AREA Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) Počasi se spravljam k nakupu "novega" avta tam do nekje 4000, max. 4500 eur, more pa met klimo, ABS, servo, CZ in el. šipe, to je nujno. Pa ne sme bit neki športni al pa kaj takega, to me ne zanima ker je vse zgonjeno, kw pa do max. 80. No v oči so mi padli predvsem spodaj našteti, me pa zanima še vaše mnenje in če ma kdo s katerim izkusnje. Ma k...., ne delajo linki (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) Torej: Mitsubishi Carisma 1.6 letnik 98 Mazda 323 1,8 letnik 97 Nissan Primera 1,6 in 1,8 letnik 97 ali 98 Volvo S40 1.6 letnik 97 ali 98 eventualno še kaka dobro ohranjena, nepredelana Honda Civic z "ritjo" 1,5 masina se mi zdi da so vecinoma, letniki pa tud okrog 97-98 Pa prosim, ne mi "ponujat" kakih Renaultov, Citroenov itd., itd. :yawn: Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil AREA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 323 al pa s40, carisma tud ni slaba. s 40 je pa skoraj malo poceni, tako da vprašanje kolk je kj ohranjen :hmm: najboljš je jit pogledat pa probat. mogoče še kaka honda civic al pa accord? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 me pa zanima še vaše mnenje in če ma kdo s katerim izkusnje. Vozim S40... sicer je 1.8 (in padem ravno v višli razred pri registraciji :headbang: ) Avto je superca, ni nek športnik, je pa limuzina za furat. Na netavto se letnik 97/98 dobi že za 3.500€. Tut ostali omenjeni modeli so uredu, morm ti pa kar takoj povedat, da nekaj keša prišparaš. Ker bo skoraj 100% treba kaj zamenjat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 24, 2007 Deli Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) eventualno še kaka dobro ohranjena, nepredelana Honda Civic z "ritjo" 1,5 masina se mi zdi da so vecinoma, letniki pa tud okrog 97-98 tegale! naš ma cca. 220000 km pa razen rednih servisov....dela ko ura pa poraba je ob normalni vožnji 6.5 l na 100km. 1.4 je mal prešvoh in ma večjo porabo kot 1.5 Z Vti motorjem pa....pod 8 ne boš pršu :grrr kupiš mojga Bingota 1.4 :whistle: ma pa tud prek 220000km :naughty: Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 accord letnik 99 dobiš za dobrih 4000eur-5000eur te cene na avto netu so itak preveč nabite!! malo manj so pa civici sedani dober letnik a accord je veliko več avta!! kot vidim ti moč ni pomembna tako da lahko vzameš 1.6 in 116KM čeprav taprav kompromis je motor 1.8 in 136KM skupaj s ES opremo(avt.klima) Ls(ročna k) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
puch175 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Pozdravljen, oče prodaja Kia Sephia Gs 1.8, l.98, 70000km, bele barve, nove gume, opravljen veliki servis, registriran do maja 2008, avto je u nulo. Pomanjkljivost- nima klime. Cena: 2500eur Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 eventualno še kaka dobro ohranjena, nepredelana Honda Civic z "ritjo" 1,5 masina se mi zdi da so vecinoma, letniki pa tud okrog 97-98 bingo :D Imel pred časom, sicer 1.4 IS, l 99. Zakon avto, delal ko urca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 bingo :D Imel pred časom, sicer 1.4 IS, l 99. Zakon avto, delal ko urca. :whistle: :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Hvala vam, ampak ravno danes sem rezerviral Nissan Almero (z ritjo, ne ono kratko) letnik 99, 1.4 87KM, 120.000 prevozenih, več kot odlično ohranjeno tako zunaj kot znotraj, masina dela ko urica, ABS, 2x airbag, servo, klima, DCZ, naslon za roko, el. sipe, avtoradio MP3...za 