Skoči na vsebino

Prošnja za službo


Priporočene objave

Hola!

se mi zdi da je tole moja prva tema v tem delu foruma, kamor zahajam zgolj izjemoma... vendar vas nočem prikrajšat za tole, tip je car, ma ne - CAR :worship: tudi če je tole zgolj hoax, kaj šele če je resničen (TIS pravi da je 5 oseb s tem imenom in priimkom v Kuri, eden v LJ... )

o čem govorim? tole prošnjo za službo je danes dobil moj šef, in mi jo seveda takoj FWjal (ker sem nekakšen računalničar, op.prev.)... solze so mi tekle, ko sem tole bral, ej tipu ne segam do kolen, ma ne, niti do gležnjev :worship: :lol1: sicer pa si preberite in si ustvarite svoje mnenje (ime, priimek in emajl naslov sem seveda zbrisal)

(če je to morda kak vsem znani hoax pa se vsem opravičujem, admini pa mirno zbrišite)

PS tako znanje, išče službo - zakaj ni kandidiral za predsednika države??? :whistle:

Spoštovani!

Sem Priimek Ime.

Sem iz Ljubljane.Star sem 30 let.

Po izobrazbi sem gimnazijski maturant in računalniški tehnik.

Imam pol leta delovnih izkušenj v računalniškem podjetju na delovnem mestu sistemski integrator.

Zanima me delovno mesto v Vašem podjetju.

Ključno znanje za delovno mesto v Vašem podjetju po mojem mnenju imam.S tem mislim na naslednje:

-izbor datotečnih sistemov FAT 16 ali FAT 32 na operacijskih sistemih Windows pomeni vklop do takrat izklopljenega Hard Disca.

Operacijski sistem oz. operacijski sistem Windows in programi(npr.MS Office) se v tem primeru inštalirajo v mikroprocesor in Hard Disc.

Opomba:izberi datotečni sistem FAT 32 oz. vklop Hard Disca.

-izbor datotečnega sistema NTFS pomeni izklop oz. nevklop Hard Disca.

Operaciski sistem oz. operacijski sistem Windows in programi(npr. MS Office) se v tem primeru inštalirajo samo v mikroprocesor.

Opomba:operacijski sistem je sestavljen iz operacijskega sistema Windows(npr. Windows XP) in programov(npr. MS Office).

Opomba:programi so torej del operacijskega sistema.

Opomba:od izbire datotečnega sistema je torej odvisno, ali podatke programov(npr. MS Word-a) po inštalaciji operacijskega sistema shranjuje samo mikroprocesor, ali mikroprocesor in Hard Disc.

-Local Disc oz. C: je mikroprocesor in Hard Disc pri datotečnih sistemih FAT 16 in FAT 32,

pri datotečnem sistemu NTFS pa samo mikroprocesor.

-podatki na CD-ju operacijskih sistemov oz. operaciskih sistemov Windows(npr. Windows XP) in programov(npr. MS Office) so aktivatorji določenega hardware-a(kroglic) v mikroprocesorju in Hard Discu, ki se v postopku inštalacije operacijskega sistema aktivira, pri datotečnih sistemih FAT 16 in FAT 32 v mikroprocesorju in Hard discu, pri datotečnem sistemu NTFS pa samo v mikroprocesorju.

Opomba: ta določen hardware v mikroprocesorju in Hard Discu imenujemo operacijski sistem, ki se deli na operacijski sistem in programe.

-izbor datotečnega sistema FAT 32 pomeni tudi paralelni vklop gonilnika FAT 32 v mikroprocesorju, fizično piramide, ki ji sledi 32 kroglic, najnevarnejšega nasprotnika potencialnih virusov v računalniku, se pravi monitorju in-ali računalniku.Z virusom opravi na dva načina: ali ga zapre v posebno napravo, ali ga ubije z laserskim izstrelkom, ko je virus v žici električnega toka, samih virusov pa z gravitiranjem ne daje ven iz monitorja in-ali računalnika v žico električnega toka in tudi ne gravitira laserskih izstrelkov virusa.

Opomba:ta paralelni vklop je možen samo na operacijskih sistemih Windows(npr.

Windows XP)

-vklop požarnega zidu oziroma angleško Firewalla, čipa kvadraste oblike v mikroprocesorju, ki varuje računalnik pred virusi, dosežemo prek Command Prompta z ukazom cd ,,c:\>win.exe na direktoriju c:\>(prej(before) 2x cd.. ), s čimer na direktoriju c:\> skreiramo prazno datoteko win.exe, katere velikost je 0 KB.

