MARJA Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 kaj te naj kličemo "madam von tati" Noup. Bo kar lady Tati :winkiss:
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Se opravičujem, ker prej nisem mogel komentirati furce :winkiss: ... Zahvaljujem se R.A.T.-ovcem, ker sem smel z rižkotom zraven... saj sem vas itak komaj lovil :) ... na kratko... furca odlična, bograč odličen, družba pa fantastična ... :worship: upam, da me še kdaj povabite s sabo :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 upam, da me še kdaj povabite s sabo Ti kar upaj, saj nič ne košta... :P
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Noup. Bo kar lady Tati :winkiss: hvala...... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Rocky Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 To pa še bomo videli. Glede na to, da Tati ignorira Triumphatorje na vse mogoče načine, ne vem, kaj bo rekel na to King Arthur :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Triumphator B)
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 To pa še bomo videli. Glede na to, da Tati ignorira Triumphatorje na vse mogoče načine, ne vem, kaj bo rekel na to King Arthur :worship: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 To pa še bomo videli. Glede na to, da Tati ignorira Triumphatorje na vse mogoče načine, ne vem, kaj bo rekel na to King Arthur :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Triumphator B) no to je pa lepa stvar, ki se mi zgodi ravno v petek, da se tile Triumfatorji dobesedno spravijo name in me hočejo prepričati, da jih ne maram, ampak se motite, še pridete na vrsto, sigurno..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: še vedno so pa pred vami Yapončki, ki so tako lepi, no ne vsi...... :krneki: :krneki:
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 no to je pa lepa stvar, ki se mi zgodi ravno v petek, da se tile Triumfatorji dobesedno spravijo name in me hočejo prepričati, da jih ne maram, ampak se motite, še pridete na vrsto, sigurno..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: še vedno so pa pred vami Yapončki, ki so tako lepi, no ne vsi...... :krneki: :krneki: Tati.. se bova pa odzadi pelala in gledala, kako polagajo ovinke :naughty:
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Tati.. se bova pa odzadi pelala in gledala, kako polagajo ovinke :naughty: itak, :winkiss: saj vem, da imam vsaj enega privrženca naše elitne konjenice......, kaj pa mislite, da ste , če vozite Angleže.... :krneki: :evilgrin: .
maus Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 itak, :winkiss: saj vem, da imam vsaj enega privrženca naše elitne konjenice......, kaj pa mislite, da ste , če vozite Angleže.... :krneki: :evilgrin: . u matr si jih napizdila :lol1: ... js jih bom pa pol uzdignu :whistle:
Rocky Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Rižarka Tati, srečo imaš ker te ima King rad! :004 :004 :blush: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky :whistle: B)
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Hm folk a bi bli zainteresirani za še eno podobno zadevo še v tem letu oz. tem mesecu? V mislih se mi podi 28.10. Več infota sledi. Spet ena fajn zadeva, ki mi bo ušla zaradi odsotnosti. ... :evilgrin: :angry: :angry:
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 u matr si jih napizdila :lol1: ... js jih bom pa pol uzdignu :whistle: ne sekiri se, midva z najinimi rižki jim bova dala vetra :winkiss: :winkiss: ....., sam, da jaz čevlje zamenjam... :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Rižarka Tati, srečo imaš ker te ima King rad! :004 :004 :blush: se bom potrudila, da grem 28 zraven, da ti enega pripopam... :winkiss: :winkiss: :004 :004 :love1:
tati Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Vreme ne kaže najbolje :( aja, ko bi pa jaz šla zraven pa dobim slabo vreme... :winkiss: :winkiss:
klimbra Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 aja, ko bi pa jaz šla zraven pa dobim slabo vreme... :winkiss: :winkiss: ItaQ........ Šla bi zanč......pa bi blo vse fino pa fajn....... Trpi mala!!!!!!!!!!!!!! :evilgrin:
tati Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 ItaQ........ Šla bi zanč......pa bi blo vse fino pa fajn....... Trpi mala!!!!!!!!!!!!!! :evilgrin: tudi Tati te ma rada..... :winkiss: :winkiss:
maus Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 aja, ko bi pa jaz šla zraven pa dobim slabo vreme... :winkiss: :winkiss: Zdj je pa vreme izgovor :lol1:
klimbra Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 tudi Tati te ma rada..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Zdj je pa vreme izgovor :lol1: to je KEC reku in ne jaz.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :headbang: :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Tati pozdrav :yea1: Natko čao, vidim, da si se pridružil elitni konjenici, ki pa ni vedno samo to, da ne boš mislil....... :krneki: :krneki: imajo tudi vaši mopedki kakšne slabosti, ker pač niso Rižarji.... :headbang: kako drugače.... :winkiss:
kekec III Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Hm folk a bi bli zainteresirani za še eno podobno zadevo še v tem letu oz. tem mesecu? V mislih se mi podi 28.10. Več infota sledi. ..pridem...
KeC Objavljeno Oktober 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 To nedeljo še ne bo furce (vsaj skupne ne), je vreme preveč nestanovitno napovedano. Mogoče naslednjo. Sporočim pravočasno. L.P.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se