motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 jebite se, jaz grem spat... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 jebam vas sve po spisku :evilgrin: to ponavad rečm ko me premagajo pr pokru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 tristo zelenih zmajev in stiristo rjavih medvedov TE JEBE U RIT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 evo, končno sm najdu:http://www.insultmonger.com/index.htm mate razdeljene po narodnosti :D , da boste vedl kako koga kam poslat, ko boste v tujini :D ej sma ta je huda...k pogledaš kao slovenske pol pa prevode v angleščino...to sm se nasmejala :worship: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Jebote konj nogom da qurac ne zaprlja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Zadn cas zlo zlo pogosto, predvsem v sluzbi...ko me toti pofukan pc jebe v glavo u tri pizde materine da mu jebem vse po spisku!!!! Pol me pa gledajo ko da sem psiho :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 C c c... kake mate! :D Jaz pa sploh ne kolnem :) (tako da tezko kaj napisem) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Pes te nima rad. Bes ga plentaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 evergrin: jebem ti supu od isusovih kostiju, da ti jebem ! turbofolk: da bog da, da te majka kukom po ljubljanici tražila ! pop: pizda prekleta, da bi ti se vse v stanovanju posušilo razen perila ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Krščen Matiček 300 kosmatih Peklenšček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Daj bog da ti ispali svi zubi sem jednog, pa da znaš šta je zubobolja!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Swearing at work boosts team spirt, morale ----- LONDON - Regular swearing at work can help boost team spirit among staff, allowing them to express better their feelings as well as develop social relationships, according to a study by researchers. Yehuda Baruch, a professor of management at the University of East Anglia, and graduate Stuart Jenkins studied the use of profanity in the workplace and assessed its implications for managers. They assessed that swearing would become more common as traditional taboos are broken down, but the key appeared to be knowing when such language was appropriate and when to turn to blind eye. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Bes ga plentaj. tale je pa ena najlepsih in najbolj slovenskih kletvic ever... full je hecno ko jo izreces kje v javnosti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Da boh da, da bi mu stekel buldog mrtvo mat na parah zgrizu.... Jabem ti mater - tvojo naj pa koji pa psi jebejo Jebem ti kruh - jez pa teb potico :blush: :blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 jebi se :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 jebo te br**er! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 U tri p....m..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 fuck the pička! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 jebemti lebac jebemo orsag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 POFAFI MI RIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Ti si tako neuglajen :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 najboljša kar sm jo kdaj slišala je : naj ti kurac uvene :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 najboljša kar sm jo kdaj slišala je : naj ti kurac uvene :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: huda a tudi žalostna :cry: eko ena k sm jo dons med poukom vn fuknu kurac od ovce :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 najboljša kar sm jo kdaj slišala je : naj ti kurac uvene Jaz bi ti povedal, katera je bila moja najboljša, ampak drugič.......si še "premlada" ;) Drugače pa, da ne bom off topic........ "jebi si mater u pizdu maternu, peder". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 pes ti brado lizou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se