snoopy Objavljeno Januar 5, 2009 Deli Objavljeno Januar 5, 2009 u notranjko jle :Pjst pa ajat počasi :P ne ne,...tm bi se samo ustavu spotoma...če bi se...mogoče za nazaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 v šiht . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 ne ne,...tm bi se samo ustavu spotoma...če bi se...mogoče za nazaj.... jajaja :whistle: hm kej pa dns, ah kr isto ku učeri bo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 u svoj krevet :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Po šihtu na predavanja, pol pa direkt v vodoravno :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 nikamor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 mal vn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 sem še kr doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Spet u krevet :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 Spet u krevet :unsure: ja a ni fajn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 6, 2009 Deli Objavljeno Januar 6, 2009 U postlo...lani sm tazadnkrat spala v njej :whistle: prou luštn je blo.. letos kr ne bo isto :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 v šiht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Nocoj pa na prvo uro španščine - čez en mesec bom hablala k pr norcih :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 btc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 Kamrkol, sm d mi neb blo treba bit več skoz doma, k se mi že meša :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 v kino dvor ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 7, 2009 Deli Objavljeno Januar 7, 2009 sem glih domov prišel :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Na eno brozgo....al pa dve :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 na lušno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 dons se mi ne da nikamr :whistle: . . . . mam opravke doma :headbang: . . . . jebemti kwa me še vse čaka :headbang: . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 sem že nazaj doma :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 u krevet... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 U pojstlco mau bl prej k včeri oz sej je blo že donc :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Zdele pa res sam še v postlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 v šiht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se