spidy Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Jest imam pa rojstni dan takrat kot naš vrli predsednik Milan Kučan! To je 14.01. Edina razlika med mano in Kučanom je ta da sem jest ravno malo mlajši - 1980 :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Sekcija = v redu. Ime bi lahko bilo: Četrti križ (potem pa številko samo ustrezno večamo). Precednika pa tudi že imamo (RAN), razen če se ne javi še kak z bolj nerodno letnico. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Sekcija = v redu. Ime bi lahko bilo: Četrti križ (potem pa številko samo ustrezno večamo). Precednika pa tudi že imamo (RAN), razen če se ne javi še kak z bolj nerodno letnico. :lol: A nimamo predsednice ? Se mi zdi, da nas je BABI za mladoletnike proglasila. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Kolikor imam v spominu od njene pojave na forumu, ko je bilo nekaj o letih govora, jo lahko pošljem po cigarete. :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 jaz sem pa bolj tako v znamenju sedmic: 31. 7. 77 zdaj bi pa še eno sedmico na lotu .... aja, sej sploh ne igram ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Ja, sekcija Četrti križ se kar lepo sliši. Soglašam tudi s predlogom: Babi za predsednico! Detajli sledijo (na 3M ali v OLP). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Kolikor imam v spominu od njene pojave na forumu, ko je bilo nekaj o letih govora, jo lahko pošljem po cigarete. :wink: :lol: Kaj jo boš po cigarete pošiljal. Sam jih pejt iskat, bolj veš kje so, saj si dlje na svet! :wink: :wink: :D Sicer sem pa zmeraj za kakšno seksijo! Pa četrti križ je tudi OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 ... jaz sem imel pa rojstni dan pred mnogimi leti ... in od takrat naprej na tisti datum zmeraj malo praznujem (imam vsaj dober povod) ... letos sem to praznovanje že opravil, zato bom moral počakati na naslednje leto ... :lol: 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 31. 7. 77 HEHEHEHE... Lucy ima pa leto in 366 dni prednosti pred mano... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 No ja, na to temo se ne bi oglašal, če ne bi bil moj podatek tako zelo atraktiven: 11.01. 1954 :oops: . Ali je kdo med motoklubovci starejši??? Jaz sem smrkavec proti tebi. 730 dni mlajši :wink: :lol: Torej 11.1. 1956? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 31. 7. 77 HEHEHEHE... Lucy ima pa leto in 366 dni prednosti pred mano... :wink: Torej vragica ti ga mas 1.8. 1979? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 13.4.1977, quote] suzuki...jaz tudi..le eno leto več na ramenih... :wink: 13.4.1976 lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Kot sem že enkrat tukaj nekje zapisal:˝Bog mi naj da zdravja, tumast sem tak dovolj!˝ :multi: Pa, da to malo pojasnim. Bolj kot se bližam četrtemu križu, bolj mi gredo večje bedarije po glavi. Vidim, da se moji štiridesetaki Ran, Fifty, Horjo, Babi...ukvarjate z istimi tumhajti in pridno čakate na Rocky-ja. :lol: Madona še dobri trije dnevi pa sem vaš. Torej prvi dan device, 24.08.62. Pač večni otrok. Otrok Beatlov in Stonsov. :smilecolros: A ima kdo kaj proti? 8) Pozdrav izpod vinogradov! Rocky P.S. Pervy, malo pozno, zato pa iz vsega srca, vse naj, naj! Saj veš, pijem Laško. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Flame Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 11.11.1974, na vinčka rujnega dan; Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
naka Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Vrtnica! Ne morem verjeti, da je tvoj rojstni datum resničen! Ali se šališ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 23051973 Heh in imam tut brata dvojčka tuki gor sam ne vem kje se "božanstvo" skriva zadnje cajte, je pa res da je neki let mlajši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 hvala za vse cestitke in vse naj naj tudi vsem tistim, ki so letos ze praznovali pa jim nismo cestitali ker se nismo vedeli..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Avgust 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 Vrtnica! Ne morem verjeti, da je tvoj rojstni datum resničen! Ali se šališ? Kaj bi se salila ja res je verjetno sm najmlajsa na tem forumu... al se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 suzuki...jaz tudi..le eno leto več na ramenih... :wink: 13.4.1976 lp alena lepo slišat za sodnevnega sotrpina... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 19.02.1974 Vodnar 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 26.07., letnica pa - kot je rekel Bryan Adams: "Summer of '69" Glede na objavljene EMŠO-te sem izgleda bolj pri starih kozlih - ampak počutim se pa še čisto mladega, še posebej, ko se z motorčkom peljem... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 14.02.1976; pa sej sem pri starejših!!! maaaaaaaaaaaatr! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Avgust 20, 2002 Deli Objavljeno Avgust 20, 2002 29.09.70 Pa so tuki okol res sami mladinci...ampak,če se počutiš mlad... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 19.6.1972, iskan letnik, samo videz pa vara :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostov Objavljeno Avgust 21, 2002 Deli Objavljeno Avgust 21, 2002 Ja, zelo iskan letnik, že skoraj oldtimer...čez kakih petdeset let... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se