burgy Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 Umm smem jz prasat od kdaj sm jz 17? Aja pa kr ste tko fajn matematiki da vam povem ce se pravi da je enkrat starejsi torej v tem primeru 17 enkrat starejsi pomeni 34 A to bi mogoče zgledalo tako: 17+(1*17)=34 :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 kozorogi, blah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 Zdaj pa še pouk matematike.... če je nečesa ENKRAT več... koliko je potem to.... poglejva .... če vzameva leta od vrtnice : 17x1 = koliko????? 17 Torej... če pa rečeva 17x2, (z besedo dva) = 34 Če je nečesa "ENKRAT VEČ" to pomeni, da gre za "DVAKRATNO KOLIČINO NEČESA" - ker "ENKRAT VEČ" NI ENAKO kot "ENKRAT TOLIKO" :) In dvakrat več je pravzaprav, če si natančen, trikrat toliko :) - S tem se da ubadati še pa še... Ne dam se.... pred ENKRAT VEČ bi moral dodati ZA enkrat več..... potem bi držalo 8) 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 kozorogi, blah hihi :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 jez pa imam vsako leto!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 14, 2003 Deli Objavljeno Januar 14, 2003 če, lepa vrtnica :wink: :?: :wink: , še popravljaš tabelo rojstnih dni, bi prosil da datum, ko je bil rojen suzuki250 preimenuješ v D.J. dan je bil 13.4.1977 najlepša hvala za spremembo :wink: :?: :arrow: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Še en se prjavla v sekcijo 40.....no par dni še tudi jaz, tudi jaz :D Dobrodošel v klub! :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja sem pozabu, danes imam 45 let.Mladina ne se zjokat,je kar v redu! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Jest včeraj praznoval sedaj sem pa že ornk v dvajsetih! Za darilo sem pa zbolu! A sem mogu biz cel vikend v Kranjski Gori na mrazu :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja sem pozabu, danes imam 45 let.Mladina ne se zjokat,je kar v redu! :D da,stari. :P :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 rumeni čestitam, a je težko ko imaš štiri spredaj, ma se že sedaj obremenjujem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otog Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja sem pozabu, danes imam 45 let.Mladina ne se zjokat,je kar v redu! :D Iskrene čestitke, kmalu se ti pridružim. :new-bday: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Aja sem pozabu, danes imam 45 let.Mladina ne se zjokat,je kar v redu! :D DAN! Sicer te ne poznam, ampak ker maš pač roj. dan., jaz pa znam bit radodarna z lupčki, ti jih pošeljam cel kup (upam da ne bo kdo jezen) IN VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 7.2. Še mal :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Oblubim da ko bom mela cajt bom spremenila use in dodala v tabelo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Yo, little V, kje pa se nahaja tabela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Yo, little V, kje pa se nahaja tabela? Na eni od straneh je napisana pobrski pa bos dubu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Evo, jz mam tud rojstni dan. In to vsako leto! Pa to ni za verjet... Aja, datum je pa 14.06.1982 . Dvojcki rulez! :P :twisted: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 jest tud vsak let (cudn, ane :roll: )... drgac pa 6.11.1982 :arrow: skorpio Aja: pa vse najboljse vsem, ki v teh dneh praznujejo (vkljucno z mojo tamalo :arrow: 13 :!: ) :new-bday: :drinking: :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 27.12.1982 - kozorog....he he he sem pa nad scorpiom 8) :arrow: ane chris midva se lahko zelo ujameva :lol: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 hahahaha... veri fani!!! robi, oglej si tole :twisted: :twisted: :twisted: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...p=113872#113872 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 robi 1:0 zate!! :lol: drgač pa jest 27. 08. 1980 8) ja, ja priznam :roll: devička sem :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 27.12.1982 - kozorog....he he he sem pa nad scorpiom 8) :arrow: ane chris midva se lahko zelo ujameva :lol: :roll: AJA :?: :?: :?: No Robi definitivno bova mogla it na kafo in se tam domenit kako :?: Drugac pa sem se zvalil na svet :20.8.1982 ravn tak cas da lahko RD prezivim na motorju :D LP, Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Ugotavljam, da "star" postajam :oops: :cry: Zato sem se odločil, da ne praznujem več rojstnih dnevov. Praznujem samo še obletnico od lani :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 jez pa imam vsako leto!! PAMETNJAKOVIČ!!! :splat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se