Ervina Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kiki, imaš prav, lahko bi bil zraven, pa me zaradi družinskih obveznosti ni bilo. Mogoče bova pa kdaj drugič skupaj zlivala Jegra po grlu, tako kot včasih... :cry: Kiki jaz sem pa mislila, da si ti popolna abstinentka. :o Česa vsega človek na Motosvetu ne izve. :wink: LP
bostov Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Tale naziv Sathans Brothers mi ni kaj preveč všeč...A ma to kaj opraviti s črno magijo in črnimi mašami...
HHV Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Bostov, glede na tvoj avatar, bi ti to moral najbolj vedeti!! :lol:
bostov Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Ma jasno Horjo...samo kar tako vprašam, če bo potrebno stvar malo raziskati in dokumentirati v X dosjejih... :lol: Bom malo poprašal še Sculleyevo, kaj misli o tem... :D :D
Ervina Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Tale naziv Sathans Brothers mi ni kaj preveč všeč...A ma to kaj opraviti s črno magijo in črnimi mašami... Ne, mislim da ne. Po moje ima bolj opraviti s pomanjkanjem domišljije pri izbiri imena :wink: LP
Kiki Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Tale v Sathans Brothers mi ni kaj preveč všeč...A ma to kaj opraviti s črno magijo in črnimi mašami... Eni pravijo da, če bi kakega od njih čist slučajno kje na cesti srečal, bi še mislil, da gre tu res za kej takega :roll: .... je pa res, da človeka pač ne smeš ocenjevati samo po videzu :wink:
bostov Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Tale naziv Sathans Brothers mi ni kaj preveč všeč...A ma to kaj opraviti s črno magijo in črnimi mašami... Ne, mislim da ne. Po moje ima bolj opraviti s pomanjkanjem domišljije pri izbiri imena :wink: LP Kaja, se povsem strinjam s tabo. Mogoče je pa naziv tak zato, da je bolj "cool"...Mogoče bi odprli novo temo o posrečenosti nazivov MK...
LuCy Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaj šele, če človek sreča Wild Pilots! A ma to kaj opraviti s črno magijo in črnimi mašami... Niti ne ... če bi imelo, bi se vseeno potrudila prit, tako me pa ni ni bilo, ker sem v četrtek po neuspelem doskoku z rolerji "plužila" asfalt in me je še v petek vse bolelo, v soboto pa sem občudovala prečudovite modrice na kolenih in odrgnine na podlaktih ... :wink:
Ervina Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaja, se povsem strinjam s tabo. Mogoče je pa naziv tak zato, da je bolj "cool"...Mogoče bi odprli novo temo o posrečenosti nazivov MK... Tuji izrazi se ''bolje'' slišijo in opazijo. Ja upam, da ne bom imela s Satans-i kakšnih problememov zaradi tega :?. Bom pa še po enih Zasavčanih malo ''udarila''. :twisted: V Zagorju imajo klub, ki se imenuje Klukhena (kar naj bi menda pomenilo ptico roparico). :roll: Za tale zapis bo doma zagotovo ogenj v strehi. :wink: LP
Kiki Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaja, brez skrbi - v tem klubu (Klukhena) so pa sami "fejst fantje" :wink: tako, da mislim, da doma ne bo nobenga problema... P.S....pa še reklamo si jim naredila....oops :oops:
Einherjar Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaja: zdej si ga pa naj.... BTW: kdaj tocno so se Satani preimenovali v Sathans brothers? oz. a se je Satan preimenoval v Sathan?
Flame Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaja že ve; mogoče ma veze tm dol. :evil: :twisted: :evil:
Ervina Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaja: zdej si ga pa naj.... BTW: kdaj tocno so se Satani preimenovali v Sathans brothers? oz. a se je Satan preimenoval v Sathan? Upam, da doma ne bo hudega. Mi privoščiš, a? Sej niso, sem preverila. So še vedno Satans Brothers. Kdo je prvi napisal h zraven? Jaz pa že popravljam svoj post. LP PS Mogoče mi pa zaradi tega neki internet štrajka. :?
STARI Objavljeno Avgust 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaja: zdej si ga pa naj.... BTW: kdaj tocno so se Satani preimenovali v Sathans brothers? oz. a se je Satan preimenoval v Sathan? Pa kaj je zdaj mogoče kdo hin ker sem se zmotil in sem napisal SATHANS?
Ice Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 aaaaaammmm.......trenutno .......po moje se ne...... :wink: :lol:
STARI Objavljeno Avgust 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 aaaaaammmm.......trenutno .......po moje se ne...... :wink: :lol: Sreča da še ni bil noben hin.Veš ice če bi bil jaz strojepiska se ne bi nikoli zmotil hahahaha :lol: :lol: :lol:
mukki Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Tud jaz sem skakala tam naokoli, celo spet srečala motosvetovca ( z majico). Blo je OK. ne - NOROOOO!! Še kdaj... 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se