pravi: Napisal sem, da sem se JAZ tako odločil ... bo zdj šlo Pol pa . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 15, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 5 minutami, izibajker pravi: Pol pa . očitno vas je veliko veselih, ker sem se tako odloćil Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 Pravkar, maus pravi: očitno vas je veliko veselih, ker sem se tako odloćil Yp, zadeve so veliko bolj pregledne maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: očitno vas je veliko veselih, ker sem se tako odloćil Ma ne. Tistga emoja ki kaže poklon sem ti hotu stisnt, pa ga nisem najdu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 15, 2017 Deli Objavljeno Januar 15, 2017 pred eno uro, maus pravi: kok mi je fajn, ker sem se odločil, da se v drugih temah, kot v Krneki, ne oglašam Nea ga biksat no je pol ceu dolgcajt( use po reglcih in paragrafih) pa še nova metla na MS nima potem kaj delat( brezposelnost je pa spet.....) Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 da grem zdle gonit orbitrek..... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 16, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: da grem zdle gonit orbitrek..... js bi te nagonu kidat vrhniški klanec Bmflar, DAMI34, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 da grem k frizerju na poliranje Bmflar, lucif3rka, GoBobi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 16, 2017 Deli Objavljeno Januar 16, 2017 pred 4 minutami, maus pravi: js bi te nagonu kidat vrhniški klanec je mal predaleč..... maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Januar 17, 2017 Deli Objavljeno Januar 17, 2017 Sem se odloču, da spremenim tistga "vajenec" v nekaj, kar bolj zajema moje bistvo , potem sem pa ugotovil, da ali a) ne znam ali b ) nimam dostopa do tega... Mi lahko pomagate pri realizaciji moje odločitve?! Ajd! Kaj bi rad imel?!? Ja tisto, kar piše "old grumpy woman" pri naši dohtarci... to sem mislil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 (popravljeno) Da večino tem dam pod "ne sledi več". Ni me po par dni tukaj in ko pridem nazaj je preveč enega balasta. Popravljeno Januar 18, 2017. Popravil Arzen GoBobi in lucif3rka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 16 minutami, Arzen pravi: Da večino tem dam pod "ne sledi več". Ni me po par dni tukaj in ko pridem nazaj je preveč enega balasta. Jz če bi me obremenjevalo bi se ODLOČU kar odjavit maus, pik1, lucif3rka in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 18, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Jz če bi me obremenjevalo bi se ODLOČU kar odjavit odločilna odločitev Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 21 minutami, Kmet2 pravi: Jz če bi me obremenjevalo bi se ODLOČU kar odjavit Daj pazi kaj pišeš, bo še koga kap od veselja Kmet2, GoBobi, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 2 minutami, Arzen pravi: Daj pazi kaj pišeš, bo še koga kap od veselja sej vem , zato provociram .... in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 (popravljeno) pred 7 urami, GoBobi pravi: Sem se odloču, da spremenim tistga "vajenec" v nekaj, kar bolj zajema moje bistvo , potem sem pa ugotovil, da ali a) ne znam ali b ) nimam dostopa do tega... Mi lahko pomagate pri realizaciji moje odločitve?! Ajd! Kaj bi rad imel?!? Ja tisto, kar piše "old grumpy woman" pri naši dohtarci... to sem mislil ... Desno zgoraj klikni na svoj nick, klikni moj profil, potem pa uredi moj profil in prva stvar, ki jo boš zagledal bo Vajenec, pa tam napiši kar hočeš. Popravljeno Januar 18, 2017. Popravil Arzen dr.looney, lucif3rka in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 . ... sm se odloču ... da grem ... maus, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... sm se odloču ... da grem ... a spat? Kmet2 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se