3.500 eur. Mislim da za ta dnar boljsega ne bi mogo dobit :worship: Avto je v nulo ohranjen in dejansko kot nov, se vidi da ga je mel penzionist - 1. lastnik :yea1: Kar se pa tiče Francozov in zakaj mam tolko proti njim...cist iz firbca sem sel gledat eno Laguno letnik 2000 za sumljivih 4200 eurov s ful opremo, 1,8 120KM, na zunaj tud zlo dobro ohranjena, notri ze malo manj, ko sem zastartal masino pa eno samo cviljenje, ropot, skratka KATASTROFA!!!! Ko sem stisno kuplugno se je zadeva malenkost umirila ampak res sao malenkost...in pol ti recejo da je avto tehnicno brezhiben in odlicno ohranjen, jebes ti tako tehnicno brezhibnost. Pa katalizator cist pri koncu in menjalnik cist razmajan (ročica). No fucking way, se dobro da me ni premamlo ker sem si ze enkrat reko NIKOL VEČ FRANCOZA in tak bo ostalo do konca mojih dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 če dobro razumem si ti šel gledat eno zjahano laguno (katera je- kot praviš - imela že ceno zelo sumljivo), in iz tega si potem zaključil, da so francozi klump. vsaj tako je tole napisano. svašta.. :glare: :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 če dobro razumem si ti šel gledat eno zjahano laguno (katera je- kot praviš - imela že ceno zelo sumljivo), in iz tega si potem zaključil, da so francozi klump. vsaj tako je tole napisano. svašta.. :glare: :fredy: Veš kaj, mogoče mam samo jaz hudicevo sreco ampak razen na zjahano športno Hondo Civic se nisem naletel na drugega zjahanega Japonca, pa tud noben moj kolega ne. Subaru Legacy, 364.000 prevozenih, pravi da samo menjava potrosni material in 1x letno menja olje in filter pa je to to. Honda Civic 1.4, 289.000 prevozenih brez vsakega problema, Nissan Sunny 1,3 je bil ce se ne motim, letnik 87, kolega ga je mel pa nardil z njim neverjetnih 420.000, zdaj ma Primero letnik 97 pa je ze tud spravo na 270 brez najmanjsih problemov. Aha se res, v nasem bloku je ena druzina...moz je cist nor na francoze, ki mu crkujejo kot po spisku, v zadnjih par letih je menjal ze tolk avtov kot celo nase dvorisce ne, zena popizduje, enkrat sem ju cist slucajno slisal kak sta se na hodniku drla en na drugega ker je mela za poln kurac tega kolk stroskov mata s popravili on je pa reko "Mercedesa ne bom kupo nikoli, kar sama si ga kupi!". Evo se spisek avtov ki jih je menjal ker so bli sami problemi: Laguna karavan (prejsnji model), Citroen Picasso, Peugeot 807, Citroen C5, Peugeot 607, pol je presedlal na Chrysler PT Cruiser pa je masina sla po par tisoč in je mogo dobit komplet novo direkt z Anglije, pol VW Fox zdaj ma pa Smarta...sami pametni nakupi in na koncu si brez dnara :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 Doma imamo Avensisa Verso in jaz imam Mondea. Z nobenim nobenih težav. S tem, da je moj star že 11 let in ima naklepanih 210.000km, Avensis je pa pri 150.000km, vendar je precej mlajši (2003), pa še iz druge roke je. Načeloma avtov ne kupujemo na pamet. S fotrom vedno prelistava vse revije s testi, šele potem se odloči za nakup. Nikoli nismo kupovali avtomobilov, ki so komaj prišli na trg, ker je itak jasno, da imajo kup felerjev in jih je treba voziti na "update". