Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Včeraj sva se pogovarjali s Tatjano, punco od pokojnega Hitrija in je bila žalostna, ker je starše razumela, da hočejo mir na pogrebu in ni bilo motoristov, ki bi se poslovili od njega na bikerski način, čeprav so tudi oni pričakovali motoriste z motorističnim slovesom, pozdravom....

Pa sva se zmenili, da bova povabili vse, ki bi se radi poslovili od njega na bikerski način (saj veste pokanje in navijanje motorjev), bi se na njegov rojstni dan, ki bi ga imel 25. avgusta in bi dopolnil 21. let.

Za uro se bomo še zmenili, pride na nedeljo, tako da upam, da bo imel kdo čas.. amapk bi bilo res lepo, da se od našega forumaša, prijatelja, fanta, souživača na cesti poslovimo po naše.....

Objavljeno

Starše po eni strani čisto razumem. To s rojstnim dnevom pa tudi ni slaba ideja.

Objavljeno

Če mi bo uspelo do takrat nabavit kako mašino ,pridem.

Objavljeno

Kje, lokacija?

Objavljeno

HOJ!

Glede ure mi je vseeno! Najbolj pametno je da me Pupa pokliče oz. da se zmenimo za uro katera bo večini ustrezala.

Lokacija? Ja lahko na Žalah na parkirišču čisto na začetku novih Žal!

Tatjana

Objavljeno

...Po moje ni pametno pri Žalah, ljudem ne bi bilo čisto nič všeč, se mi osebno ne zdi "spodobno".....Mogoče kakšna nadomestna lokacija, da se simbolično poslovimo.....

Objavljeno
Včeraj sva se pogovarjali s Tatjano, punco od pokojnega Hitrija....

Za uro se bomo še zmenili, pride na nedeljo, tako da upam, da bo imel kdo čas.. amapk bi bilo res lepo, da se od našega forumaša, prijatelja, fanta, souživača na cesti poslovimo po naše.....

Tudi midva sva bila v sredo v OLP (lepo vas je bilo spoznati :P ), pa sva najbrž prekmalu odšla, ko ste se to menili....

Za vikend imava sicer namen iti na obalo ampak, če je tako, vsekakor PRIDEVA....

V petek sva šla Aliju prižgat svečko (tam sva čisto po naključju srečala Tatjano) tako, da veva kam priti....samo za uro se zmenimo...

P.S.: Lahko pa se na Žalah dobimo, in gremo potem na kako nadomestno lokacijo (kot je predlagal Robycop)

PUPA - javi se!

Objavljeno

napisite kdaj kje - pa tako,da tudi "tujci" najdejo.

Objavljeno

Hoj!

Ja čas? Danes sem vprašala njegovo mamo kdaj se je rodil!

Rodil se je 15:45!

A bi bila primerna ura? :D

Tatjana

Objavljeno

Ja, ta ura je kar primerna. Tatjana, jaz te danes tekom dneva pokličem.

Glede na to, da je to ravno slovo na bikerski način, bodo pač nekateri takratni obiskovalci morali malo potrpeti. Vsak ima svoje navade in če se gremo ravno globalizacijo in vsesplošno strpnost, potem lahko tudi mi naredimo slovo na naš način.

Bi se pa morali dobiti malo prej, ker navadno traja, da se ljudje dejansko zberejo.

Objavljeno
...obiskovalci morali malo potrpeti. Vsak ima svoje navade...

Naredite kakor hočete, vendar močno priporočam, da ne počnete nič hrupnega in prašnega okoli katerega koli pokopališča.

Se lahko hitro zgodi, da bodo v ponedeljkovih časopisi naslovi v slogu: Hrupni motoristi motili pieteto ...

Že tako pravimo, da ne vemo, zakaj smo v splošni javnosti nepriljubljeni. Če naredite to, bomo vedeli zakaj.

Objavljeno

Naredite kakor hočete, vendar močno priporočam, da ne počnete nič hrupnega in prašnega okoli katerega koli pokopališča.

Se lahko hitro zgodi, da bodo v ponedeljkovih časopisi naslovi v slogu: Hrupni motoristi motili pieteto ...

Že tako pravimo, da ne vemo, zakaj smo v splošni javnosti nepriljubljeni. Če naredite to, bomo vedeli zakaj.

V blizini je POP TV... upam, da nas bodo slisali in pridrveli pogledat kaj se dogaja... bodo zvedeli vse zakaj smo tam, pa se kaj vec... :wink:

Objavljeno

V blizini je POP TV... upam, da nas bodo slisali in pridrveli pogledat kaj se dogaja... bodo zvedeli vse zakaj smo tam, pa se kaj vec...  :wink:

Kaj pa, če bi jih naprej obvestili, pa naj pridejo? Če pa ne mislijo, se vsaj ob morebitnem pozivu drugih ne bodo odzvali, ker bodo vedeli za kaj gre.