Opomba: Firewall ima dve nalogi: varuje računalnik pred virusi z gravitiranjem(recimo zgravitira laserski izstrelek virusa, da ne pride do poškodbe mikroprocesorja) in z gravitiranjem da virus ven iz računalnika, če ga zazna, kje je, pod pogojem, da izvedeš poceduro za odstranjevanje virusov na opercijskem sistemu Windows(npr. Windows XP), katere razlaga še sledi.

Prej navedeni ukaz je tudi dokaz, da obstajajo dodatni CD-ji operacijskih sistemov Windows(npr. Windows XP).

Opomba:po inštalaciji npr. dodatnega CD-ja za Firewall, lahko program vklopimo in s tem dobimo kontrolo nad Firewallom.

Dodatne CD-je dobiš pri proizvajalcu mikroprocesorjev.

-s kopiranjem setup.exe z inštalacijskega CD-ROM-a Windowsow(npr. Windows XP), ali Client ali Server, na desktop monitorja zavarujemo monitor pred virusi.Z izvedbo tega ukaza gre gonilnik setup.exe, fizično piramida, ki ji sledi 32 kroglic, iz mikroprocesorja v monitor.

Potem ko je setup.exe kopiran na desktop monitorja, klikneš desktop monitorja v prazno polje in greš na oknu, ki se odpre, na uredi ikone(angleško Arrange icons) in izbereš vrsta(angleško Type).Zatem zbrišeš vse ikone na desktopu monitorja, ki se razporedijo za setup.exe, ker so te ikone v nevarnosti ali poškodovane s strani virusa.

Opomba: ikone se delijo na aplikacijske ikone(npr. MS Word) in bližnjice aplikacijskih ikon(npr. bližnjica MS Word).

Setup.exe varuje monitor pred virusi z gravitiranjem, toda samih virusov ne gravitira.

-če je virus v računalniku, ga v žico električnega toka z gravitiranjem vrne Firewall, če je Firewall vklopljen, če pa je virus v monitorju, ga v žico električnega toka z gravitiranjem vrne Center, to je palčka s kroglico na koncu v katodni cevi monitorja.

Opomba: Centra sta dva in se med seboj menjata na 12 ur

-če Firewall ni vklopljen in setup.exe ni kopiran na Desktop monitorja, varuje računalnik in monitor pred virusi z gravitiranjem kroglica Core, ki je vseskozi v mikroprocesorju.V tem primeru da virus z gravitiranjem ven iz računalnika kroglica Core, iz monitorja pa Center.

-če ni izbran datotečni sistem FAT 32, ampak datotečni sistem NTFS, paralelno ni vklopljen gonilnik FAT 32 in takrat lahko z virusom opravi samo kroglica Core samo tako da ga zapre v posebno napravo, ko je virus v žici električnega toka.

Če pa je izbran datotečni sistem FAT 32 oz. je paralelno vklopljen gonilnik FAT 32, virus zapre v posebno napravo oz. ga ubije z laserskim izstrelkom gonilnik FAT 32, ko je le ta v žici električnega toka.

Opomba:če je gonilnik FAT 32 vklopljen, le ta torej prevzame nalogo zapiranja virusov v posebno napravo kroglice Core.

-Kroglica Core gravitira, se pravi z gravitiranjem drži v določenem položaju, mikroprocesor.

Opomba: izhodiščna teža mikroprocesorev Pentium in Celeron je 17x10 na 255 ton, mikroprocesorja Xeon pa 68x10 na 255 ton.

Opomba: mikroprocesorji Celeron, Pentium in Xeon... so sestavljeni iz silicona, ohišje teh mikroprocesorjev pa iz germaniuma.

-virus je fizično piramida, ki ji sledi 32 kroglic.V računalnik pride samo prek žice električnega toka s hitrostjo 230 V(Voltov)-230-kratna hitrost svetlobe.

Opomba: 1 V = 1 x hitrost svetlobe.

Opomba: A oz. amper je mera za določanje koliko toka je v tok atomu.

Obstajata dve vrsti virusov: Client in Server virusi.

Opomba: Serverski virusi so 4x težji od Client virusov.

Da je v računalniku virus(lahko je npr. v monitorju, v towru, v mikroprocesorju, v Hard Discu... ) vemo samo prek tega, če računalnik obvisi.

Virusa se znebimo tako, da na določen način podremo operacijski sistem Windows.

