zverac Objavljeno Oktober 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 :blink: :blink: :blink: Ker imam ob pol petih čebelarski krožek. :grim :rolleyes: Glavni in odgovorni predavatelj Lujzek. :winkiss: Muska bo na sploh Plemenita (na mitraljezu) Karte prodaja bivši kapo BS; za PR skrbijo Turčini (ko uredijo probleme s Kurdi v Iraku), varostno službo bo prevzel kripl bataljon, kelnaril pa bo Kranjčev janez? Vstop dovoljen samo (pravilno usmerjenim v ligo prvakov) Ženskam. Jebat ga, upam da nism koga spustu :hmm: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Rude hotel sm samo povedat, da je treba bit dosleden. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 hmmm...... tudi komunisticne ali splosno ? Vse lustracije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Včeraj zvečer na TVslo neko omizje na temo ali je bil kolaborant ali ne. Med gosti tudi Drobnič, nisem zdržal več kot 15 min, ker so me začele obhajat čudne misli, ki so vključevale knjigo Anatomija For Dummies in pa žlico namesto skalpela. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
protoncek Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 vse skupaj je idiotizem...a niso prav včeraj rekli da se po zakonu mrtvim NE sodi? kaj potem čarajo in jamrajo :headbang: ... načeloma se otrokom, ki nimajo kaj početi da žogo da grejo fusbal špilat in ne delajo takih in podobnih neumnosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Sej lih u tem je fora. Sodbo mrtvemu lahko razveljavijo, sodit mu pa ne morejo! In tako je ta pizda RKC-jevska oproščena vseh svinjarij, ki jih je storil. In v kolikor bo JJ izvoljen še enkrat, mu bodo postavili spomenik!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Boli me kurac ali razveljavijo ali ne. Ve se kaj je Rožman bil - kolaborant. In kot kaže bo treba spet v partizane :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Sej lih u tem je fora. Sodbo mrtvemu lahko razveljavijo, sodit mu pa ne morejo! In tako je ta pizda RKC-jevska oproščena vseh svinjarij, ki jih je storil. In v kolikor bo JJ izvoljen še enkrat, mu bodo postavili spomenik!! :headbang: hja, ali pa spet preimenujejo letališče v Rožmanovo vNEBOvzetje :D vlada in njihov čebelarski precedniški kandidat niso normalni. kako cerkvenega Petrleta podpira skoraj 30% tisti ki ste imeli nonote in none v partizanih in ste slišali kakšne zanimive pripovedi, veste kakšni časi so bili. ve se kdo je bil okupator in kdo je branil lasno zemljo. in ve se, da so obstajali izdajalci in kaj je bilo potrebno z njimi narediti, da so lahko osvoboditelji ozemlja preživeli v boju za pravico. kako si Janševci dovolijo politično spreminjat pojme mi ni jasno, kot tudi ne, kdo jih lahko še podpira ob takem sranju ki ga delajo skozi 3 leta. če ne bi bilo partizanov in komunistov bi sedaj ti kretenski Janševci & co. delali kakšni livarni BMWja ali Fiata. idioti pa lahko živijo na račun naroda iz katerega se delajo norca!!! še jih podpirajte !! :headbang: Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil rebel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Boli me kurac ali razveljavijo ali ne. Ve se kaj je Rožman bil - kolaborant. In kot kaže bo treba spet v partizane :krneki: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Boli me kurac ali razveljavijo ali ne. Ve se kaj je Rožman bil - kolaborant. In kot kaže bo treba spet v partizane :krneki: Jaz sem prvi za to... Banda klerofašistična!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ves đouk je v zakonu o denacionalizaciji.......kjer je ena izmed ovir, za povračilo.........da OBSOJENI kolaboranti,izdajalci,WE......niso upravičeni do povračila nacionaliziranega imetja. Zato pa se cerkev tako zelo trudi.......Rožman je bil......poleg izdajalca, krvnika, prišepetovalca, kolaboratorja, eksekutorja....itd......tudi ........"nesramno" bogat!!!!! Nekoč smo pisali po stenah......SPLAVIMO DEMOS. Sedaj me ima.......da napišem........JANŠEVI MAMI...........TO; DA NISI SPLAVILA......JE BILA USODNA NAPAKA ZA SLOVENIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ali pa, če očetom nekaterih napišemo, da so naredili usodno napako, da niso nataknili olagume... Pismo, zna biti tisto o denacionalizaciji še prekleto res... