Hanzi Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 tudi penzionisti niso varuhi avtov, čeprav marsikdo tako misli. Ko pomislim kako je vozil nek sorodnik penzionist, jeni sklopke ki bi zdržala njegovo nogo stalno na skploki. Drag servis, Kako to misliš kpl sklopka? Pa če imaš slučajno to 2pooblaščeno" ceno, pojdi obvezno po "nepooblaščeno" oziroma k fušarju, del pa seveda neoriginal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Pri 130.000km (jaz sem jih od začetka novembra do zdaj nardil 6000) mi je crknil kompletni sistem kuplunge. Z delom vred me bo vse skup prislo blizu 400 eurov in se mi mesa od jeze...mi lahko kdo pove kak mores vozit, da se ti lahko kaj takega zgodi pri teh kilometrih? Prejsnji lastnik je bil penzionist... :headbang: Če je še original sklopka, potem to niti ni tako neobičajno. Kako je pa crknila, a drsi, a se sploh ne da več prestavljat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Ja navadno je tak, da začne nekaj prej drset in pol veš da bo šla počasi k vragu, meni pa ni. Enostavno se mi je v nekem trenutku zgodilo, da avto ni šel v 5. prestavi več kot 80km/h (pri 2000 obratih), vse kar je blo pa nad 2000 obrati pa ni doprineslo čist nic pri hitrosti, samo zabijalo je kazalec za obrate do rdečega polja. Ko sem se pa po cca. 40km mogo v enem križišču ustavit pa nisem več mogo speljat, to je to. Deli so zdaj naročeni in jutri pridejo, avto bo do sobote porihtan, menjal bom tudi sprednje ploščice in zavorno olje, pred 2 tedni pa sem olje (Elf 5w40) ter oljni in zračni filter. Upam da bo naprej šel ok, ker delam kar lepo kilometražo pri dokaj visokih hitrostih :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se