minca Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) štrikam, kvačkam,.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: poleg tega pa še prpravljam drva za zimo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) poleg tega pa še prpravljam drva za zimo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: ...jaz tut,. vsako noč jih "nažagam" kak meter :whistle: Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 mal se dol dajem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 mislim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 ...jaz tut,. vsako noč jih "nažagam" kak meter :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:.....a z motorko a z brez? :whistle: :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Točno tole --> :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 :headbang: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 čakam, da gre zima mim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 čakam, da gre zima mim :naughty: to-in še 1x TO :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 ...jaz tut,. vsako noč jih "nažagam" kak meter :whistle: Ne se zajebavat, to mene za ju3 čaka :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Ne se zajebavat, to mene za ju3 čaka :headbang: mišice boste razvijalllll :worship: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 poleg tega pa še prpravljam drva za zimo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: Papiga. A stopiva skup in najprej narediva drva zame potem pa vsak zase. Točno tole --> :headbang: :headbang: :headbang: Pazi, da ti ne zrastejo rogovi, če boš premočno butala ob zid. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 (popravljeno) Pazi, da ti ne zrastejo rogovi, če boš premočno butala ob zid. :evilgrin: Vsaj nekaj dobrega na meni :whistle: Me ne bi imeli zastonj za takšno kot sem :rolleyes: Popravljeno Oktober 30, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 .....a z motorko al z brez? z mopedorko,... taglasno seveda... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 z mopedorko,... taglasno seveda... :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Mislim, da bi šel do Medolina al pa vsaj v Bosno... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Vsaj nekaj dobrega na meni :whistle: Me ne bi imeli zastonj za takšno kot sem :rolleyes: Ti pa nisi veliko hodila v cerkev. Angelčki namreč ne nosijo rogov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Oktober 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Mislim, da bi šel do Medolina al pa vsaj v Bosno... :winkiss: Prazne besede kot vedno..... :naughty: KJe pa si biw prejšnji teden, aaaaaaa :nono: ? Tolko govorjenja okol bosne, pa medulina....Tebe pa nikjer (itak- standard, moški eh ja, najprej obljube, kt pa rečeš: ala sine, akcija, pol pa stisnte rep med noge :whistle: ), hi,hi,hi,hi p.s. akcija je blo mišljeno v smislu turce... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 ja kriza je tale zima... sm ze prov zivcn k ne morm na motor :unsure: , tko da po novem laufam mal okol blejskega jezera, mal fitnes... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Ti pa nisi veliko hodila v cerkev. Angelčki namreč ne nosijo rogov. Jih pa znajo dobro skrit :whistle: Ko bi se vsaj vidla tam :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Prazne besede kot vedno..... :naughty: KJe pa si biw prejšnji teden, aaaaaaa :nono: ? Tolko govorjenja okol bosne, pa medulina....Tebe pa nikjer (itak- standard, moški eh ja, najprej obljube, kt pa rečeš: ala sine, akcija, pol pa stisnte rep med noge :whistle: ), hi,hi,hi,hi p.s. akcija je blo mišljeno v smislu turce... O:-) Jaz nič obljubil... :rolleyes: sta se pa z cvičkom nekaj menila... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_SEBA_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 polagam ploščice...je prou lepo krivo :whistle: :whistle: pa seveda obvezno zimsko uničevanje alkohola.... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 drva pripravlam za zimo :naughty: pa iščem staro pirotehnko po bajt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Če že tolk drva delate,evo vam nekaj za pomoč: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Oktober 31, 2007 Deli Objavljeno Oktober 31, 2007 Pospravljam sobo... Čekeram mal net k glih dela.... Pozneje bom verjetno mal AOE špilu(dolgcajt jebat ga) Za zvečer pa...verjetn mal spanja....pred tem pa ne vem... :D PS:drva so pa že prštimana :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se