CPU Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 24ur Saj ne da sem njegov veliki oboževalec, ampak fant je čist prehitro zapustil ta svet, kot še mnogo drugih. R.I.P. Men se je zdel kr faca, v redu dečko... Najstnice bodo jokale kot nebo 18 septembra.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P. Toše P. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Saj ne da sem njegov veliki oboževalec, ampak fant je čist prehitro zapustil ta svet, kot še mnogo drugih. in kolk je še takih, pa niso nikjer omenjeni...... Men se je zdel kr faca, v redu dečko... Najstnice bodo jokale kot nebo 18 septembra.... bogi, bogi....... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 škoda, faca je bil dečko, pa še par pesmi je mel dobrih in malo bolj kvalitetnih od ostalih turbofolk jugosov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 jap čist prezgodej je zapustu svet, če pomislm, da je sam dva mesca starejš kokr jz R.I.P. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 pa ne noooo :( R.I.P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 pa glih dobr se je slovensk nauču..... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Škoda! (Najbrž tako kot vsakogar) Ravno prešnji teden sem si posnel dva njegova malce novejša komada - Ledena in Igra brez granica. Zelo OK... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 A jebiga, bi si pa kkšnega bolšega voznika umislu, ne pa da spi za volanom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P http://www.radioena.si/prikazivideo.php?id=6626 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Samo se eno truplo vec.. nic takega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,246113 R.I.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 naj bo to tema za njegove oboževalce in tiste, kateri so kaj občutili ob tem ostali se prosim vzdržite primitivnih komentarjev, ker lahko mirne volje zapustite temo, da ne bo kakih izpadov, kot na 24ur. com. ob tem me mine, da bi bil ponosen na to, da sem slovenec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 RTL.hr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pehy Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Avto Toša Proeskega: http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/crnak...28177_76757.php Toše, bil si majstor :worship: R.I.P. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 R.I.P :cry: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Naj počiva v miru! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 word! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Mislim, da sta nekako želela povedati, da vsak dan umre toliko in toliko ljudi okrog nas. Tudi jaz ne vidim razloga zakaj bi bil on nekaj več. Seveda ni fajn da se to zgodi komur koli, ampak meni je čist isto, če se je to sedaj zgodilo njemu ali pa bi se kakemu drugemu, ki mi ni ravno bližnji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 .....Ravno prešnji teden sem si posnel dva njegova malce novejša komada........ Vidiš, če bi kupil CD, mu ne bi bilo treba na nujen sestanek v ZG glede problemov z avtorskimi pravicami in izpadom dohodka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se