lucif3rka Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 54 minutes ago, sunnygirl said: Kam greš? Mal sm firbec Povem ko bo zihr, nč prej, da ne bo kakšna slaba karma Bmflar in sunnygirl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 8, 2017 Deli Objavljeno Februar 8, 2017 pred eno uro, lucif3rka pravi: Povem ko bo zihr, nč prej, da ne bo kakšna slaba karma Boljše slaba karma, kot slaba družba . lucif3rka, maus, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 8 urami, Borutt pravi: Boljše slaba karma, kot slaba družba . Sej ne gre s Policaji Odločil sem se, da bom danes malo delal maus, pik1 in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 49 minutes ago, HD-Dyna said: Sej ne gre s Policaji Odločil sem se, da bom danes malo delal Še hujše, pravnik bo zraven sunnygirl, Bmflar, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred eno uro, lucif3rka pravi: Še hujše, pravnik bo zraven A se ločuješ lucif3rka in notranc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 1 minute ago, HD-Dyna said: A se ločuješ Sm je res kot začetek enga slabega vica, jaz, pravnik in moj bivši.. DAMI34, notranc, Bmflar in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 1 uro, lucif3rka pravi: Še hujše, pravnik bo zraven . ... joooooj .... pol bi blo pa mogoče res boljš, če bi šla rajš sama kam na kakšn kres za prvi maj ... DAMI34, notranc, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 15 minutami, lucif3rka pravi: Sm je res kot začetek enga slabega vica, jaz, pravnik in moj bivši.. Al pa k u filmu GoBobi, DAMI34, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 13 urami, sunnygirl pravi: Kam greš? Mal sm firbec Tud mene zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2017 sm se odloćo Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 30 minutami, maus pravi: sm se odloćo Sn se odločo, da ti ne verjamem maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Sn se odločo, da ti ne verjamem vaj vaj vaaaaaaaaaaaaaaaj ampak sem se res odlućio Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 1 minuto, maus pravi: vaj vaj vaaaaaaaaaaaaaaaj ampak sem se res odlućio Ampak jest ti res ne verjamem maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Ampak jest ti res ne verjamem zase se birgi moje odlućitve so samo moje (ta je pa že hloboka, mar ne ) lucif3rka in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 Pravkar, maus pravi: moje odlućitve so samo moje (ta je pa že hloboka, mar ne ) Tut tega ti ne veRRjamem Odloču sm se, da mal zajebavam Mausa pa rossaste maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 9, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2017 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Tut tega ti ne veRRjamem Odloču sm se, da mal zajebavam Mausa pa rossaste odloćio sem se, da te ne šmiRRglam Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 9, 2017 Deli Objavljeno Februar 9, 2017 Odlocu sm se da ne bom imel oilerja na motorju... ne zaradi €... ampak ker dejansko ni nic bolje kot sprejanje... sm se sprijaznu da je pac veriga na motorju stvar ki vzame neki 'cajta in dela' da jo vzdrzujes in to je to bobi1001, Bmflar, maus in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 13, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2017 še ena odloćilna odloćitev bobi1001, Bmflar in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 13, 2017 Deli Objavljeno Februar 13, 2017 A si ze dobu una jajca od kawasakija al ja? bobi1001, VS800, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 13, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2017 pred 3 minutami, Rogerg pravi: A si ze dobu una jajca od kawasakija al ja? to je bolj za v temo "zase se brigi" na svetu so še ostale stvari, ne samo motorizem --- tko praujo, ampak js ne verjamem v to dr.looney, DAMI34, GoBobi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 13, 2017 Deli Objavljeno Februar 13, 2017 Vidm da ga se nisi dobu k se ti trga haa Pa odlocu sm se da pade ta tedn neki kmjčkou ce bo res ok vreme GoBobi, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 18, 2017 Deli Objavljeno Februar 18, 2017 Sem se odloču,da moram dons klobase pobrat,da novjo preveč suhe,al pa da me kakšen maus ne obišče zdej ko ga še ni na mopedu dr.looney, notranc, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 20, 2017 Avtor Deli Objavljeno Februar 20, 2017 odločo sem se vam afne pokazat Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 20, 2017 Deli Objavljeno Februar 20, 2017 pred 2 urami, maus pravi: odločo sem se vam afne pokazat A tisti jezik tm plapola od supersonične brzine k se fura brez čelade, al tko uravnavaš pregrevanje? GoBobi, Bmflar in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Februar 22, 2017 Deli Objavljeno Februar 22, 2017 Odlocitev kam za prvi maj je padla.... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se