Pervy Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 blo je cool, tako vremensko kot vzdušje :worship:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 (popravljeno) blo je cool, tako vremensko kot vzdušje :worship: Dobro si povedo... pa še foto dokumentacija Popravljeno Oktober 14, 2007. Popravil BremzPenzl
Frips Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Je blo prav fajn videt skupino 30 motoristov na cesti. So kar staremamke ven na dvorišče hodle gledat, kaj to hrumi mimo njihovih bajt :D Družba odlična, bograč tudi !!! Največi car je bil pa Danci z svojo kobilico :worship:
SiM Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Bilo je fenomenalno. Nabralo se nas je 11 triumphatorjev in vsaj še dvakrat toliko simpatizerjev Triumphov :whistle: Hvala vsem za dobro družbo :yea1:
Frips Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 :grim jp, še zmeraj sanjam...ah ja.
SiM Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 :grim jp, še zmeraj sanjam...ah ja. ... to bodo prav gotovo mokre sanje :grim
Lara! Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Bilo fenomentastično! Pa še ratal mi je sledit ne glede na novo lepotico ki se je še navajam in ceste na katerih nikoli nism bla :yea1: :OK:, še ko me nebi nazeblo na poti nazaj, huh..mislim da naslednji teden grem po zimske rokavice :whistle: ! Res prijetna nedelja! Edino nekam mal žensk nas je blo, :hmm: sicer se pa ne pritožujem :lol1:
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Edino nekam mal žensk nas je blo, :hmm: sicer se pa ne pritožujem :lol1: Kdo je pa tebe kaj vprašal? Kaj pa jaz in moja čustva.... :( :P Mah kurc, res je blo fajn. Še več kot to... :OK:
Lara! Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Kdo je pa tebe kaj vprašal? Kaj pa jaz in moja čustva.... :(:P Sočustvujem s tabo če ti to kej pomen, bom js vse več svojo zasvojenost z motorji prenesla na še kakšno pa nas bo več :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Vapo...idi spat že :evilgrin: Ja nooooooooo, saj se ni treba dret.... :blush:
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Sočustvujem s tabo če ti to kej pomen, bom js vse več svojo zasvojenost z motorji prenesla na še kakšno pa nas bo več :naughty: Zakon! Sam prej me pokliči v žirijo. :blush:
kekec III Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Bilo fenomentastično! Pa še ratal mi je sledit ne glede na novo lepotico ki se je še navajam in ceste na katerih nikoli nism bla :yea1: :OK:, še ko me nebi nazeblo na poti nazaj, huh..mislim da naslednji teden grem po zimske rokavice :whistle: ! Res prijetna nedelja! Edino nekam mal žensk nas je blo, :hmm: sicer se pa ne pritožujem :lol1: Malo ? No,niti ne..opazil sem enega,ki je imel na hrbtu napis Pussy...no,res pa ,da je poleg pisalo še rider... :whistle:
wind Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Pa si se mi zdel že od nekdaj mal čuden :unsure: Takes one to know one! :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Fajn je blo, hvala vsem, ki ste pršli
KeC Objavljeno Oktober 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Točno tak! Pa še posebej vsem pohvala in zahvala za odlično vožnjo v skupini. Ena najbolj vzornih in hitrih, kar sem jih kdaj videl v tako velikem številu. :worship:
Frips Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Samo to pa res, se je kar hitro vse skupaj premikalo, glede na število motorjev v skupini.
MARJA Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Točno tak! Pa še posebej vsem pohvala in zahvala za odlično vožnjo v skupini. Ena najbolj vzornih in hitrih, kar sem jih kdaj videl v tako velikem številu. :worship: Seveda, tako se vozi kolona Triumphašev. Super je blo :worship: :worship: :worship:
vdusan Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Se oproščam, nisem mogu prit sem mel druge obveznosti L.P vsem Dušan
MARJA Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Bilo je fenomenalno. Nabralo se nas je 11 triumphatorjev in vsaj še dvakrat toliko simpatizerjev Triumphov :whistle: Hvala vsem za dobro družbo :yea1: Jaz sem naštel 14 triumphgatorjev. No ja vsaj v Bakovcih jih je blo tolk.
Zdrawc Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Seveda, tako se vozi kolona Triumphašev. Super je blo :worship: :worship: :worship: Aha, pa nekateri so imeli celo možnost v živo videt, kako leži Tiger v ovinku :naughty: :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Aha, pa nekateri so imeli celo možnost v živo videt, kako leži Tiger v ovinku :naughty: :whistle: Nekateri smo ga imeli celo možnost dvigat. :P
SiM Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Jaz sem naštel 14 triumphgatorjev. No ja vsaj v Bakovcih jih je blo tolk. Bo že moglo držati. Se pardoniram :blush:
vesna Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Jaz bi to tud mela......šmrc............ :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se