ČIKO24 Objavljeno November 17, 2008 Deli Objavljeno November 17, 2008 to soboto pa en lep party v čočki... ko bo mrzlo ... bo toplo.., pa ja pridete mal pogledat v naše konce :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 v šiht . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 pod tuš (pa ne trgovino) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 Na trening...po treningu pa..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 N'kamor :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 pod tuš (pa ne trgovino) :whistle: nkol naweš, merbit so tm zaloge beera :P :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno November 18, 2008 Deli Objavljeno November 18, 2008 po celem dnevu na šihtu samo domov pa v postlo ker sem zbolela in mam dost vsega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 v šiht . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Na fajt, pol pa na čaj (kdo bo dons plaču pa odvisn od rezultata....I feel very olympic today :evilgrin: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 (popravljeno) po celem dnevu na šihtu samo domov pa v postlo ker sem zbolela in mam dost vsega :friend1: boga.. Na fajt, pol pa na čaj (kdo bo dons plaču pa odvisn od rezultata....I feel very olympic today :evilgrin: ) ti tko nevarn deluješ.... :unsure: js pa dons na telovadbo pol pa spat... Popravljeno November 20, 2008. Popravil riderrgirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 ti tko nevarn deluješ.... :unsure: js pa dons na telovadbo pol pa spat... To je sm krinka :krneki: , jz sm pa ja eno tako krotko prjazno bitjece :krneki: .....sj moje je tud telovadba, sm mal bl na hard varianta, dela pa glih tko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Jaz pa spet mal v šolo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Če bi rad kaj frišnega podse spravo ........grem na Ribičijo..... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Na predavanja :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Petek 14.11. bil je odklop v Bauhausu (bachus)! :drunk: :kva1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 Bomo še vidli :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 http://shrani.si/?Q/ux/tm5OU2j/dsc00001.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 20, 2008 Deli Objavljeno November 20, 2008 nkamr . . . . . .mam fajn družbo . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Parket polirat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Če bi rad kaj frišnega podse spravo ........grem na Ribičijo..... :rolleyes: vidi ti njega, lisac.... jaz pa grem v Skopje, ker sem ze glih blizu.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 (popravljeno) Čuj, a Brezovica je že bela? Me nekaj mika, da bi šel dol skijat....... :naughty: A lisac? Kaj češ, baje se tam nea rabiš kaj ekstra matrat, pa same te za rit grabijo :whistle: BTW toto tvojo info bom pa toplo neso naprej....Zakaj pa so kolegi, ne? :D Popravljeno November 21, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Čuj, a Brezovica je že bela? Me nekaj mika, da bi šel dol skijat....... :naughty: A lisac? Kaj češ, baje se tam nea rabiš kaj ekstra matrat, pa same te za rit grabijo :whistle: BTW toto tvojo info bom pa toplo neso naprej....Zakaj pa so kolegi, ne? :D je ze bela, samo se ne vem al ze dela. pazi ko to toplo nosis, da ne pades, ker se lahko speces. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Mislim, da še nič ne dela....Ej, idi gor, ne bo ti žal...sem videl par fotk.....čudovita planina..... :worship: :worship: http://www.njeri.net/images.php pa malo prečekiraj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 Nocoj pa na trening folklore :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2008 Deli Objavljeno November 21, 2008 jz pa na trio fantastikus pa na zastojn odojka pa na par pirčkov,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se