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ali pa, če očetom nekaterih napišemo, da so naredili usodno napako, da niso nataknili olagume...Pismo, zna biti tisto o denacionalizaciji še prekleto res... :hmm: Takrat k so njega delal......so na Lobčku pri Grosupljem........uporabljali še kozja čreva........Pač.......slaba kontracepcija.........kaj nastane zaradi tega.....se pa vidi danes. Pa še izjava o kruhu!!! Jap.......smetar, ki pobira smeti pred njegovo hišo pravi.......da notri ne najde niti pinte........vse dobi.....in pusti v vladni palači!!!!! Jebat ga......nizka plača....tut skret papir je drag!!!!!!! :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 hja, ali pa spet preimenujejo letališče v Rožmanovo vNEBOvzetje :D vlada in njihov čebelarski precedniški kandidat niso normalni. kako cerkvenega Petrleta podpira skoraj 30% tisti ki ste imeli nonote in none v partizanih in ste slišali kakšne zanimive pripovedi, veste kakšni časi so bili. ve se kdo je bil okupator in kdo je branil lasno zemljo. in ve se, da so obstajali izdajalci in kaj je bilo potrebno z njimi narediti, da so lahko osvoboditelji ozemlja preživeli v boju za pravico. kako si Janševci dovolijo politično spreminjat pojme mi ni jasno, kot tudi ne, kdo jih lahko še podpira ob takem sranju ki ga delajo skozi 3 leta. če ne bi bilo partizanov in komunistov bi sedaj ti kretenski Janševci & co. delali kakšni livarni BMWja ali Fiata. idioti pa lahko živijo na račun naroda iz katerega se delajo norca!!! še jih podpirajte !! :headbang: Evo pronicljivega Petrleta, kako nabira glasove v MB..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Ves đouk je v zakonu o denacionalizaciji.......kjer je ena izmed ovir, za povračilo.........da OBSOJENI kolaboranti,izdajalci,WE......niso upravičeni do povračila nacionaliziranega imetja. Zato pa se cerkev tako zelo trudi.......Rožman je bil......poleg izdajalca, krvnika, prišepetovalca, kolaboratorja, eksekutorja....itd......tudi ........"nesramno" bogat!!!!! Nekoč smo pisali po stenah......SPLAVIMO DEMOS. Sedaj me ima.......da napišem........JANŠEVI MAMI...........TO; DA NISI SPLAVILA......JE BILA USODNA NAPAKA ZA SLOVENIJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kje si bil leta 1988? Mogoče na Metelkovi??? V podporo......hm, komu že?? Zezam se, Klimbra, zezam, samo takrat smo pa smrtno resno šrajali JJ v podporo.......Sicer pa, saj se je takrat začela borba za nekaj več, mar ne?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Neka......a je orgljični koncert tut organiziral na glavnem trgu......al bo raj v stolnici......pač.....boljša akustika????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Neka......a je orgljični koncert tut organiziral na glavnem trgu......al bo raj v stolnici......pač.....boljša akustika????? Veš, ga malo skrbi, ker je v MB volilnem okrožju Plemeniti zmagal......Pa zdaj malo lobira za njegove glaseke...Pritlehno politikanstvo....... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Hebat ga.......v Maribori NIMA ŠANS. Tam znajo cenit dobro kapljico...........in logično je, zakaj je Plemeniti pobral med. Asketi, njegovega kova; v deželi rujnega.....nimajo šans. Vsak njegov volilec s "totega" konca........je pa .......milorečeno........izdajalec Štajerske!!!!! Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Hebat ga.......v Maribori NIMA ŠANS.Tam znajo cenit dobro kapljico...........in logično je, zakaj je Plemeniti pobral med. Asketi, njegovega kova; v deželi rujnega.....nimajo šans. Vsak njegov volilec s "totega" konca........je pa .......milorečeno........izdajalec Štajerske!!!!! He,he....onečastil je sveti šal :headbang: ..... Klimbra pivička pade ob prvi priliki..... :whistle: Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil xr800 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Kaj imata skupnega Rožman in Peterle ? Oba so razveljavili, prvega po smrti drugega v drugem krogu. