snoopy Objavljeno Januar 5, 2009 Opozori Objavljeno Januar 5, 2009 u notranjko jle :Pjst pa ajat počasi :P ne ne,...tm bi se samo ustavu spotoma...če bi se...mogoče za nazaj....
Irencko Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 ne ne,...tm bi se samo ustavu spotoma...če bi se...mogoče za nazaj.... jajaja :whistle: hm kej pa dns, ah kr isto ku učeri bo :naughty:
hrčo Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Po šihtu na predavanja, pol pa direkt v vodoravno :krneki:
Irencko Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 Spet u krevet :unsure: ja a ni fajn...
Andrejaa Objavljeno Januar 6, 2009 Opozori Objavljeno Januar 6, 2009 U postlo...lani sm tazadnkrat spala v njej :whistle: prou luštn je blo.. letos kr ne bo isto :rolleyes:
brubi46 Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Nocoj pa na prvo uro španščine - čez en mesec bom hablala k pr norcih :lol:
SharpNinja Objavljeno Januar 7, 2009 Opozori Objavljeno Januar 7, 2009 Kamrkol, sm d mi neb blo treba bit več skoz doma, k se mi že meša :wacko:
SharpNinja Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Na eno brozgo....al pa dve :whistle:
osa rider Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 dons se mi ne da nikamr :whistle: . . . . mam opravke doma :headbang: . . . . jebemti kwa me še vse čaka :headbang: . . .
Andrejaa Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 U pojstlco mau bl prej k včeri oz sej je blo že donc :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se