gusti Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 (popravljeno) Ma kaj je zdaj to? Sem zaključno furco zamudil? Ma naj gre v tri pi... :krneki: A bo še kakšna, ali pa kot so predlagali, otvoritev zimske sezone? :naughty: Slabe obveščevalce imam jaz, da nič ne zvem pravi čas :cry: :cry: :cry: Edit: ok zgleda da sem malo narobe prebral vse skup :010 Furce očitno še ni blo. Pridem! Sam povejte, kam pa kdaj. Čeprav ne poznam nbenga od vas ... Popravljeno Oktober 22, 2008. Popravil gusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 pridem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Ma kaj je zdaj to? Sem zaključno furco zamudil? Ma naj gre v tri pi... :krneki: A bo še kakšna, ali pa kot so predlagali, otvoritev zimske sezone? :naughty: Slabe obveščevalce imam jaz, da nič ne zvem pravi čas :cry: :cry: :cry: Ja, žal si jo zamudil. Lansko mislim, letošnje pa še ni bilo, ker še iščemo organizatorja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Ja, žal si jo zamudil. Lansko mislim, letošnje pa še ni bilo, ker še iščemo organizatorja :whistle: Ja sem potem pogruntal, da sem te slike že videl enkrat, in potem sem se spomnil da so lanske :P Upam da bo letos tut kaj podobnega kot lani, ker se mi lušta ene lepe furce še letos. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Čeprav ne poznam nbenga od vas ... Bodi srečen... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Bodi srečen... :whistle: Veš kako bo moral za pir devat... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Tam majo menda tudi :beer1: sem enkrat prebral :whistle: To pa zato, ker si se počasneje peljal od mene. Jaz sem prebral samo SPLAV KRAČE P------------------ tisto v spodnji vrsti pa nisem videl, ker je znak bil prehiter..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 To pa zato, ker si se počasneje peljal od mene. Jaz sem prebral samo SPLAV KRAČE P------------------ tisto v spodnji vrsti pa nisem videl, ker je znak bil prehiter..... :) Divjak... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Če bote toti vikend šli ne bo šlo, naslednji vikend tudi ne, vsak naslednji je pa stvar v tem, če bo sneg al ne..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Če bote toti vikend šli ne bo šlo, naslednji vikend tudi ne Preserator... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 (popravljeno) Preserator... :angry: Jebi ga :evilgrin: :naughty: Če ne gre, pač ne gre B) Popravljeno Oktober 23, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Jebi ga :evilgrin: :naughty: Če ne gre, pač ne gre B) Glej ti njega, amatera! Če ne gre, pač malo porinemo! B) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 To pa zato, ker si se počasneje peljal od mene. Jaz sem prebral samo SPLAV KRAČE P------------------ tisto v spodnji vrsti pa nisem videl, ker je znak bil prehiter..... :) Evo, to je pravična kazen za prehitro vožnjo. Ostaneš brez pira in dobiš samo kračo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Če bote toti vikend šli ne bo šlo, naslednji vikend tudi ne, vsak naslednji je pa stvar v tem, če bo sneg al ne..... :evilgrin: Ti si pa žleht!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Ti si pa žleht!!! :evilgrin: Govoril sem zase...iz objektivnih razlogov.... :whistle: A neeeeeee Vapo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 A neeeeeee Vapo? :naughty: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 :angry: Vzami si kolikor rabiš :whistle: :evilgrin: http://www.youtube.com/watch?v=4p3WrgbSCEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Jaz mislim, da bi mi že v soboto lahko šli požret bograč... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Vzami si kolikor rabiš Uf, to pa ni koj tak! Hvala stari. :D Te pa danes pridi kako uro pozneje domov... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Jaz mislim, da bi mi že v soboto lahko šli požret bograč... :whistle: Eh, kaj pa da bi mi tole malo "pognali"? :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Uf, to pa ni koj tak! Hvala stari. :D Te pa danes pridi kako uro pozneje domov... :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=4p3WrgbSCEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 23, 2008 Deli Objavljeno Oktober 23, 2008 Eh, kaj pa da bi mi tole malo "pognali"? :P :naughty: Kje kje.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Eh, kaj pa da bi mi tole malo "pognali"? :P :naughty: Jaz bi lahko po hitrem postopku prase organiziral..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ta vikend ne morem, tudi naslednjega težko, potem pa ni problema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 24, 2008 Deli Objavljeno Oktober 24, 2008 Ta vikend ne morem, tudi naslednjega težko, potem pa ni problema lep pujcek :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se