metalbike Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Jutri v soboto, 27.9. špilamo z mojim bendom (Hard Stroke) na dnevu odprtih vrat firme T.R.G (louis, karcher,..)na Celovški cesti 150 (to je en križišče nazaj proti centru od Mcdonaldsa na Celovški) :) Špilamo pa od 11ih do 17ih :), bolj popoldanske ure, hehe :) Torej, nej kdo pride na kšn pir, mnda je pijača tko gratis, hehe :) Se vidmo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 domov pod deko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 u bajno pol pa pod koutr:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 v čočko kam pa drugam no ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 Babnco iskat :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 če je to vprašanje sploh ne dajem komentarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 v čočko kam pa drugam no ! Pa tam ostan že enkrat ... reši svet pred svojo pojavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 27, 2008 Deli Objavljeno September 27, 2008 sem razočarala dons... :trance_33_sleep: ......nekdo fejst jezen...... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 v šiht . . . . :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 S frendi pit... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 Jz se ga bom pa kr sama napila :drunk: ....čaja mislm :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno September 29, 2008 Deli Objavljeno September 29, 2008 jst sm tk pjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 Ta viknd je B-day paket...dons na gorensk ene 900 nadmorske...upam da ne rabm še zimskih (celo verig) :P kukr da :beer2: ...jutr pa bolj v okolišu drug b-day bo pa baje ofn :drunk: :D :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 U mižoule,pa čakou da me kšna pokliče(če verjameš :whistle: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 U mižoule,pa čakou da me kšna pokliče(če verjameš :whistle: ) Jaz tudi, sam ne bom čakal na klic. Prošla baba s kolačima :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 po odejco se gret.. :rolleyes: .........pa dežek poslušat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 U krevet :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 3, 2008 Deli Objavljeno Oktober 3, 2008 no ewo pa smo duma... zj pa u mižule počasi ja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 jooooj ne vem . . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 4, 2008 Deli Objavljeno Oktober 4, 2008 Še nism odločena v kter konc zavit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 kmš-vabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 7, 2008 Deli Objavljeno Oktober 7, 2008 Dons je Kreslin v KMS-ju B) Sam kurc,ce neb mel sihta jutr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 kwa mislte kam???? ja v šiht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 dns na fax, pol na šiht, na trening in nato žurat :P tak praujo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Oktober 8, 2008 Deli Objavljeno Oktober 8, 2008 na aerobiko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se