KeC Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Torej to je to: RAT FURA!!! Kdaj: v nedeljo 14.10.2007. Štart: Trojane ob 10:00 Kam: Fantastičen bograč v Prekmurju (Gostišče Rajh v bakovcih) Vabljeni vsi Triumphatorji in vsi, ki si želijo preživeti sončno nedeljo na motorjih, v enkratni družbi (tu mislim predvsem mene) in kulinaričnih užitkih. :naughty: Ker bo potrebno hrano rezervirati, vas prosim, da mi potrdite udeležbo do petka popoldan preko PM ali po GSM.
MARJA Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Sem ti že poslal PM. Seveda grem. V soboto zvečer sploh spat ne bom šel, da štarta na Trojanah ne zamudim :whistle:
wind Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Pridem! Vapotek gre polek? Ima kdo kake veze v bolnici Murska Sobota, da vnaprej rezervira eno posteljo za njega... :P
Pervy Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 verjetno vam še en kwak pride kvarit izgled :whistle: jebi ga če ste si pa dobro destinacijo zbrali :naughty:
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 A si morm za ponedeljk zrihtat dopust :rolleyes:
KeC Objavljeno Oktober 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Vedno bolj kaže na kaj takšnega :D UTT + 1 KeC vapotek T-Boy Zdrawc Marja + 1 SiM wind Pervy
Mutika Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Torej to je to: RAT FURA!!! Kdaj: v nedeljo 14.10.2007. Štart: Trojane ob 10:00 Kam: Fantastičen bograč v Prekmurju (Gostišče Rajh v bakovcih) Uuuh, kak dobro ... super furca! :worship:
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Štart: Trojane ob 10:00 pri krofih :whistle:
Rude Boy Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 mater ste me razrajcali ! bom kar priintrudiral polepljen z triumf nalepkami ! :evilgrin:
klimbra Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 A da mam našitek RAT 2000......tut lahko pridem??????????????
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 A da mam našitek RAT 2000......tut lahko pridem?????????????? če je v ozadju Union Jack :evilgrin:
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 če je v ozadju Union Jack :evilgrin: Al pa vsaj union. :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Al pa vsaj union. :whistle: spet izzivaš, bi rad, da bi bil tvoj sine sirota......
vapotek Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 spet izzivaš, bi rad, da bi bil tvoj sine sirota...... Zakaj mi groziš? A me nimaš nič več rad? Kot da me nisi dovolj prizadel že s tem, ko si triumpha nabavil! :P
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Zakaj mi groziš? A me nimaš nič več rad? Kot da me nisi dovolj prizadel že s tem, ko si triumpha nabavil! :P He, he, sej ti ne grozim :grrr ..... ka si pa mislu, da bom Laha kupil.............tistega sem tak skoraj že mel.......v Benkotu je blo itaq 3/4 koncev Taljanskih........zato sem se ga pa znebil :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Ker bo potrebno hrano rezervirati, vas prosim, da mi potrdite udeležbo do petka popoldan preko PM ali po GSM. Uuuh, kak dobro ... super furca! :worship: mater ste me razrajcali ! bom kar priintrudiral polepljen z triumf nalepkami ! :evilgrin: A da mam našitek RAT 2000......tut lahko pridem?????????????? Kaj zaj, a to potrjujete al sam sline cedite? :whistle:
Rude Boy Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Kaj zaj, a to potrjujete al sam sline cedite? :whistle: pa kaj misliš da se bom kar tak brezveze polepil z Triumph nalepkami ? potrjujem ! pa bom še Volka napizdil da gremo malo še v Prekmursko visokogorje - Goričko ! :naughty:
klimbra Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 @Zdrawc......a mi je oproščeno, če je Laški kozel????? @ Kec..........99,9 % pridem jaz......za karjolco še ne vem......itaQ pa midva tak malo papava........no vsaj naš Irenček sihurno nau jedu nič s papriko, peteršilom,poprom........tiste 2 žličke zame, pa sihurno ostanejo. No tut s kako skorjico kruha se znam zadovoljit. Važn, da je Laškega zadost :OK: :OK: :OK:
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 @Zdrawc......a mi je oproščeno, če je Laški kozel????? wešda :grim
KeC Objavljeno Oktober 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Oki. Jutri objavim traso tako, da če bo kdo na tesnem s časom se nam lahko pridruži kasneje. :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Oki. Jutri objavim traso tako, da če bo kdo na tesnem s časom se nam lahko pridruži kasneje. :evilgrin: A bo kej McAdama :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se