BremzPenzl Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 pa še video Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 pa še video :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 nekaj me tehnika j.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 nekaj me tehnika j.... zgleda dans vse :worship: mene tudi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 pa še slikice tu Kam si še zašel po Si Bistrici? Se mi je zdelo, da ti je falil še tisti nenaročeni pir! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Evo video si pa lahko pogledate TUKAJ Odhod iz pumpe by BremzPenzl :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 :grupni: :010 :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 TUKAJ, se boljše vidi! :naughty: lepa tura,mal smo šraufali,malo furali, panorama odlična,jedača in pijača pa tudi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 lepa tura,mal smo šraufali,malo furali, panorama odlična,jedača in pijača pa tudi :worship: ja kaj naj, pa drugo leto.......... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: moram povedati, da so Štamprle posebej pohvalili, da ste face na kvadrat........., tako, da nič hudega, če je ena gospodična manjkala, ki bi ev. samo malce preveč nakladala in govorila kot ponavadi...... :winkiss: :evilgrin: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Fajn vreme za furo, :whistle: Kec, mozgaj... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Fajn vreme za furo, :whistle: Kec, mozgaj... :naughty: in zmozgaj, kam gremo na prvo ponovitev "naključne fure" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2007 ja kaj naj, pa drugo leto.......... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: moram povedati, da so Štamprle posebej pohvalili, da ste face na kvadrat........., tako, da nič hudega, če je ena gospodična manjkala, ki bi ev. samo malce preveč nakladala in govorila kot ponavadi...... :winkiss: :evilgrin: :headbang: Ah daj no tati ne ga srat. :004 Fajn vreme za furo, :whistle: Kec, mozgaj... :naughty: Ma mozgam sam tale vikend nekaj sneg napovedujejo pa še mene ne bo nič doma (zagrebpress :naughty: ). Mogoče naslednji in zmozgaj, kam gremo na prvo ponovitev "naključne fure" :whistle: Lahko pa imamo otvoritveno zimske sezone :D Aja moje gume so fuč :( Sej nekaj sem zaslužil na zadnji furi, ampak edina znamka gum, ki si jo lahko s tistim privoščim je Durex. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lumpa Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Oh, pa se Lumpa je bila zraven, pa kaj si nor, zdaj mi je skoraj zal, da sem sla tole gledat ... kuj sline se mi cedijo. :winkiss: Mutika, tudi jaz sem te pogrešala ... :friend1:, pa dobrodošla spet v deželi Totekov ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Zimska fura po snegu ???? oooooooooooo :worship: :worship: :worship: Superrrrrrrrrr :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 To bo pa taprava enduro varianta :worship: ketne pa kuhano vino, pa šaufla za sneg... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 sori, da se šele dans oglašam, sem bil terenski...... Fura odlična, družba še odličnejša, fojtr tudi super, samo kot je že Vapo napisal, so eni zelo grabli po mesu :whistle: , še dobro da sm zadosti zalival B) Kaj Zdrawc je še kar v zmajevi ..... :whistle: :grrr sem pa v soboto res prišel po temi domov, je blo treba it še na male Trojane nekaj spit :whistle: pa malo sem šel še varijante za spomladno McAdam turo prečekirat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Ah daj no tati ne ga srat. :004 Aja moje gume so fuč :( jaz, da ga serjem, ne to pa nikoli, tako miroljubno bitje.... :004 :004 :004 :004 vidiš kako je, če imaš gume fuč...... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Gume al gumice??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Kec, se bo kej dogajalo? :whistle: Lani je bilo super!! :worship: Mislim, da bo letos udeležba večja. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Kec, se bo kej dogajalo? :whistle: Lani je bilo super!! :worship: Mislim, da bo letos udeležba večja. Lp! Iztok njega pa že nismo videli prav dolgo časa. tako da ne vem, kako bo kaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 če bi se že kam peljali, bi lahko naredili postanek malo južno od Dravograda, je privez za splav in piše, da imajo krače. Več nas je, lažje jih bomo pojedli....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Tristo kosmatih motoristov in tristo pečenih krač :worship: Tam majo menda tudi :beer1: sem enkrat prebral :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 ...pridem... Kam? Pa kdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2008 Deli Objavljeno Oktober 22, 2008 Kam?Pa kdaj? To bo pa KEC-župan povedal... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se