Zoolo Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ej Ljudje! Jaz ne morem na motor!!!! Mal sem omejena! Nebi pa rada manjkala! Če grem z avtom boste pa švigali mimo! :( :( :cry: Drugače je pa krasen predlog! :) Tatjana Ej T. beri pazljivo EASY EASY CRUSING DO MESTA NESREČE IN NAZAJ. S tabo v sredini in na lagano, sej zapore potem sploh ne potrebujemo, vožnja lahko poteka 10 km/h pod vsemi omejitvami, prehitevanje avtomobilistov bo pa ob dovolj veliki koloni itaQ nemogoče. Hmm zdi se mi, da smo vedno bližje kaj praviš? Brez birokracije brez najav, ...ko pridemo do mesta samo parkiramo na kolovoz, za nazaj pa ponovi vajo. Bandaaaaaaaaaaa mnenje?
pupa Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 ...njega na bikerski način (saj veste pokanje in navijanje motorjev)..... Pupa, to je iz tvojega otvoritvenega prispevka v tem poglavju. Ja seveda da je... in kaj si hotel s tem povedati???
Brrrm Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Pupa, srce drago, pokanje in navijanje motorjev je kraval, sicer motoristični, a še vedno kraval. (kraval = hrup, hrušč, vrišč (F.Verbinc, Slovar tujk, Cankarjeva založba, Ljubljana (1989))
Kiki Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Predlagam raje sledeč poslovitveni obred/potek: Zbor ob določeni uri pred Žalami (če se ne motim). Tam parkirate motorje, stopite do groba in prižgete svečke, nato pa zajahate motorje in v skupinski vožnji odpeljete zadnjo Hitrijevo pot od Ljubljane do mesta nesreče, kjer zopet prižgete svečko in izvedete motociklistično slovo. Mesto nesreče je na samem, poleg je pa tudi kolovoz, na katerega se je moč umakniti iz glavne ceste. Jaz se strinjam s tabo Brrrm :wink: , da bodo tud tisti, ki niste videli slik od te nesreče (Tatjana nam jih je pokazala v sredo v OLP) spoznali, kako usodna je lahko "ena mala skala al pa kamen", če jo/ga povoziš... :cry: Ampak brez Tatjane ne gremo...morda se nam pridružita še Tomas in Darja....
Mačica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 jst bi tut bla zravn. dejte že enkrat kje a kdaj je zbirno mesto.
Tatjana Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Hoj! Hvala za razlago Zoolo! Pa saj veš kako je to! Jaz mislim da bi bilo dobro ob 15h. Kosilo je takrat že mimo, počitek tudi tako da je taka nevtralna ura! Recimo nekje 10 do 15h pred Žalami. V MIRU tako kot predlaga BRMMM. Prižgemo svečke in naprej na pot!?????? Kaj mislite? :wink:
Killroy Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Ej T. beri pazljivo EASY EASY CRUSING DO MESTA NESREČE IN NAZAJ. S tabo v sredini in na lagano, sej zapore potem sploh ne potrebujemo, vožnja lahko poteka 10 km/h pod vsemi omejitvami, prehitevanje avtomobilistov bo pa ob dovolj veliki koloni itaQ nemogoče. Hmm zdi se mi, da smo vedno bližje kaj praviš? Brez birokracije brez najav, ...ko pridemo do mesta samo parkiramo na kolovoz, za nazaj pa ponovi vajo. Bandaaaaaaaaaaa mnenje? Če se boste res samo 10km/h pelal,pol bi pa še jest z mopedom pršu(s tapravim mopedom,Tomos avtomatik A 3 MS,da nebi kdo na pomanjševalnico za motor mislu),sam bi to že mal čudn zgledal,vi vsi s takimi mašinami,jest pa s tisto prdo.
sramezljiv Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Kaj pa ,če bo spet sralo iz neba :?:
HHV Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 HALOOOO!! Sorry. ker se oglašam, kljub temu, da me ne bo zraven. Samo sere mamine me pa spravijo iz tira! :evil: Sramezljiv in podobni, ali ste iz cukra??? Za vsako reč, ko se pogovarjamo nekateri cincate, ja pa če bo dežek, pa lunca, pa če mi bo pihcal itd, itd. Če se nekaj zmeni, se zmeni in tako drži!!! Če ste pa sere, pa ostanite doma pod rjuhco in se ne prijavljajte. Če ste Tatjani obljubili, ste obljubili in imate da se tam nalimate, pa magari mokri do gat, drugače pa shut up!! :evil: :evil: :evil:
Mačica Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 HALOOOO!! Sorry. ker se oglašam, kljub temu, da me ne bo zraven. Samo sere mamine me pa spravijo iz tira! :evil: Sramezljiv in podobni, ali ste iz cukra??? Za vsako reč, ko se pogovarjamo nekateri cincate, ja pa če bo dežek, pa lunca, pa če mi bo pihcal itd, itd. Če se nekaj zmeni, se zmeni in tako drži!!! Če ste pa sere, pa ostanite doma pod rjuhco in se ne prijavljajte. Če ste Tatjani obljubili, ste obljubili in imate da se tam nalimate, pa magari mokri do gat, drugače pa shut up!! :evil: :evil: :evil: ... je zagrmel ata Smrk in v jezi nagrbančil čelo.
