MATjuska Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 You are Tweety!You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of backstabbers, and you are worry free. Pa meni tudi! :D
ZD€N€ Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Zdej bomo zgleda vsi Motoristeki ratal :whistle: in seveda jedl ko-ren-čekkkk
MATjuska Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Jaz bi tut to bil, ampak ne, jaz sem neki pofukani, kurčevi zajc... :( Evo, maš zaj celo zimo cajt, da delaš na tem! :naughty: :evilgrin:
dr.looney Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 jaz sem tudi tweety..... :whistle: :rolleyes: dr.looney :devil:
Pervy Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Jaz bi tut to bil, ampak ne, jaz sem neki pofukani, kurčevi zajc... :( saj sem skoz vedel da se delaš chucka, v resnici pa si nežni mali zajček :lol1: :evilgrin: no ampak jaz bi ti tweetija prisodil :P
motoristek Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 (popravljeno) Aja, sem pa kao to čudo.... Jel me neko tražio... :naughty: Popravljeno Oktober 27, 2007. Popravil motoristek
janih Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 ja, tud jest sem ptič, :winkiss:
Alla Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Khm.....mal čudni tiči smo zbrani med tele dihurje? :whistle:
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 se ena pticka.... :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Da pride ptičja gripa bo jeba. :evilgrin:
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Da pride ptičja gripa bo jeba. :evilgrin: Se mi zdi da je tale tvoj muc za nas pticke, vecji sovraznik :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 (popravljeno) Se mi zdi da je tale tvoj muc za nas pticke, vecji sovraznik :whistle: Brez skrbi, ne bom pojedel, mogoče samo malce za okus obliznil :naughty: Popravljeno Oktober 28, 2007. Popravil KeC
Vanga Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 You are Tweety! You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of backstabbers, and you are worry free. :winkiss:
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Brez skrbi, ne bom pojedel, mogoče samo malce za okus obliznil :naughty: Potem bos mel pa kr nekaj dela :D Ker je toliko pticic tule gor :D
KeC Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Potem bos mel pa kr nekaj dela :D Ker je toliko pticic tule gor :D :grrr sem mal zbirčen.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se