Vrtnica Objavljeno September 4, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2002 Kaj smo dans četrtega??? Jebemti spet sem se postaral. Vse skupej se je pa začelo, ja tam nekje leta 1973. Uf, se je že kr nekej let nabralo. :( Upam, da jih bo še kr nekaj! :D Vse najboljse :new-bday: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Naslednji teden... :P :lol: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krimi Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 Vrtnica, najlepša hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 4, 2002 Deli Objavljeno September 4, 2002 4. svečan 1978 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Samo še trikrat grem spat...potem bom pa četrt stoletja dopolnila :roll: 8.9.1977 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Kiki dobr zgledaš za 25 letico :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 AK, povej, bova skup darilo kupla (na veneri) :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Kiki dobr zgledaš za 25 letico :lol: Hm,hm.... hvala za komplimente :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 BTW ~ Kiki in Motoštrumf a se poznata? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Kiki dobr zgledaš za 25 letico :lol: Hm,hm.... hvala za komplimente :oops: Jaz sem jo pa v zivo videl samo v glavo.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Jaz sem jo pa v zivo videl samo v glavo.... :twisted: :D Gregs, ti si me bolj v "očke" gledal, če se ne motim... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Gregs, ti si me bolj v "očke" gledal, če se ne motim... V očke al ročke :?: Kje je imel pa roke, ko (če) je gledal v očke? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motosmrk Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 BTW ~ Kiki in Motoštrumf a se poznata? AK- mogoče, ne vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 V očke al ročke :?: Kje je imel pa roke, ko (če) je gledal v očke? :wink: Hej, si pa duhovit, "očke" :arrow: oči....sva se razumela :?: Pa ne sprašuj preveč v detajle, da ne bo Alla kej narobe razumela.... Motosmrka pa ne poznam...če te že zanima... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 sva se razumela Pa ne sprašuj preveč v detajle, da ne bo Alla kej narobe razumela.... :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viking Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Kiki dobr zgledaš za 25 letico :lol: Ko sleče še to malo cunjic kar jih ima na sebi zgleda še desetkrat boljš :lol: :oops: :crazyeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jam Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Moj rojstni dan 10.09.1978, imam 22 let. :D :? :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 Pa ne sprašuj preveč v detajle, da ne bo Alla kej narobe razumela..... Alla ne bo ničesar narobe razumela ...:D :D :D ..... je že velika punca in zaupa Gregsu.... :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 odgovor na vprasanje "kdaj imaste RD?" :arrow: " enkrat letno". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 5, 2002 Deli Objavljeno September 5, 2002 V očke al ročke :?: Kje je imel pa roke, ko (če) je gledal v očke? AK, ne skrbi.... roke so pri meni vedno v zraku, ko se pogovarjam z ljudmi... ker stalno nekaj krilim z njimi... Ti pa zaupam eno skrivnost: ce gledas ljudem v oci, lahko poves, koliko so stari... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 AK, ne skrbi.... roke so pri meni vedno v zraku, ko se pogovarjam z ljudmi... ker stalno nekaj krilim z njimi... Ti pa zaupam eno skrivnost: ce gledas ljudem v oci, lahko poves, koliko so stari... :wink: Gregs, hvala za pojasnilo, ker je tegale AK-a zgleda zelo firbec matru :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 odgovor na vprasanje "kdaj imaste RD?" :arrow: " enkrat letno". ... ni res ... kot sem že napisal: rojstni dan imate 1x v življenju (razen v izjemnih primerih), vsako leto pa imate obletnico rojstnega dneva ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 Alla ne bo ničesar narobe razumela ...:..... je že velika punca in zaupa Gregsu.... Jep... to pa res... oba sva ze velika in dovolj zrela za zaupanje... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 6, 2002 Deli Objavljeno September 6, 2002 07.03.1986 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mukki Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 26.2.78 :oops: :roll: Pa vse najboljše vsem septemberčkom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se