ZD€N€ Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 najboljša kar sm jo kdaj slišala je : naj ti kurac uvene :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dobra kletvica :worship: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 V 20ih minutah jih je profesroca za dojčo izjavila :blink: Boli me kurac za druge, na koncu jaz izpadem prasica. Kurc jih gleda te politike in jim jebem vse po spisku. Sicer je pa res da za staro gospo imam sfukan spomin. Koji kurac je prnesu s sabo kličevo redovalnico, če prekelt kreten zarukan ne bo spraševal :hmm: No pa še ena moja: Pizda ti zelje grizla, đubre usrano :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 hudaa tudi žalostna :cry: eko ena k sm jo dons med poukom vn fuknu kurac od ovce :kva1: men je čist ok :whistle: :whistle: kurac od ovce se pa tut iz mojih ust kdaj sliši...sploh med poukom :whistle: Jaz bi ti povedal, katera je bila moja najboljša, ampak drugič.......si še "premlada" ;) Drugače pa, da ne bom off topic........ "jebi si mater u pizdu maternu, peder". nč nisem.... :grrr....počnem vse kar delajo veliki...torej ;) .) :grim dobra kletvica :worship: :headbang: :grim :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 jebem te u glavo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 jebote miro strojan.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 jebote miro strojan.... ni več aktualna :grrr drevo ti bom zasadu(zabil) v anus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 tristo medenih kolačkov s smetano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 ni več aktualna :grrr jebote kkšn drug strojan :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 pička ti matrna :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 (popravljeno) Tale je pa kmetavzarska..... Prmejkrvavduš... Popravljeno Oktober 23, 2007. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Prmejkrvavduš... ...nahamol :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 som te ga fasamog ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 pas masters! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupika123 Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 odjebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 jebi se baba prfukjena :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 jebi se baba prfukjena :evilgrin: že prov :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 PIZDOS MATERINOS PAS MATERS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 dol mi visi zate :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 marš u pičku materinu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 jebem ti mater šugavu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 goni se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 idi vrit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 jebemo mast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 jebem ti fotra :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 idi v PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se