Objavljeno

V blizini je POP TV... upam, da nas bodo slisali in pridrveli pogledat kaj se dogaja... bodo zvedeli vse zakaj smo tam, pa se kaj vec...  :wink:

Bom probu stevilko od kolega s POP TV dobit pa ga poklicat. Seveda, ce se strinjate. :roll:

Objavljeno

S televizijo ali brez, še vedno se mi zdi pokanje in navijanje motorjev ob pokopališču neprimerno, pa ne zaradi mene, meni je vseeno, temveč zaradi javnosti.

Predlagam raje sledeč poslovitveni obred/potek:

Zbor ob določeni uri pred Žalami (če se ne motim). Tam parkirate motorje, stopite do groba in prižgete svečke, nato pa zajahate motorje in v skupinski vožnji odpeljete zadnjo Hitrijevo pot od Ljubljane do mesta nesreče, kjer zopet prižgete svečko in izvedete motociklistično slovo.

Mesto nesreče je na samem, poleg je pa tudi kolovoz, na katerega se je moč umakniti iz glavne ceste.

Objavljeno

Brrrm, pameten predlog!

Siliti pa nikogar ne moremo, naj se odločijo sami. Jaz priti mogel bom ne, torej moj glas ne velja!

Objavljeno

Horjo, absolutno, silim nikogar ne, priporočati pa si dovolimo, glede na leta, a ne.

V primeru dogodka na pokopališču me obvezno ne bo zraven.

Objavljeno

Edina "normalna" varianta je, da se lahko v miru in civilizirano, brez nažiganja in pokanja, brez burnoutov in podobnega kiča dobimo na Žalah, minuta molka, potem gremo pa lagano, ampak res lagano furo do mesta kjer je bila nesreča, tam pa tut če zapremo promet za 15-20 minut (vzamemo trikotnike kot za nesrečo in določimo 4 ljudi, da ne bo kaosa v prometu in naredimo na mestu nesreče pravi pozdrav, ...

o POP TV-ju in ostalih hej tut če jih ni, lahko pa kdo kakšno fotko naredi in poskrbi, da se objavi v mediju za katerega dela. Novinarji in Freelancerji kje ste?

O tem, da bi na suho, ko ni čas pogreba na Žalah delali "štalo" za civile pa hej sej niste resni, a se tuki ne trudimo narediti nekaj za pozitiven image motoristov in motorizma!? Pupa, ni vse v prvem udarcu, lepota se skriva v visoki diplomaciji.

Zoolo The Horrible! :evil:

Objavljeno

Mesto nesreče je na samem, poleg je pa tudi kolovoz, na katerega se je moč umakniti iz glavne ceste.

Brrrm zdi se mi da sva simultano pisala predlog :lol: 8)

Samo na cesti kjer je bila nesreča, hej tam pa lahko naredimo manjši zastoj in "obred na cesti", da se vidi da se sliši in da se bo mogoče kdo od mimoidočih vprašal zakaj!

Samo treba poskrbeti za varno zaprtje dela cestišča kjer bi parkirali, kolovoz naj ostane kjer je, razen če bi nas bilo ne vem v cifti krepko višji od XX motorjev!

Izvedenci za vprašanja zakonov, kakšna je možnost da dobimo na tistem odseku policijsko spremstvo in da modri poskrbijo za 15 minutno zaprtje in urejanje prometa?

Objavljeno

Prijava komemoracije (zborovanja) na pristojni upravni enoti.

Organizator mora zagotoviti redarsko službo.

Za zapiranje ceste pa je potrebno dobiti dovoljenje od upravljalca ceste.

Zato močno priporočam umik na kolovoz. V nedeljo je pričakovati močan umik ljudstva iz počitnic in nemalo jih bo mahnilo tudi po stari cesti.

Ne verjamem, da ti bo kateri koli priseben organ izdal dovoljenje za zaporo (tudi samo delno) ceste.

Objavljeno

Hja pol pa ob cesti na kolovozu če ne moremo dobiti papirjev niti za 10-15 minutno pavzo. :?

Objavljeno

Halo.. kaj vam je.. sej nisem mislila nobenega shoda, nobenega kravala, da se na sliši, ampak čisto preprosto slovo... je pa pač bikersko slovo malo drugačno kot pa navadno.

Tudi pri policiji, vojski ne vem kje še vse, se poslavljajo s streli pušk, letalcem preletavajo avioni.. itd....

Ampak ok... če se vam tako bolj pametno zdi,tudi prav... to je bila nekako želja Tatjane....

Sicer ne me spet narobe razumeti, tudi meni se ne zdi slaba ideja, da gremo potem še na kraj nesreče (upam, da bom prevoz tudi do tja dobila).

Ima pa vseeno Tatjana nekako zadnjo besedo, saj so bile to njene želje za slovo.

Objavljeno

....Strinjajoč z Brrrmom, Horjom in Zoolotom! (.... hope I'll be there...)

Obvezno brez pokanja na pokopališču! :evil:

Objavljeno
...njega na bikerski način (saj veste pokanje in navijanje motorjev).....

Pupa, to je iz tvojega otvoritvenega prispevka v tem poglavju.

Objavljeno

Ej Ljudje!

Jaz ne morem na motor!!!! Mal sem omejena! Nebi pa rada manjkala!

Če grem z avtom boste pa švigali mimo! :( :( :cry:

Drugače je pa krasen predlog! :)

Tatjana

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!