danci1973 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Še http://www.youtube.com/watch?v=kb26Guz4gq8, kolko ga pač je... ;) D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Fajn je blo, edino Bremz, Vanga pa KeC bi lahko bli malo bolj obzirni pa malo manj pojedli, ne pa da sem na koncu moral hren z žlico jest, pa še to na normo, drugače bi itak še brez tega ostal..... :D Kdaj gremo spet? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Fajn je blo, edino Bremz, Vanga pa KeC bi lahko bli malo bolj obzirni pa malo manj pojedli, ne pa da sem na koncu moral hren z žlico jest, pa še to na normo, drugače bi itak še brez tega ostal..... :D Kdaj gremo spet? :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :chase: :fight1: Te pa nisi ti vegetarijanec? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Bremz, Vanga pa KeC bi lahko bli malo bolj obzirni pa malo manj pojedli Aja, da o Motoristeku sploh ne govorim.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Te pa nisi ti vegetarijanec? Valjda sem. Pri meni druga ko Vegeta nima šans. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Valjda sem. Pri meni druga ko Vegeta nima šans. :P Še posebaj če ima v roki steklenico z rdečo nalepko. :kva2: :kva1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Še posebaj če ima v roki steklenico z rdečo nalepko. :kva2: :kva1: :kva2: Ne sodi po sebi.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Fajn je blo, edino Bremz, Vanga pa KeC bi lahko bli malo bolj obzirni pa malo manj pojedli, ne pa da sem na koncu moral hren z žlico jest, pa še to na normo, drugače bi itak še brez tega ostal..... :D Kdaj gremo spet? :whistle: Naslednji teden, mater vam ... :evilgrin: !!! Jaz pa tu vedrim na letaliscu v Mexico Cityju, vsaj dostop do neta je poceni, da ne bom skoprnela od dolgega cajta ... polet imam sele ob 20.50 ... 11 ur do Frankfurta. Potem pa cakam do vecera, da bom okoli polnoci, jutri, v nedeljo doma! Vsaka vam cast :worship: :worship: :worship: ... Oh, pa se Lumpa je bila zraven, pa kaj si nor, zdaj mi je skoraj zal, da sem sla tole gledat ... kuj sline se mi cedijo. Torej, ... takoj naslednji lep vikend gremo spet. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 takoj naslednji lep vikend gremo spet. Ti ne greš nikamor. Lepo boš naslednjih 7 let doma pekla kekse, tortice, rolade, šaumrole, pa podobne pizdarije (za mene tople sendviče, ker ne jem sladkega). :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Ti ne greš nikamor. Lepo boš naslednjih 7 let doma pekla kekse, tortice, rolade, šaumrole, pa podobne pizdarije (za mene tople sendviče, ker ne jem sladkega). :P Ti dobis vampe. Bljek. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Fajn je blo, edino Bremz, Vanga pa KeC bi lahko bli malo bolj obzirni pa malo manj pojedli, ne pa da sem na koncu moral hren z žlico jest, pa še to na normo, drugače bi itak še brez tega ostal..... :D Kdaj gremo spet? :whistle: Aja, da o Motoristeku sploh ne govorim.... Saj smo ti ves riž pustili... :lol1: ti je kar oke zapotegnalo... :lol1: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Pumpa je bila naša.... :yea1: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Evo na moji strani (klikni v podpis), so še štirje kratki video posnetki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 :rolleyes: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Pumpa je bila naša.... :yea1: Vidim tudi enga od X - ov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Še iz drugega zornega kota pri Vidi In še zaključna pri LOGO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 lepe fotke :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Še iz drugega zornega kota pri Vidi In še zaključna pri LOGO Mater je bilo paparacev.... :lol1: njofra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Mater je bilo paparacev.... :lol1: Pa še res je bilo jih je OGROMNO Sam da ne naštevamo,.... ker bilo jih je preveč,::::: Pa TV ( A kanal, POP TV, tudi iz LJ od nacionalke so bli,.....) Dans ob 20,00 bo obširna reportaža pri Mariu doma POGLEJTE SI ob 20,00 uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Štamperli in Toteki - bilo je SUPER :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Fajn je blo, edino Bremz, Vanga pa KeC bi lahko bli malo bolj obzirni pa malo manj pojedli, ne pa da sem na koncu moral hren z žlico jest, pa še to na normo, drugače bi itak še brez tega ostal..... :D Kdaj gremo spet? :whistle: Po dolgem cajti sn se enkrat zopet vredi najedo... :worship: vapotek, ti pa tak ne smeš bit predebeli, že zaj ti tvoj "skuter" nikam ne leti :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 pa še slikice tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 pa še slikice tu TU se pa nič ne vidi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 TUKAJ, se boljše vidi! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 TUKAJ, se boljše vidi! :naughty: :grim :OK: :OK: :OK: Lepe slike !!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se