PURPLE Objavljeno Oktober 23, 2007 Deli Objavljeno Oktober 23, 2007 Iskal po forumu, našel ne, zato torej, katere tv serije so vam najbolj pri srcu; (brez mehiških prosim!) ? Name vpliva star dober angleški humor tipa Allo Allo, serije novejšega tipa pa: My Family, Sopranos ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Jaz pa rad gledam našo malo kliniko. Ful hecno je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Sex v mestu mi je še zmeri top :naughty: Drugač pa od starejših definitivno Allo Allo in Mash, novi pa Friends, House, Grey's anatomy, CSI,...pa še kej bi se našl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Hola! jst padam na F&SF, tudi moja domača knjižnica (300+ paperbackov) je v tem stilu :) - Farscape (najboljša SF serija, ever, forever; or frell me dead, kot je lepo povedala Aeryn Sun :worship: ) - Firefly ("abstract" cele serije tudi kot film!) - Stargate, SG1 in Atlantis - vsi Star Treki: TOS, TNG, DS9, Voyager, Enterprise - Space: Above and Beyond - Babylon 5 - Roswell - Battlestar Galactica (nova) - Highlander (obe seriji, on in ona) - The Outer Limits - The Twighlight Zone - Sliders - Xena odštekancija vredna extra omembe - Twin Peaks :) od starih pa: - UFO - Space 1999 - Blake's 7 - Lost in Space - Max Headroom - The Invaders tolkle se jih zdele spomnim, ma zihr sem še kaj pozabil :blush: PS mimogrede: delam si domačo kolekcijo vsega tegale, tko da če ma kdo kaj DivXov ali DVDjev za sharat :) bom zlo vesel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 odštekancija vredna extra omembe - Twin Peaks :) o ja, to pa je že klasika :worship: jaz pa gledam največ CSI ker prijetno zaspim zraven in lahko gledam vsak del večkrat preden uspem dočakat kdo je morilec :evilgrin: začel sem gledat prison break ker je zgledal obetaven potem pa sem na polovici druge sezone obupak ker je tečen za popizdit. zgodba je dobra ampak če bi bila narejena v en 1,5 ure film ne pa da se vleče in vleče............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Oktober 24, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Tudi sam si delam nakakšno zbirko, ko imam preveč časa, haha. Dobro je videt kaj vse folk gleda, ker je ogromno serij, se hitro spomniš na kakšno, ki si jo pozabil. Leta nazaj, WILL SMITH, črnski humor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 No, od starejših serij tudi Severna obzorja niso švoh... :blush: Drugače pa moram imeti mir, ko gledam Urgenco, Housa in CSI vseh vrst. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Jaz tudi pri CSI zaspim. Drugega pa itaq ne utegnem gledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Meni je pa všeč "Debbie does...." serija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Meni je pa všeč "Debbie does...." serija. jap, kaj pa "babewatch!" ali mini serija "Josephine Mutzenbacher!"? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Telebajske. Noro dobro! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) Telebajske. Noro dobro! Nisi ti včasih celo nastopal v vlogi tinky winkyja? :? Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 ker po Odpravi zelenega zmaja ni bilo boljše tv serije, jih ne gledam več ! :photo: no ja priznam, ene par Odpisanih sem še pogledal ! huda streljačina ! pa zmeraj se je vedlo kdo bo zmagal ! tako kot danes ! dobri fantje in dekleta ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Ker mojih najljubših in edinih vrednih ogleda ni več na rednem programu, si takrat, ko res nimam kaj bolj pametnega za počet, ogledam kakšen DVD s serijami Monty Python's Flying Circus ali Fawlty Towers... vesela pa bi bila tudi kakšnega Twin Peaksa. Ker na TV že dolgo ni nič več pametnega, ga vključno s serijami skoraj ne gledam več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 staroooo....... Naša krajevna skupnost, Top lista nadrealista Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Hola! jst padam na SF, tudi moja domača knjižnica (300+ paperbackov) je v tem stilu :) - Kaj SF ima svojo serijo tudi na TV? :blink: Svašta.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Od novejših mi je zakon mini serija Band of Brothers :grim http://www.youtube.com/watch?v=0LxstgyyuV4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 House, Texas Ranger :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 sploh ne gledam tv, ampak mam pa jo. :whistle: da prah brišem :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 CSI, Cobra 11, Cold Case Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 moje najboljše: angleški humor..allo allo, monty pyton, želite my lord, samo bedaki in konji, črni gad..ne spomim se vseh potem pa še tretji kamen od sonca smallvile,roswell, dosje x, stargate, startrack..... ...aja pa razočarane gospodinje, pa urgenca in zdravnikova vest dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Prison break :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 trenutno south park, family guy, dirty sexy money, my name is earl, scrubs, battlestar galactica, heroes, pushing daisies, chuck, cavemen, reaper... od starejših pa recimo six feet under, futurama, monty python, mash, allo allo, the new statesman, snl, fawlty towers, believe nothing itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Battlestar Galactica, Smallville, Veronica Mars :wub: , Gossip Girls :wub: , SG1... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Cover up..... pa Knight rider na ORF1 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se