dave the wave Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 30.06.83 Me prav zanima kaksni so bli KTM-i leta 83:):):) KTM-keine tausend meter, takrat je to nekako bilo res :twisted: :twisted: lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Vrtnica, 19.5. ne 9. :roll: :wink: Midve z Leno. :) no jaz pa en dan za vama (torej 20.05) :lol: lp, Anika Same Bik-ice :oops: 8) 8) 8) Mesec za zaljubljene... :oops: :P Yupi.... :D :D :D Max ke te hormoni jebejo???? Probaj Rupurut.. :twisted: :twisted: lp DTW :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Se mi je zdelo da so bili ze takrat najbolsi :P :P :P Ne znam nemscine pa mi nej nekdo prevede kaj pomen KEINE TAUSEND METER???Po moje full neki grdega ker je hudic zraven... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Pa ,da ne bojo same bikice, evo enga bika 28.04. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Vidim,da nas je kar nekaj z dvojnimi emšo-ti.LEPO :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Pa ,da ne bojo same bikice, evo enga bika 28.04. Welcome to the club 8) :popcorn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 KEINE TAUSEND METER???Po moje full neki grdega ker je hudic zraven... niti ni grdo........ "niti 1000m ne" in to je dobesedni prevod. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 KEINE TAUSEND METER???Po moje full neki grdega ker je hudic zraven... niti ni grdo........ "niti 1000m ne" in to je dobesedni prevod. :wink: Glej glej........tkole Ice do tokšne cifre.......... ICE-ju število postov na POLOVICO!!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :idea: Zmer 2X en in isti post :?: :?: :?: :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 zdaj srecen?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 bravo Dave tw, šele preko Ice-a sem te šteknu :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Jst sm zihr za eno levinjo.... :roll: :wink: Tazadn dan julija :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Jst sm zihr za eno levinjo.... :roll: :wink: A si ti prepričan v to kar govoriš :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Jst sm zihr za eno levinjo.... :roll: :wink: A si ti prepričan v to kar govoriš :twisted: Popolnoma, ce ne se vec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Jst sm zihr za eno levinjo.... :roll: :wink: A si ti prepričan v to kar govoriš :twisted: Popolnoma, ce ne se vec :D Vprašaj v živalskem vrtu :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 max, kokr si zmerej povsod, se število tvojih postov povečuje le z 1/3 hitrostjo, kaj maš pod sabo kakšno čistilno službo zaposleno :?: :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 max, kokr si zmerej povsod, se število tvojih postov povečuje le z 1/3 hitrostjo, kaj maš pod sabo kakšno čistilno službo zaposleno :?: :lol: :lol: :wink: A si ti mal zlobn :twisted: Sej so zato placani, da pucajo kar mi nasmetimo. Se prav, da ce nebi pucal bi te ze sisnu po postih, a, kaj bi pa pol reku :wink: :D :twisted: Ma glavn, da se dogaja (by hocko) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Sej so zato placani, da pucajo kar mi nasmetimo. Ma glavn, da se dogaja (by hocko) 8) ti bom jaz dal _placan_ tri okoli keblace! :x :evil: ....pol se ti bo pa dogajal,sunce ti zarko. :twisted: :2gunfire: :fist: :roll: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 Sej so zato placani, da pucajo kar mi nasmetimo. Ma glavn, da se dogaja (by hocko) 8) ti bom jaz dal _placan_ tri okoli keblace! :x :evil: ....pol se ti bo pa dogajal,sunce ti zarko. :twisted: :2gunfire: :fist: :roll: :? He, he, he... Trpi (by Ice) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 ta dialog mi je pa všeč :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Januar 24, 2003 Deli Objavljeno Januar 24, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Je, je... :arrow: 26.07. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Jst sm zihr za eno levinjo.... :roll: :wink: A si ti prepričan v to kar govoriš :twisted: Popolnoma, ce ne se vec :D Vprašaj v živalskem vrtu :twisted: What for? :idea: Ce sn pa preprican, kot sm napisu :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 A je še kje kakšen lev / levinja? Rock :arrow: 20.8. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 kolk mamo pa kej skorpijonov (poleg mene :wink: ) :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 25, 2003 Deli Objavljeno Januar 25, 2003 0610977 :D in drugi po vašem mnenju:1208002 :cry: Šele dons opazu veliko podobnost.... 0810955..... in 0808001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se