Procedura podiranja operacijskega sistema za Windows 2000 Client, XP in Windows 2000, 2003 Server:

-v CD-ROM daš inštalacijski CD operacijskega sistema Windows(npr. Windows XP) in prek BIOS-a zaženeš Setup

-v Setup-u zaženeš Recovery Consolo, izbereš particijo in se nanjo logiraš kot Administrator, se pravi vpišeš password

-nato vpišeš ukaz DISKPART in v programu, ki sledi temu ukazu, podreš in skreiraš particijo

-temu sledi ukaz Esc-pritisnemo torej tipko Esc na tipkovnici

-nato na direktoriju c:\> ugasneš računalnik s gumbom Shut Down in virus je zunaj monitorja oz. računalnika oz. v žici električnega toka.

Procedura podiranja operacijskega sistema Windows 98:

-v Floppy Disc vstaviš zagonsko disketo operacijskega sistema Windows 98 oz. v CD-ROM vstaviš CD operacijskega sistema Windows 98 in prek BIOS-a zaženeš Setup

-greš v program FDISK in v programu podreš in skreiraš particijo, greš ven iz programa z ukazom Esc-pritisneš tipko Esc na tipkovnici, nato na direktoriju c:\> ugasneš računalnik z gumbom Shut down in virus je zunaj računalnika oz. monitorja oz. v žici električnega toka.

Ne glede na prisotnost virusa lahko ob nevarnosti za monitor in/ali računalnik, vključujoč CD-ROM ali DVD, pred postopkom podiranja operacijskega sistema Windows(npr.Windows XP) in programov(npr. MS Office) najprej narediš Backup operacijskega sistema Windows(npr.Windows XP) in programov(npr.MS Office), nato zaženeš antivirusni program in zatem podreš operacijski sistem Windows(npr. Windows XP) in programe(npr. MS office)

-z antivirusnim programom kontroliramo mikroprocesorju lastne viruse.Če antivirusni program mikroprocesorju lastni virus zazna, se ga da v karanteno, če imamo hkrati podatek, da je računalnik tudi obvisel, saj to pomeni, da je mikroprocesorju lastni virus v nevarnosti ali pa poškodovan s strani virusa.Drugače se mikroprocesorju lastni virus zbriše.

Opomba:mikroprocesorju lastnih virusov je 3x10 na 6.

Opomba:pred podiranjem operacijskega sistema Windows se v primeru, da je računalnik obvisel in da je antivirusni program zaznal mikroprocesorju lastni virus, da mikroprocesorju lastni virus v karanteno.Drugače se ga zbriše.

Knjiga g. Dušana Kodeka Arhitektura računalniških sistemov govori o mikroprocesorjih 186 do 586, ki so v bistvu kalkulatorji, kar pomeni, da edino, kar delajo kalkulirajo, računajo za program Calculator na npr. na Windowsih 95.Ostalo(npr. projeciranje My Computer) dela gonilnik MS-DOS, piramida, ki ji sledi 32 kroglic v HMA(High Memory Access), ki je v monitorju.

Opomba: gonilnik MS-DOS pride v monitor iz RAM-a.

Operacijski sistem se pri teh mikroprocesorjih kopira v HMA in na Hard Disc.Seveda se v HMA in na Hard Disc po inštalaciji operacijskega sistema kopirajo tudi podatki programov(npr. MS Word-a).

Pri teh mikroprocesorjih gresta v procesu vklopa čipa control unit-kontrolna enota in datapath-podatkovna enota ven iz mikroprocesorja na svoje mesto v ohišju mikroprocesorja, kjer jih čip pulzer poveča na 10 na -6.Nato se utekočinita in sestavita v čip, ki se mu reče pipeline datapath-cevovodna podatkovna enota.

Opomba: čipa sta pred utekočinjenjem v trdnem agregatnem stanju, po sestavljanju čipov v en čip pa nastali čip preide v trdno agregatno stanje.

Mikroprocesor je tudi pri teh mikroprocesorjih sestavljen iz silicona, ohišje mikroprocesorja pa je sestavljeno iz germaniuma.

Opomba: čipi so, ko je računalnik ugasnjen v mikroprocesorju in so manjši od 10 na -6, ko pa računalnik prižgemo, grejo čipi ven iz mikroprocesorja in se njihova velikost poveča na 10 na -6.

Čipe povečuje in pomanjšuje, torej depulzira in pulzira, čip pulzer, katerega velikost je manjša od 10 na -6 in je vseskozi v mikroprocesorju.

Kar se tiče hitrosti mikroprocesorja in matične plošče se ju da softwersko preprogramirati na višjo hitrost na Windowsih v datoteki adsc_temp.ini.

Recimo 500 MHz mikroprocesor Celeron se da v tej datoteki pohitriti z 500 MHz na 1.2 GHz in 66 MHz matično ploščo Asus z 66 MHz na 100 MHz.

