skalar36 Objavljeno Januar 25, 2017 Deli Objavljeno Januar 25, 2017 1 hour ago, Frenk 67 said: Dej ne seri! To jst ne bi prebavu brez dveh kosov sirkovga kruha preden sem šel na keto. kwa??? nimam pojma kva je to keta Frenk 67, VS800 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Januar 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 26, 2017 (popravljeno) Odločil sem se, da zlezem za 10 minut v sušilca .... Sigurno bom prišel ven 3 številke manjši Popravljeno Januar 26, 2017. Popravil HD-Dyna VS800, skalar36, lucif3rka in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Januar 26, 2017 Deli Objavljeno Januar 26, 2017 pred 16 minutami, HD-Dyna pravi: Odločil sem se, da zlezem za 10 minut v sušilca .... Sigurno bom prišel ven 3 številke manjši Tm not te bo čist pobral NumLock, bobi1001, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 26, 2017 Avtor Deli Objavljeno Januar 26, 2017 odloćo sem se spet nekaj odloćilnega .. ampak ne povem bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 26, 2017 Deli Objavljeno Januar 26, 2017 pred eno uro, VS800 pravi: Tm not te bo čist pobral Hmmm, nisem te sreče Odloču sm se, da grem naprej delat ... bobi1001, VS800 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Januar 26, 2017 Deli Objavljeno Januar 26, 2017 pred 50 minutami, HD-Dyna pravi: Hmmm, nisem te sreče Odloču sm se, da grem naprej delat ... Pametno! Delo krepi človeka in mu daje razum . Slovenec sem .... delam ko kojn ... pa vsi me jahajo! dr.looney, VS800, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 26, 2017 Deli Objavljeno Januar 26, 2017 (popravljeno) pred 14 minutami, DL650 pravi: Delo krepa človeka in mu meša pamet . Slovenec sem .... delam ko kojn ... pa vse me rade jahajo! Tako nekako ja Popravljeno Januar 26, 2017. Popravil HD-Dyna NumLock in bobi1001 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2017 Deli Objavljeno Januar 26, 2017 Odločil sem se, da vam ne bom povedal kaj sem se odločil in boste to morali sami ugotoviti !!! izibajker, Bmflar, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 28, 2017 Deli Objavljeno Januar 28, 2017 notranc, Roger G. Jagger, bobi1001 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 1, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2017 Odloćil sem se, da vsaj še februarja vztrajam pri moji odloćilni odloćitvi, da sodelujem le v temi Krneki Bmflar, notranc, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 1, 2017 Deli Objavljeno Februar 1, 2017 pred 49 minutami, maus pravi: Odloćil sem se, da vsaj še februarja vztrajam pri moji odloćilni odloćitvi, da sodelujem le v temi Krneki In zdej čakaš na odzive na to tvojo odločilno odločitev? Jest predlagam, da se gre v nabirko (sej veš, tko kt tista pušca pr maš). Pol, k se bo pa ful keša podpore nabral, te bomo pa s to podkupnino prepričal, da ne vztrajaš tako radikalno pri tej tvoji odločno odločilni odločitvi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 1, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2017 Pravkar, izibajker pravi: In zdej čakaš na odzive na to tvojo odločilno odločitev? Jest predlagam, da se gre v nabirko (sej veš, tko kt tista pušca pr maš). Pol, k se bo pa ful keša podpore nabral, te bomo pa s to podkupnino prepričal, da ne vztrajaš tako radikalno pri tej tvoji odločno odločilni odločitvi. ne čakam odzive ... vseen je kaj si mislijo ostali ... vidim pa, da so ljudje veseli, ker sem se tko odloču zdj si tko reagirau, kt da bi jaz na vsak post, ki ga kdo napiše napisal ... ja in ? aja .. bom šu še v rubriko zase se brigi izibajker, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 1, 2017 Deli Objavljeno Februar 1, 2017 pred 15 minutami, maus pravi: ne čakam odzive ... vseen je kaj si mislijo ostali ... vidim pa, da so ljudje veseli, ker sem se tko odloču zdj si tko reagirau, kt da bi jaz na vsak post, ki ga kdo napiše napisal ... ja in ? aja .. bom šu še v rubriko zase se brigi Odzivi itak niso pomembni, ampak jest te podpiram pri tvojih odločilnih odločitvah. Zdej, a mi boš zarad tega plaču kufe, špricer al pa kremšnito je pa čist useen... bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 1, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2017 (popravljeno) pred 7 minutami, izibajker pravi: Odzivi itak niso pomembni, ampak jest te podpiram pri tvojih odločilnih odločitvah. Zdej, a mi boš zarad tega plaču kufe, špricer al pa kremšnito je pa čist useen... js sm se že zdavnaj odloću, da js ne plačujem Popravljeno Februar 1, 2017. Popravil maus bobi1001, izibajker, Frenk 67 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Da bom danes ves dan uživala..... Bmflar, notranc, VS800 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Da bom danes ves dan uživala..... Kako to misliš??? Bmflar, bobi1001, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 7, 2017 Deli Objavljeno Februar 7, 2017 Pravkar, VS800 pravi: Kako to misliš??? To pomeni da ne bom pocela nicesar kar bi me spravljalo v slabo voljo..... GoBobi, bobi1001, VS800 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 Sem se odloču,da dons ne grem na šiht RobiRoberto, dr.looney, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Februar 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 8, 2017 Odločitev je padla, da bo prvi maj čisto primeren za moj prvi večdnevni moto dopust notranc, mladench, skalaprava in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 pred 13 minutami, lucif3rka pravi: Odločitev je padla, da bo prvi maj čisto primeren za moj prvi večdnevni moto dopust jaz že delam plan! lucif3rka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 8, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 8, 2017 Odločil sem se ,da grem jutri ortopedu , pol se bom pa odloču kam grem z motorjem ,al do Vikija al pa v Maroko GoBobi, VS800, notranc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 Odločil sem se, da ne bom montiral oilerja na HDja VS800, DAMI34, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 pred 30 minutami, HD-Dyna pravi: Odločil sem se, da ne bom montiral oilerja na HDja Jaz pa na BMW-a. GoBobi, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 pred 21 minutami, solorider pravi: Jaz pa na BMW-a. teb semering dovolj pušča, pa kr sam maže Bmflar, Roger G. Jagger, maxxa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sunnygirl Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 pred 8 urami, lucif3rka pravi: Odločitev je padla, da bo prvi maj čisto primeren za moj prvi večdnevni moto dopust Kam greš? Mal sm firbec .... 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se