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 (popravljeno) Nadškof Alojz Uran je povedal, da je "obdobje druge svetovne vojne zaradi revolucije, ki jo je začela Komunistična partija Slovenije ter z njo povezane državljanske vojne, prineslo hude posledice tudi v cerkveno in versko življenje Ubogi klerikalci.....ker so se te barabe partizanske pod vodstvom KPS uprle klerikalcem ljubemu okupatorju, so s tem povzročile neskončno žalost v srcih božjih služabnikov in njih pastirjev,ki so naščuvali ovčice svoje, da skup' s sovragom stop'jo proti borcem v skupni boj.. za ponižnost,okupatorja in Hitlerja vladarja, postali kvislinški so stroj... Sem mislil, da je ta Uran kolikor toliko normalen,mogoče celo podoben Šuštarju.......Pa pravijo , da je še večji klerofanatik, kot predhodniki....Seveda, saj Cerkev je že takrat učila, da se je treba predati, ljubiti in spoštovati voljo okupatorja.....in nastaviti še levo lice, ko so te udarili po desnem....... Da, da, presvetli G.Uran......KPS in partizani so začeli morijo.... Oh Bog, oprosti ubogim na duši, ki lahko javno izreko takšne bedastoče.......... Popravljeno Oktober 29, 2007. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Eh, Damian... Pa ti ne razumeš pojmov kot so "taktična kolaboracija" in "čakanje na zaveznike" :grrr Jaz sem že nekako prodrl v to logiko. Muči me samo še eno vprašanje. Kako le...so mislili zmagovitim zaveznikom (Američanom), na katere so tako dolgo čakali, razložiti, zakaj so njihove vojake (posadke sestreljenih letal - "padalce"), predajali Nemcem :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
savo Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Mislim, da bi cerkva lahko pokazalo dobroto (brez pričakovanja proti-usluge!) na ta način - namesto žegnanja motorjev bi podarila tri parcele za gradnjo treh dirkališč. To bi bolj pripomoglo k zmanjšanju smrtnih žrtev in poškodb na cestah, kot pa žegnanje (kot sem slišal govorice tam stanujočih, ne bo več tega v Mirni peči, ker organizator ni pustil cerkvi fehtanja denarja na prireditvi letos). Ostalo zemljo bi pa vrnila Sloveniji, vsaj ponavadi se ukradeno vrača, če se ima storilca in ukradeno robo, mater jim tatinsko, križarsko, morilsko, pedofilsko. Edina dobra reč komunizma je bila ta, da cerkvi ni pustil blizu... In, kot trdijo, da sta bila prva dva Adam in Eva, sledi da smo vsi posledica incesta... :headbang: Škoda, da nimam sestre, bi naredil novo raso, ha, ha :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 (kot sem slišal govorice tam stanujočih, ne bo več tega v Mirni peči, ker organizator ni pustil cerkvi fehtanja denarja na prireditvi letos). no pa da nadaljujem pri govoricah -seoski telegraf, prižnica, pa to ! :evilgrin: cerkev zelo računa na podporo dvokolesnikov in njihovih lastnikov, predvsem tistih, ki so bili na letošnjih in lanskih "škropljenjih", da bodo v procesiji - konvoju, ob prihodu rožmanovega trupla v državo ! :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Včeraj sem si iz arhiva nacionalne JanšaVizije zavrtel omizje, na temo škofa Rožmana. Kdor je to pogledal, razume da komentarrja na debato človek skoraj nemore dati. Če povzamem zagovornike kolaboracije: domobranci so bli edini pravi osvobojevalci Slovenije. svojega spomenika si ne zasluži le ban Natlačen in Rožman, ampak vsaj še italianski general Robotti in povelnik nemških čet Rosener. Njihov boj proti komunizmu je bil edina pravična stvar. vse ostalo je blo komunistično klanje poneumljanje na popolnoma napačnio strani pravice. V glavnem, če vas revidiranje zgodovine nervira, in ste tako oklicane "s komunizmom oprane glave" odsvetujem ogled te oddaje. Mene so spravli na vsaj 16000 obratov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se