Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Upam,da nikamor :yawn:

Objavljeno

Za nekaj ur na gasilsko veselico, potem pa v Torino za štiri dni, ... Yupieee!

Objavljeno

na motor . . .

Objavljeno

Ufff :blink: , dons pa prov nkamor razn v postlo.....je bla včer prehuda.... :kva2: ....fešta.

Objavljeno

v šiht . . . :headbang:

Objavljeno

dns nikamor, sam u soboto pa praujo u šentvid pri stični na zeleni viknd! žurka!

:whistle:

Objavljeno

Metr pa pol rikverc pa vodoravno :whistle:

Objavljeno

v šiht . .

Objavljeno

Dons čimprej spat.......bo pa točn čez en tedn bolš hehe :naughty:

Objavljeno
kam drugam kot v čočko

:lol: :lol: :lol: opet pozer

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

spet v šiht . . . :headbang:

Objavljeno

Upam da km z mojmu lubijm :wub: ... mogoče kino :?

Objavljeno

spat, skrajni čas, razen če še malo počakam :hmm:

Objavljeno

na dopust ob 15:00, zvečer pa na taki pir da me bo zulo, no, če bom lahko šal :hmm:

Objavljeno

najprej na moped...z goričkega v ljubljano.... zvečer na Gorillaz sound system in ju3 via faaker see...no, za zadnje upam vsaj :unsure:

Objavljeno

Dones pa na borovničke,viski,malibu,....hmmm,mi vse pripada dons,tko da bo feeeeššštaaaaa :drunk: :yea1: :yea1: :yea1: v okolici blejskega jezera :naughty:

Objavljeno
Dones pa na borovničke,viski,malibu,....hmmm,mi vse pripada dons,tko da bo feeeeššštaaaaa :drunk: :yea1: :yea1: :yea1: v okolici blejskega jezera :naughty:

Pjanci :krneki: :D

Verjetno na Billyse pa na Siddharto šli mal pogledat...Jutr pa mi žagamo u Lescah na moto pikniku :evilgrin:

Objavljeno

Se pravi: če najdemo kako pijano babo, ki se sumljivo ziba in ima željo, da bi plavala v jezeru..... potem je velika verjetnost, da si to ti :lol1:

Jest dons še ne vem... najrajš bi se ga nek nažru :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!