.T. Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Če se nekaj zmeni, se zmeni in tako drži!!! Če ste pa sere, pa ostanite doma pod rjuhco in se ne prijavljajte. Če ste Tatjani obljubili, ste obljubili in imate da se tam nalimate, pa magari mokri do gat, drugače pa shut up!! :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Tadej
Kiki Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Če se nekaj zmeni, se zmeni in tako drži!!! Če ste Tatjani obljubili, ste obljubili in imate da se tam nalimate, pa magari mokri do gat, ače pa shut up!! :evil: :evil: :evil: Točno tako Horjo :!: Jaz se bojim, da bi zdej, ko tole debatiramo vsi šli... pol nas bo pa v nedeljo sam enih par :( A je ura že potrjena.... torej 10 do 15h pred Žalami?
Tatjana Objavljeno Avgust 22, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2002 Do sobote zvečer se moramo zmenit kako bo šlo! Uro sem predlagala tako, da ste VI tisti, ki odločate! Glede vremena! V bistvu jaz če bi imela šanso bi šla z motorjem pa tud če bi lilo. OK v primeru toče ne. Samo to je moje mnenje, ker sem čustveno vpletena. :cry:
dave the wave Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 A gre kdo iz stajerskega konca??????? lp dave_tw
Ice Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 A gre kdo iz stajerskega konca??????? lp dave_tw najbrz,da.check PM.
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2002 A gre kdo iz stajerskega konca??????? verjetno jaz (ce)
Tatjana Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Kaj je zdj? A velja ura? (14:50) :oops:
pupa Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 URA VELJA.... 14.5O na parkirišču pri starih žalah oz. pri mrliških vežicah.
bladzo Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Se vidmo v vsakem vremenu!!! 8) 8) 8) lp
pupa Objavljeno Avgust 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Btw... a ma kdo kak zic preveč zadaj????
Tamala Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 CAU! javlam se zato da vam povem da grem z vami na zale in upam da vas bom nasla!mislim da bomo kar vsi trije prisli (perla in roly in tamala)! se vidmo jutr!
Leon Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Včeraj je bilo pa res lepo po dolgem času zopet malo na Primorsko. Vreme že malo jesensko. Družba dobra. Alijevi bližnji so krasni ljudje. Vesel je lahko (še vedno tam zgoraj), da ima takšne ob sebi. Čeprav Alija osebno nisem imel priložnosti srečati, čutim, da je krasen fant, ker ob takšni okolici, ki ga je obdajala, drugačen tudi biti ni mogel. Včeraj, ko smo bili skupaj na kraju nesreče, sem se večkrat zavedel moči in veličine trenutka praznovanja Alijevega 21. rojstnega dne. Od veliko motorjev, ki je švignilo mimo nas, je bilo slišati, da je njihov rezek oglušujoč zvok za trenutek prenehal peti konstantno pesem življenja, svobode, se spoštljivo umiril in nato zopet zapel v vsem svojem žaru. Tisti trenutek umiritve je bil poklon Aliju in XX-i.
Tatjana Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Lep pozdrav! Zelo sem vesela in se vam še enkrat zahvaljujem, ker ste prišli! Bilo je res lepo! Mislim, da bi tudi ALI užival! Motorji so mu pomenili vse na svetu! Hvala, hvala! Tatjana
Kiki Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Včeraj, ko smo bili skupaj na kraju nesreče, sem se večkrat zavedel moči in veličine trenutka praznovanja Alijevega 21. rojstnega dne. Od veliko motorjev, ki je švignilo mimo nas, je bilo slišati, da je njihov rezek oglušujoč zvok za trenutek prenehal peti konstantno pesem življenja, svobode, se spoštljivo umiril in nato zopet zapel v vsem svojem žaru. Tisti trenutek umiritve je bil poklon Aliju in XX-i. Leon, tvojim lepim besedam je težko še kaj dodati.... Ves čas, tako na Žalah, kot na kraju nesreče sem imela občutek, da......morda nas pa Ali vendarle kje od daleč opazuje :cry: Na kraju nesreče smo pobirali razbitine njegove XX-e in neštetokrat prekleli tisto usodno skalo, ki mu je vzela življenje... Njegovi bljižnji so bili presrečni, da smo skupaj praznovali Alijev 21.rojstni dan, čeprav s pridihom grenkobe in veliko željo, da bi bil on z nami :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se