mačka27 Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 En lep pozdravček.... Jesen je udarila BIG TIME.... Naši sončki v garažah.... Me pa zanima kaj kj počenjate danes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Zakaj si dala pa to temo v ljubezen? :) Drgač sm pa že dva dni samo na računalniku pa pred TVjem - prehlad pa to :headbang: ampak....motorji še niso pospravleni za to sezono :naughty: bo še kšn lep dan,včeri je bil sam kurc k sm bolan... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Zakaj si dala pa to temo v ljubezen? :) Drgač sm pa že dva dni samo na računalniku pa pred TVjem - prehlad pa to :headbang: ampak....motorji še niso pospravleni za to sezono :naughty: bo še kšn lep dan,včeri je bil sam kurc k sm bolan... :trance_33_sleep: Bogi... :friend1: ... bu bulš.... Am.... a se ti zdi, da lbezen do motorčkow ni ljubezen...po svoje :whistle: ? Ma, ja itak...ta zavarvanja so nm omogočla celo leto, sam...vreme hinaw 100 na uro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 zveze muzko v avtu.......spil 2 litra vina.....nč posebnga ne delam... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Bogi... :friend1: ... bu bulš....Am.... a se ti zdi, da lbezen do motorčkow ni ljubezen...po svoje :whistle: ? Ma, ja itak...ta zavarvanja so nm omogočla celo leto, sam...vreme hinaw 100 na uro... Eh sej ni tok hudo sam vozt se nesmem...Mij mat zagrozila, da če me ta vikend vid na motorju, da nedobim več čaja pa vse kable mi bo na motorju prerezala (pa hočm ji dopovedat, da če bo kable rezala itak sam luči naujo delale, pa me ne posluša :lol1: ) Seveda, da je :yes: Vreme res mal hinav,najlepš bo pa poj k bo sneg zapadu, čez kšn tedn bojo pa ceste čist suhe pa fajn bo sončk sjau...Takrt se bo najlepš zapelat (če bo seveda dost sonca, da bo posušu ceste :) ) sam mal bo mrz... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 štrikam, kvačkam,.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Piškotkamo....na veliko, sezona se je začela :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Piškotkamo....na veliko, sezona se je začela :OK: . Hi,hi,maš res... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 kostanj nabiramo in pečemo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Trpimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Trpimo ah kje pa :slap: približuje se veseli december :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 ah kje pa :slap: približuje se veseli december :lol: Uživaj v decembru, jaz ne bom, pa ni kriv december..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 Uživaj v decembru, jaz ne bom, pa ni kriv december..... tud jz ne bom, mi gre že zdaj na :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 tud jz ne bom, mi gre že zdaj na :SS Saj bo....enkrat.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Našel nekaj drugega, da mi požene kri po žilah namesto motorja. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Našel nekaj drugega, da mi požene kri po žilah namesto motorja. :whistle: Kramp in lopato.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Našel nekaj drugega, da mi požene kri po žilah namesto motorja. :whistle: naj ugibam? :hmm: ljubezen? :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Našel nekaj drugega, da mi požene kri po žilah namesto motorja. :whistle: Pacemaker? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Kmeti. :fredy: Šnops. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 kavč,pc,gostilne,šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 babe, desci, ovce, kamele.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 ok, that is it..ignore.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Našel nekaj drugega, da mi požene kri po žilah namesto motorja. :whistle: Adrenalinsko čakanje na vrnitev telebajska, da obračuna z mano? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Kramp in lopato.... :whistle: :yea2: S krampom bom vse kanale odpr, z lopato pa večje luknje skopal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 kleklam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se