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) Veš kaj, mogoče mam samo jaz hudicevo sreco ampak razen na zjahano športno Hondo Civic se nisem naletel na drugega zjahanega Japonca, pa tud noben moj kolega ne. Subaru Legacy, 364.000 prevozenih, pravi da samo menjava potrosni material in 1x letno menja olje in filter pa je to to. Honda Civic 1.4, 289.000 prevozenih brez vsakega problema, Nissan Sunny 1,3 je bil ce se ne motim, letnik 87, kolega ga je mel pa nardil z njim neverjetnih 420.000, zdaj ma Primero letnik 97 pa je ze tud spravo na 270 brez najmanjsih problemov. Aha se res, v nasem bloku je ena druzina...moz je cist nor na francoze, ki mu crkujejo kot po spisku, v zadnjih par letih je menjal ze tolk avtov kot celo nase dvorisce ne, zena popizduje, enkrat sem ju cist slucajno slisal kak sta se na hodniku drla en na drugega ker je mela za poln kurac tega kolk stroskov mata s popravili on je pa reko "Mercedesa ne bom kupo nikoli, kar sama si ga kupi!". Evo se spisek avtov ki jih je menjal ker so bli sami problemi: Laguna karavan (prejsnji model), Citroen Picasso, Peugeot 807, Citroen C5, Peugeot 607, pol je presedlal na Chrysler PT Cruiser pa je masina sla po par tisoč in je mogo dobit komplet novo direkt z Anglije, pol VW Fox zdaj ma pa Smarta...sami pametni nakupi in na koncu si brez dnara :worship: tudi moji stari majo subaruja legacy, letnik 92, z 265 tisoč prevoženimi....avto deluje perfektno, razn potrošnega materiala ni nič crknilo, še elektronika (električni pomik vseh 4 šip in ostalo) deluje že 15 let brezhibno.... avto so stari kupili nov in ga mislijo met dokler totalno ne zruži, ker zdaj itak ne bi dobili več nič za njega, avto pa vseeno deluje brezhibno, ter je tudi primern za kakšne strmine (stalni 4 kolesni pogon in reduktor), edina slaba stran avta je da pije kar precej (12l po mestu)...torej ko bo ta avto rikno, bomo verjetno kupli novega ali leto dni starega subaruja ter ga spet imeli 15- 20 let če ne več...v glavnem- avto ki ga resnično uporabljaš dolgo časa, zato lahko rečem subaruju in ostalim japoncem kapo dol, ostali so 30 svetlobnih let za njimi, sploh pa kakšni francozi kot si omeno so živa štala---namreč imamo tudi citroena c3, ki pa se vsake tolko časa odloči da ne bo delal---ponavadi crkne elektronika- tud klima je že šla, enkrat pa se je zgodilo da je avto totalno crkno( 3 od 4 cilindrov so šli) ....v glavnem- podn od podna-ne morš se zanest na ta avto....moj prvi avto bo zatorej skor ziher subaru (upam da impreza :D ), če ne pa keri drug japonec!!! Popravljeno November 1, 2007. Popravil _Nejko_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 1, 2007 Deli Objavljeno November 1, 2007 ...avto ki ga resnično uporabljaš dolgo časa, zato lahko rečem subaruju in ostalim japoncem kapo dol, ostali so 30 svetlobnih let za njimi... Vsi tega še ne vedo. Zato pa se prodajajo po 2 leti stari Audiji na netu :naughty: Mojemu znancu je crknila na A6 komplet elektronika pri dobrih 200.000km. Ampak on še kar naprej vidi samo 4 krogce. Za ta denar bi mu svetoval raje kaj druga (z več serijske opreme). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 ko bo laguna dizel bp zdržala preko 200 000 kilometrov, potem se oglasite renojevci .) mater ne vem al mate turbine iz papirja al kaj, menate ko olje :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 ko bo laguna dizel bp zdržala preko 200 000 kilometrov, potem se oglasite renojevci .) mater ne vem al mate turbine iz papirja al kaj, menate ko olje :headbang: To govoriš za l.02 pa gor, 'tastare' naj bi pa delale bp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 To govoriš za l.02 pa gor, 'tastare' naj bi pa delale bp. Če pregledate adacove, pa še kake druge statistike zanesljivosti vozil, se da hitro ugotoviti, da na prvih mestih že desetletje, morda več, kraljujejo japonci, predvsem Toyota, Honda, Mazda... na