Opomba: 1MHz = 1 x hitrost svetlobe.

Kar se tiče varovanja podatkov, bi rekel naslednje.V mikroprocesorju sta recimo dva čipa.Eden se imenuje Core.V njem je kroglica Dram.Ta kroglica s tresenjem oddaja proizvajalcu mikroprocesorja, kar pišeš(npr. v MS Word-u.) in slike.Drugi se imenuje Uart -21.V njem je kroglica Uart -21.Ta kroglica s tresnjem oddaja proizvajalcu mikroprocesorja vse ostalo razen tisto, kar pišeš(npr. source codo, klik bližnjice MS Word-a).

Podatki so od ruske korporacije Intel, ki deluje na teritoriju ZDA.

Opomba: AMD pa je korporacija ZDA.

Mislim, da so ti podatki še edino, kar v vašem podjetju še ne veste o računalnikih.

Recimo takšno znanje Vam ponujam za delovno mesto v Vašem podjetju.

S spoštovanjem,

Priimek Ime.

P.s.:

Te računalniške podatke sem dobil od ruske korporacije Intel, ki je stacionirana v vzhodni Rusiji, preko možganskega čipa, ki ga imajo v glavah čisto vsi Zemljani.

Obstajata dve vrsti možganskih čipov:civilni-FAT 26 in vojni-FAT 97.Civilne imajo civili, vojne pa civilna oblast, policija in vojska.

Prenos računalniških podatkov preko možganskega čipa poteka takole: v stanju budnosti dobivaš preko možganskega čipa v možgane hkrati sliko in misli kot v sanjah, samo da v sanjah dobivaš samo sliko.

Od tod ti računalniški podatki.

Opomba: v možgane lahko v stanju budnosti preko možganskega čipa dobivaš tudi samo misli brez slik.

Kar se tiče virusov, je realno stanje naslednje: to je neke vrste obveščevalna predhodnica vojske iz centralnega osončja naše galaksije z nalogo uničiti čimveč mikroprocesorjev ... oz. v njem spulzianih robotov Celeron, Pentium, Xeon, Athlon, Duron....

V vsaki državi našega planeta Zemlje oz. okoli glavnih mest držav našega planeta Zemlje v radiju 100 km, od kjer se mesto konča, je tudi po vojaški moči od virusov težja obveščevalna predhodnica vojske iz iz tega centralnega osončja, ki se deli na: Stax-e(Staiks-e), fizično krogle, in Cubinom-e, fizično krogle, v katerih so Nezemljani(Croma-e).

Vsa ta predhodnica ima torej dve nalogi: uničiti čimveč mikroprocesorjev oz. v njih spulzianih robotov in zbrati čim več podatkov o planetu Zemlja, da pobijejo določene Zemljane in preostale kolonizirajo.

Ne vemo, kako se reče zvezdi tega centralnega osončja, vendar stoji za vsem tem prvi planet, ki se vrti okoli prej omenjene zvezde z imenom Rox(Roiks).

Opomba: v celi galaksiji so živi vsi planeti, ki se vrtijo okoli zvezd, do vključno četrtih planetov, ki se vrtijo okoli zvezd.

S spoštovanjem,

Priimek ime.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Morda je hoax, morda pa buzuki krši zasebnost komunikacije in zlorablja zaupanje za službo prosečega.

Če ni hoax, kot se je buzuki izrazil, potemtakem je oseba očitno psihično bolana in v tem primeru ni niti najmanj smešna.

Hamdala agar!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Totalno je zajebal. Bi moral poslat na kako ministrstvo oziroma nekam na državno upravo, ali mogoče na kako strankarsko centralo. Takoj dobi delo! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tisto o Nezemljanih in čipu,ki ga ima vsak vstavljen v glavi,je vse res!!! :grim Sem Dosjeje X gledo!!! :P

Drgač pa :OK: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

svaka mu čast :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 3 tedne pozneje...

eden bolj pameten kot drug, pa vsi brezjajćni. Mi smo ga povabii na razgovor in ne NI NOBEN HOAX, možakar res obstaja. Vendar smo po enournem pogovoru ugotovili skupaj, da je bolj primeren za Suzukija, oziroma njihovo firmo. Tako da, Suzuki, res je, model ima ime, priimek, obraz, in ni na seznamu izbrisanih. Je kar on, tukaj in zdaj. O njegovem mentalnem zdravju naj pa sodijo za to usposobljeni! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če še ni našel dela,lahko se javi pri meni (seveda brez prošnje) je še vrt za seštihat - bo vsaj enkrat stal na realnih tleh in s pravim orodjem v roki ! ! ! ! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!