motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Eh, kaj pa da bi mi tole malo "pognali"? :P :naughty: Kdaj, kdaj.... :kva2:
KeC Objavljeno Oktober 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Emmmmm, žal letos v moji organizaciji ne bo šlo :blush: Preveč dela z ostalimi zadevami, pa je motor pristal malo na stranskem tiru. Drugače pa R.A.T.-ovci organizirajo nekaj in kolikor vem so vabljeni vsi: RAT fura
kotzi Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Sem šel na link, pa nimajo preveč radi drugih!! :unsure: Nimam tapravga motorja, oz. nalepke!! Škoda. Lp! Iztok
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Sem šel na link, pa nimajo preveč radi drugih!! :unsure: Nimam tapravga motorja, oz. nalepke!! Škoda. Ne ga no srat. Vabljeni in zaželjeni smo tudi vsi ostali. V bistvu moramo bit, ker kdo drug jim bo pa pomagal, ko tiste njihove kulnkište nebojo vžgale...
riderrgirl Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Ne ga no srat. Vabljeni in zaželjeni smo tudi vsi ostali. V bistvu moramo bit, ker kdo drug jim bo pa pomagal, ko tiste njihove kulnkište nebojo vžgale... joj tole pa boliiiiii.... :eek: :D ... Vapo ti res prosiš da te bojo "naropotal"...... :krneki:
vapotek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 joj tole pa boliiiiii.... Vem ja, ampak kaj češ, resnica pač marsikdaj boli... :( :P
motoristek Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Kaj zdaj :hmm: se bomo žgal al ne? :kva2:
CAPI Objavljeno Oktober 24, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2008 Jaz ga bom žgal jutri v MS :krneki:
royal Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 Jaz ga bom žgal jutri v MS :krneki: Grem na goričko malo pogledat, če se že zbirajo na Gradu :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Misli, da s to furo ne bo nič :headbang: Drugi teden celi v dežju :headbang: Pol naprej pa ne vem, če bom še pri volji, da se vozim... :whistle:
T-boy Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 En del "ta vzhodnih" je bil danes prav priden. :grim Nagrada: fini bograc. :OK: "Zakljucna fura" absolvirana. :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se