Medoo Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 pa ne da boš ti doma :P Seveda! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Pojest kosilo pa na šiht...spet... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 mogoče na eno pijačo . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 kot kaže bom celo popoldne in celo noč na šihtu tako da je treba delat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Marec 5, 2009 Deli Objavljeno Marec 5, 2009 Najbrš kar u postlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Najbrš kar u postlo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 kam le . . . . .v šiht . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 verjetno na kak pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 6, 2009 Deli Objavljeno Marec 6, 2009 Se naum nč premikala, bom kr ostala tle k sm....v pojstli :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 Na pivo al pa dve :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 7, 2009 Deli Objavljeno Marec 7, 2009 na pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 nocoj? ja kam le . . . . .v šiht . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 u krevet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Spavanac :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 u palčkovo deželo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 11, 2009 Deli Objavljeno Marec 11, 2009 šihtat . . . .tko k zmer med tednom . . . :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 11, 2009 Deli Objavljeno Marec 11, 2009 ajat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 V šiht :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 u mažule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Spat, pa upam, d mi rata it prej kt ponavad :yes: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 bemtiš je pa že skrajn cajt da tisto vodko udušmo...nocoj je druga rekla mi,da ima me rada,in da jo oprl bom in vsebino spil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 bemtiš je pa že skrajn cajt da tisto vodko udušmo...nocoj je druga rekla mi,da ima me rada,in da jo oprl bom in vsebino spil :D Ampak glasbeno spremljavo si si pa ful hudo zbral :OK: ....ti lohk pridem pomagat krult zravn haha, k tole je pa "mo"j komad :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Ampak glasbeno spremljavo si si pa ful hudo zbral :OK: ....ti lohk pridem pomagat krult zravn haha, k tole je pa "mo"j komad :lol1: to ni spremljava...spremljava bom jst s flašo... :P še krulla bi??ne ne...to pa ne zgleda...flašo bi mela u ustih pa še krulla??ne ne...k me bo sram :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 to ni spremljava...spremljava bom jst s flašo... :P še krulla bi??ne ne...to pa ne zgleda...flašo bi mela u ustih pa še krulla??ne ne...k me bo sram :D :lol1: Sm vklopt sm se hotla v družbo pa d bi bla in the mood, d neb izstopala no :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 na pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se