jama1100 Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Če ta država ni bolana,danes sem dobil obvestilo o knjigovodskem stanju terjatev in obveznosti in ne boste verjeli državi dolgojem točno 0,01 cent.Sedaj pa računajte papir,printanje in poštnino,kar sigurno več znese kot moj dolg.Ampak red je red so rekli butalci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Pa plačilo tega te bo stali vsaj cca 0.19 ojra :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 jst sm dobu samo obvestilo da nism nč dolžn :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tepko Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Meni pa je država dolžna 300€+ in še sedaj nisem dobil niti kakega obvestila... :headbang: J*bo jaz tako državo pa DURS, še posebi pa Bajuka. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 jest ji tudi nisem nič dolžan :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 jest ji tudi nisem nič dolžan :worship: Če nisi dobil obvestila ne moreš vedet :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 js sm dolžnik... malo preko 5 € :headbang: .. sploh ne vem od kod ????????' :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 jaz mam na srečo 0,00€. :worship: Sicer mam vse plačano, samo pri njih se res nikol ne ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Če nisi dobil obvestila ne moreš vedet :whistle: dobu :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 In do kdaj pošiljajo tele zadeve? Ker jaz je še vedno nisem dobila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 In do kdaj pošiljajo tele zadeve? Ker jaz je še vedno nisem dobila. http://www.durs.gov.si/si/splosno/novice/n...Hash=fccf235013 obvestilo pa mora posredovati najpozneje do 31. oktobra istega leta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 Hvala. Se pravi, da lahko v prihodnjih dneh pričakujem zadevico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kobayagi Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 A mogoče kdo ve, kako, kje in kdaj morm plačat ta dolg? Mislm...ni položnica, ni račun, ni sklica napisanega, je samo obvestilo. A položnica pride posebej pozneje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 A mogoče kdo ve, kako, kje in kdaj morm plačat ta dolg? Mislm...ni položnica, ni račun, ni sklica napisanega, je samo obvestilo. A položnica pride posebej pozneje? Ti bodo obračunali, ko boš imel kakšno povračilo (vračilo preveč plačane dohodnine npr.), meni so letos od vračila "odbili" 8eur za dolg iz leta 2005 (2006 mi niso vrnili nič), če pa so kaj spremenili se ti ni treba nič bati, bodo že poslali plačilni nalog. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Nikjer ne najdem......kaj bo s preplačili. Men so dolžni več kot 300EUROV. ???????????????????????????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 js sm dolžnik... malo preko 5 € :headbang: .. sploh ne vem od kod ????????' :headbang: Popravek... predznak - pomeni, da so oni meni dolžni :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Dolžan 0,00 € :rolleyes: , država pa glih tolk men :krneki: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dvabatta Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 :unsure: :rtfm: :SS :eek: Danes dobil,dolžan 7,60 € :headbang: :headbang: :headbang: Že 4 leta sem v penziji,oni pa najdejo 7,60 €, ma od kje, DURS DAJ NO :headbang: 1000000 X. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 (popravljeno) In do kdaj pošiljajo tele zadeve? Ker jaz je še vedno nisem dobila. Vse do danes. Država mi je dolžna 3.9 ojre. Naj kar bo. Bo mi vse vrnila z obrestmi. Popravljeno Oktober 27, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Meni so dolžni 41,70 €. In kako naj pridem do njih he he :P To torej pomeni, da pri naslednjem opravku z DURS-om imam tam v dobrem 41,70 € in bom toliko manj plačal, ko bo potrebno kaj plačati? Torej ne morem dobiti teh 41,70 € na roko? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Meni so dolžni 41,70 €. In kako naj pridem do njih ... ys sem zahteval (telefonično) denar nazaj in mi ga bodo poslali - pravijo ... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 No, jaz še vedno nisem dobila nič. Menda niso pozabili name? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Naj bi jim bil dolžan 160eurov??!!! :whistle: :photo: :hmm: :hmm: Imajo slabo evidenco. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Dobil obvestilo za firmo in se glasi takole nekako : POZOR, CIFRE SO PRAVE !! .... -5,42 .... 0 .... 0 ....-0,03 .... -0,01 ...0 ...0 ....-0,01 ....0 ....-0,01 In nato sledi seštevek .... -1,37 :slap: :slap: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: P.S. Mogoče to razume kak računovodja, jaz :nono: P.S. V legendi piše, da pomeni negativni znesek, da ima DZ preplačilo , tako da jim nič ne dolgujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 No, jaz še vedno nisem dobila nič.Menda niso pozabili name? :cry: Alltchy - 100% so pozabili nate .. posebej, če imaš pri njih dobropis. Zapomni si da, živiš v državi-prasici, ki te bo zajebala za denar kjerkoli bo mogla bolj kot najbolj ciganski cigo !!! Zamisli kurbetine dacarske! V izpisku, ki ti ga pošljejo, je to kar ti morajo vrniti (dobropis) označeno z negativnim predznakom (minus) tako, da VSI, ki površno pogledajo mislijo, da oni dolgujejo (davkoplačevalci) (legendica je čisto majhna, kjer razlože kako je s tem) Kar moraš pa doplačati (dolg) je pa označeno s pozitivnim predznakom in spet VSI mislijo, da je tisti drobižek dobropis - tega pa ti z vsemi debelimi zamudnimi obrestmi vred prilepijo h naslednji položnici in vse je OK - človek sploh ne opazi, kako so ga zajebali, če ni skrajno pozoren in 99% ljudi ni skrajno pozornih. Za to kar ti pa vrnejo, pa ne zaračunajo nobenih zamudnih obresti in ti sploh ne vrnejo če se ne razjajcaš po telefonu. Vir: lastne izkušnje z hiperlopovskim DURSom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se