budracing Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Lep pozdrav Mene zanima koliko blokad ima skuter Peugeot Speedfight 2 letnik 2007. Meni so na servisu rekli da ima samo eno v izpuhu ampak moj prijatelj ima isti model isti letnik in je imel blokado tudi v variomatu. Meni pa so na servisu rekli da v variomatu ni blokade. Mene zanima kai je res moj prijatelj si je dal blokado iz variomata.Pa zanima me kako zgledajo blokade ker sem na skuter temah cisti novinec. Hvala za odgovore. Ce ze tema kje obstaja se opravicujem ker sem na forumu nov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 tkole zgleda blokada na variomatu tist obroček pod jermenom tako pa zgleda brez obročka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Oktober 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 sam jaz mam cist drgac vse nareto noter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Oktober 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 tnx za sliko. a ves kje bi biv v mb kaki servis ko ti dajo blokado ven pa ne peugeotov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) to lahk sam ven daš...odpri dekl pa veternico odšravfi pa je blokada zuni. no probi pa napiš pol tu al je ratalo al ne pa zakaj ne pa bomo zrihtal. Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil cpi50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Oktober 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 tNX cPI50 samo ko jaz dam dekl dol ne morem odsraufat naslednjega dela ker je variomat od zadaj desno. spredaj pa je se neki zobnik. Da ta zobnik dobim dol rabis neki posebni odvijac. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) veternico misliš.. no to se da tud tako dol dobit da na drugi strani skuterja pokrov magneta dol vzameš pol pa z enim klučom držiš matico na magnetu z drugim pa odviješ matico z veternice(dobro je met še nekoga zraven)...šlo je pri sošolcu upam da bo tud pri teb :OK: Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil cpi50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Oktober 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 tnx. bom ju3 sel k frendu pa boma probala dol vzet.bom porocal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Oktober 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 ei cpi ni slo dol. na koncu sma vetrnico se malo zvila tak da kurac. bom na servis reko da ce mi ne dajo blokade dol hocem dnar nazaj. pa me bk pa itaq mi crkuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 pol pa najbolše da daš na servis ja sicer pa zdej je tak sezone konec maš celo zimo cajt da porihtas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_rac3r_ Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 to lahk sam ven daš...odpri dekl pa veternico odšravfi pa je blokada zuni. no probi pa napiš pol tu al je ratalo al ne pa zakaj ne pa bomo zrihtal. Variomat je levo spredaj !! Za unim zobnikom, to zadaj je sklopka !!! Rabiš pa rotacijsko pištolo ono na kompresor al pa poseben ključ,čene pa pojdi enmu serviserju pa reč sam da ti to dol odšraufa al pa neki, bw k za servis boš plaču , od kod pa si??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 ja variomat je za veternico(levo na moji sliki) sklopka je pa pod zvonom (desno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budracing Objavljeno Oktober 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 ja variomat je za veternico(levo na moji sliki) sklopka je pa pod zvonom (desno) jaz sem iz mb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfighttuning Objavljeno Julij 17, 2010 Deli Objavljeno Julij 17, 2010 Prodam SF2 z odstranjenimi blokadami, drugače vse original in nikoli nič predelano. Za več info -> PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
konkreten Objavljeno Julij 18, 2010 Deli Objavljeno Julij 18, 2010 pa kako luft pištolo.....če ima veternica kronasto podložko.....potem vzameš patentcange(to so one ko jih našraufaš in stisneš skupi in tako tudi ostanejo) in pač ključ(nvm kolk je mislim da 17) al pa gedoro+ ročno in odtegneš....kak problem? ninjaxx in celeia1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se