repu pa italjani (Alfa, Fiat) in Francozi (Renault, Citroen...), še korejci (predvsem Hyundai)so marsikje pred njimi, kot tudi pred marskaterimi Nemci... zanimivo za pogledat in statistike ne lažejo... :naughty: Sam vozim že četrto Hondo v 17 letih (Prelude 86, Civic 90, 96, Stream 02) in ko opazujem nekatere svoje prijatelje in sorodnike ki vsake tri do 5 let prebirajo med "pestro" evropsko izbiro, se jim lahko samo smejim... :rolleyes: . Sam sem v teh letih samo tankal bencin in vozil na redne servise (vedno k Seliču) in razen dveh gumidefektov in enega zelo "nežnega" bližnjega srečanja, se s kakeršnimikoli okvarami ali "nevžiganji" nisem srečal... :closedeyes: ...no ja, pa vsi ljubitelji EU znamk bodo rekli "pač sreča"... Če pa koga zanima, pa lahko navedem še razmeroma točne in zelo dolge intervale menjanja posameznih mehanskih sklopov itd... aja o Laguni 2000 sploh nebi govoril - jo ima brat ooojjjoooj! pa o Alfi 156 tudi ne...je stric skoraj na njej bankrotiral, preden se je je za drobiž znebil... pa kako veselo je na kolegovem BMW ju serije 3 na mejnem prehodu Sečovlje brez razloga razneslo hladilnik, skurilo komplet elektroniko in pumpo, da se ga je komaj še splačalo porihtat... toliko o izkušnji Japonci VS EU, zato pa tudi pri motociklih prisegam nanje (čeprav mi je kak GUZZI Californija ali HD neznansko všeč... - mogoče si bom kdaj upal, ko bo dnarja dovolj...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2007 No če sem ze odprl temo, to je to zdaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) Sicer malo :topic: pa še jaz povem v prid vzhodnim avtomobilom. Osmo leto imam Hyundai Sonata 243.000km l.97, samo potršni material, redna menjava olja, poraba cca 8l/100km. Mašina navadna 1.8 ni 16V Popravljeno November 8, 2007. Popravil CAPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Sam vozim že četrto Hondo v 17 letih (Prelude 86, Civic 90, 96, Stream 02) in ko opazujem nekatere svoje prijatelje in sorodnike ki vsake tri do 5 let prebirajo med "pestro" evropsko izbiro, se jim lahko samo smejim... :rolleyes: Zakaj pa potem menjaš Hondo vsake štiri leta? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Once Subaru, alway Subaru. Drugače pa dober nakup area, lep avto. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 (popravljeno) Da še malo izkoristim temo... Kaj pravite na Volva v40 disel, ali pa s40 disel, sicer s40 ni neke izbire, kaj je sloh razlika med tema dvema? Je motor vredu? Vidim da majo oznake d, td, in tdi Popravljeno November 20, 2007. Popravil The_Punisher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Pri 130.000km (jaz sem jih od začetka novembra do zdaj nardil 6000) mi je crknil kompletni sistem kuplunge. Z delom vred me bo vse skup prislo blizu 400 eurov in se mi mesa od jeze...mi lahko kdo pove kak mores vozit, da se ti lahko kaj takega zgodi pri teh kilometrih? Prejsnji lastnik je bil penzionist... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Once Subaru, always Subaru. Drugače pa dober nakup area, lep avto. :photo: :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Pri 130.000km (jaz sem jih od začetka novembra do zdaj nardil 6000) mi je crknil kompletni sistem kuplunge. Z delom vred me bo vse skup prislo blizu 400 eurov in se mi mesa od jeze...mi lahko kdo pove kak mores vozit, da se ti lahko kaj takega zgodi pri teh kilometrih? Prejsnji lastnik je bil penzionist... :headbang: ne odgovarjam, če keri pokne od smeha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se