maus Objavljeno Januar 18, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... sm se odloču ... da grem ... kamorkoli že greš sem se odloču, da ti želim srećan put DAMI34, Kmet2, cikadina in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 1 minuto, dr.looney pravi: a spat? on dost ne spi ,da ne bi kaj zamudil Bmflar, maus, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: a spat? . ... ne ... v hribe ... ... da vas bom od zgor na dol gledu ... dr.looney, Kmet2, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 11 urami, GoBobi pravi: Sem se odloču, da spremenim tistga "vajenec" v nekaj, kar bolj zajema moje bistvo , potem sem pa ugotovil, da ali a) ne znam ali b ) nimam dostopa do tega... Mi lahko pomagate pri realizaciji moje odločitve?! Ajd! Kaj bi rad imel?!? Ja tisto, kar piše "old grumpy woman" pri naši dohtarci... to sem mislil ... uredi profil, pol si pa lahko napišeš tudi SUPERMAN maus, Bmflar, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 7 minutami, pik1 pravi: . ... sm se odloču ... da grem ... tastar, do bara ni daleč, ne rabiš najavljat, ti sam slike popaj ps. Tepkovc sede ku tata na mamu. Takoj ko mi bo Kmet operativan, žurka kot mene i degustacija Kmet2, maus, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: tastar, do bara ni daleč, ne rabiš najavljat, ti sam slike popaj ps. Tepkovc sede ku tata na mamu. Takoj ko mi bo Kmet operativan, žurka kot mene i degustacija Haloo miško kmet je operativen ......ko tigr sm že ....mijaaauuuuu Bmflar, C eagle, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: Haloo miško kmet je operativen ......ko tigr sm že ....mijaaauuuuu kot tale..... Bmflar, DAMI34, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred 7 minutami, dr.looney pravi: kot tale..... tam tam hahahah dr.looney, maus, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 trebuh mu razparaj, pa bo isti ko Kmet Bmflar, dr.looney, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 pred eno uro, pik1 pravi: ... sm se odloču ... da grem ... Skrajni čas Sm se odloču, da pridem bobi1001, DAMI34, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Januar 18, 2017 Deli Objavljeno Januar 18, 2017 8 hours ago, Arzen said: 16 hours ago, GoBobi said: Sem se odloču, da spremenim tistga "vajenec" v nekaj, kar bolj zajema moje bistvo , potem sem pa ugotovil, da ali a) ne znam ali b ) nimam dostopa do tega... Mi lahko pomagate pri realizaciji moje odločitve?! Ajd! Kaj bi rad imel?!? Ja tisto, kar piše "old grumpy woman" pri naši dohtarci... to sem mislil ... Desno zgoraj klikni na svoj nick, klikni moj profil, potem pa uredi moj profil in prva stvar, ki jo boš zagledal bo Vajenec, pa tam napiši kar hočeš. Lepa hvala za pomoč ... Ajd! dr.looney, maus, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 19, 2017 Deli Objavljeno Januar 19, 2017 Sem se odloču čeprav nerad,da se MAUSU zahvalim za nalepko.HVALA dr.looney, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 20, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 12 urami, bobi1001 pravi: Sem se odloču čeprav nerad,da se MAUSU zahvalim za nalepko.HVALA odloču sem se, da se zahvalim, čeprav kavo si mi še vedno doužan bobi1001, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 1 uro, maus pravi: odloču sem se, da se zahvalim, čeprav kavo si mi še vedno doužan No jz bi z veseljem dal..pa se ne pripelješ kdaj naokoli... DAMI34, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 6 urami, maus pravi: odloču sem se, da se zahvalim, čeprav kavo si mi še vedno doužan Sej vem sam sem se tako odloču,po naj pa tko bo. Mogoče se bom odloću pa ti plaću clo dve maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 5 urami, sesir pravi: No jz bi z veseljem dal..pa se ne pripelješ kdaj naokoli... on je odločen pešhodilec trenutno maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Januar 20, 2017 Deli Objavljeno Januar 20, 2017 pred 31 minutami, DAMI34 pravi: on je odločen pešhodilec trenutno Mogoče kawasaki ne dela motornih sank a Yamaha jih in to dobre....Pred ninjo imel Maus yamaho tak,da ne rečem dvakrat,da jih nima...seveda mislu poleti z novim mopedom DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 Odločil sem se da ne pišem več .....sem ter tja ja , ali pa vtise in izleti , za vse ostalo se pa jebite .....nou mor svetovanja od mene .......bodo ostali pametnjakoviči vse napisali ..... solorider, maus, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Odločil sem se da ne pišem več .....sem ter tja ja , ali pa vtise in izleti , za vse ostalo se pa jebite .....nou mor svetovanja od mene .......bodo ostali pametnjakoviči vse napisali ..... Pusti jih pri miru in na ignor Bmflar, Kmet2 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 pred 1 uro, Kmet2 pravi: Odločil sem se da ne pišem več .....sem ter tja ja , ali pa vtise in izleti , za vse ostalo se pa jebite .....nou mor svetovanja od mene .......bodo ostali pametnjakoviči vse napisali ..... Kaj je pa tebe ujezilo? Si spet ubou Komp? Kmet2, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Odločil sem se da ne pišem več .....sem ter tja ja , ali pa vtise in izleti , za vse ostalo se pa jebite .....nou mor svetovanja od mene .......bodo ostali pametnjakoviči vse napisali ..... . ... prou ... ... bom jest vse ... ... posvetvou ... Bmflar, DAMI34, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 pred 4 urami, pik1 pravi: ... prou ... ... bom jest vse ... ... posvetvou ... Končno en pametn pik1, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 21, 2017 Deli Objavljeno Januar 21, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Končno en pametn . ... edini ... ... pa še jest skoz plonkam ... Bmflar, DAMI34, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 pred 14 urami, pik1 pravi: . ... edini ... ... pa še jest skoz plonkam ... od mene anede odloču sm se da se grem pelat szi mopetkom. Taku, jebeš burjo. notranc, VS800, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 22, 2017 Deli Objavljeno Januar 22, 2017 pred 31 minutami, DAMI34 pravi: odloču sm se da se grem pelat szi mopetkom. Aja, si se že naveliču pospravljat solorider, maus, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se