MATjuska Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 You are Tweety!You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of backstabbers, and you are worry free. Pa meni tudi! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Zdej bomo zgleda vsi Motoristeki ratal :whistle: in seveda jedl ko-ren-čekkkk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Jaz bi tut to bil, ampak ne, jaz sem neki pofukani, kurčevi zajc... :( Evo, maš zaj celo zimo cajt, da delaš na tem! :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 jaz sem tudi tweety..... :whistle: :rolleyes: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Jaz bi tut to bil, ampak ne, jaz sem neki pofukani, kurčevi zajc... :( saj sem skoz vedel da se delaš chucka, v resnici pa si nežni mali zajček :lol1: :evilgrin: no ampak jaz bi ti tweetija prisodil :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 (popravljeno) Aja, sem pa kao to čudo.... Jel me neko tražio... :naughty: Popravljeno Oktober 27, 2007. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 ja, tud jest sem ptič, :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 Zajčk :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Zajc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Tweety :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 sami zajci pa ptiči :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 se en Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Khm.....mal čudni tiči smo zbrani med tele dihurje? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Perje, itak :lol1: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 se ena pticka.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Da pride ptičja gripa bo jeba. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 tič sem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Bugs bunny :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Da pride ptičja gripa bo jeba. :evilgrin: Se mi zdi da je tale tvoj muc za nas pticke, vecji sovraznik :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 jez biti zec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 takisto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 (popravljeno) Se mi zdi da je tale tvoj muc za nas pticke, vecji sovraznik :whistle: Brez skrbi, ne bom pojedel, mogoče samo malce za okus obliznil :naughty: Popravljeno Oktober 28, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 You are Tweety! You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of backstabbers, and you are worry free. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Brez skrbi, ne bom pojedel, mogoče samo malce za okus obliznil :naughty: Potem bos mel pa kr nekaj dela :D Ker je toliko pticic tule gor :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Potem bos mel pa kr nekaj dela :D Ker je toliko pticic tule gor :D :grrr sem mal zbirčen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se