Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Kaj pa če bi nazaj nekaj takega :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Ok se bom do večera odločil (po posvetu) katero bomo vdarili in sporočil. Zdrawc a ni pri prvi varianti med točko 4 in 5 nekaj makadama? Pa pri drugi verjetno ne štartamo iz Rečice ob Savinji :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Zdrawc a ni pri prvi varianti med točko 4 in 5 nekaj makadama? ja in :whistle: Pa pri drugi verjetno ne štartamo iz Rečice ob Savinji :whistle: druga ni varijanta za tja, pač pa za povratek ali približno takole komplet
wind Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Daj ti sfriziraj to cesto tako, da se gre iz Ptujske gore preko kidričevega na Ptuj, nato pa proti Ormožu. Ostalo ostane enako...
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Daj ti sfriziraj to cesto tako, da se gre iz Ptujske gore preko kidričevega na Ptuj, nato pa proti Ormožu. Ostalo ostane enako... OK, boš pač 2krat dal za pire na Ptuji :evilgrin: @KeC - na tejle ni McAdama
SiM Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 McAdam in Daytona se ne marata spljoh :grrr Drugače pa vredu trasa :P . Koliko je to km?
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 približno takole.........zihr se bo po po poti še kaj spremenilo kilometri pač odvisni, od tega, kje bo vsak štartal
klimbra Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Pizda.....a sam eno žensko mamo........ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nazaj.....jaz pičim na AC......pa damu!!!!!!.....nebu mene zeblo predolgo časa
Vale Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) Pizda.....a sam eno žensko mamo........ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeNazaj.....jaz pičim na AC......pa damu!!!!!!.....nebu mene zeblo predolgo časa Kako samo eno? Saj ste same pičke :evilgrin: ... z izjemo Zdrawca :winkiss: Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil Vale
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Kako samo eno? Saj ste same pičke :evilgrin: ... z izjemo Zdrawca :winkiss: :blush: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
KeC Objavljeno Oktober 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Prijavila se še 2 neforumaška Bonnevilla :worship: Dobr glas seže v deveto vas kot kaže :D
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Kaka je pa wremenska prognoza (da vem douge gate vzet) :whistle: OK bo, samo da bom poleg dougih gat mogu še polno prisrčnico vzet B)
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Prijavila se še 2 neforumaška Bonnevilla :worship: Dobr glas seže v deveto vas kot kaže :D Presneto, pa ravno ta vikend ste si tole super furco izmislili! :angry: Če se mi sline cedijo, ker se ne morem uštulit zraven (saj si rekel, Kec, da smo ne-triumfaši tudi zraven, le parkirat ne smemo v bližini, ne?) pa ne pomeni, da vam ne bi iz srca privoščila super vremena ter zaželela dobrega bograča, veliko heca in varnih kilometrov! :worship: :worship: :worship:
MARJA Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Prijavila se še 2 neforumaška Bonnevilla :worship: Dobr glas seže v deveto vas kot kaže :D Super :worship: :worship: In med vsemi bo moj motor z najmanj prevoženimi kilometri :whistle: :whistle: :naughty:
KeC Objavljeno Oktober 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 približno takole.........zihr se bo po po poti še kaj spremenilo kilometri pač odvisni, od tega, kje bo vsak štartal Ok Zdrawcov predlog je potrjen! Cya!
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 No, če bo kdo dal še kaken pameten predlog za postanek (predvsem bifeji z dobro postrežbo........), ga bomo z veseljem upoštevali tudi upoštevali :grim
tati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Kako samo eno? Saj ste same pičke :evilgrin: ojla, kje si mi ti zgubljena :worship: :worship: :worship:
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Ne pozabit tankov nafilat. :whistle: Takšnih in drugačnih.
wind Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Kako samo eno? Saj ste same pičke :evilgrin: Prideš? Bo ena pička več... Ženska pa še vedno samo ena... :(
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Ne pozabit tankov nafilat. :whistle: Takšnih in drugačnih. pa tadrugih sraznit, da ne bomo za vsakim ovinkom s©tali :whistle:
Rude Boy Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 lahko vam odprem tudi vrata Unterhunda ! :naughty: najprej virtualna !
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 lahko vam odprem tudi vrata Unterhunda ! :naughty: najprej virtualna ! upam, da je še kaj v sodih :hmm:
Rude Boy Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 upam, da je še kaj v sodih :hmm: zadeva je delikatna ! sodu je izbila dno, litru pa zamašek ! zdrawc jaz mam težke skrbi, ko spijem pet litrov me glava boli ! :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 zdrawc jaz mam težke skrbi, ko spijem pet litrov me glava boli ! :evilgrin: mene pa če jih ne :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se