tihii Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Še par urc pa pol na šiht :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 K čm spet mal grešit dns....naaa O:-) :grrr klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 spat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 spat :whistle: jest tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 ob ponedeljkih zvečer..je res žur... :naughty: :whistle: :unsure: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Ja..u postli hehe.. :whistle: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 v šiht . . . . . šihtat . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 na ribe v Portorož :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 v šiht . . . . . šihtat . . . :whistle: Jebiga. Na šiht mi ni treba hoditr, ker sem stalno TAM :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Um...bi šla h šivilji...d bi mi mau šive pregledala... :whistle: sam vsega pa ne morm met :huh: no če pa pomislm..kaj je 2 tedna brez..šivovo...če rata d pol bl rednu dobivam še.. kešne črke natisnene...oz rajš kr ušite..d nkol neb šle dol :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 Spat :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 :book: ... :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 Jebiga. Na šiht mi ni treba hoditr, ker sem stalno TAM :headbang: :headbang: :headbang: sej sm tud jst skor zmeri tm . . . . . .pa ne zato k bi hotu . . . .ampak k moram . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 V tople kraje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 na palačinke :010 :010 O:-) thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 dns pa sam ajat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 Na predavanja :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 nikamor vsaj zaenkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 Dns še ne, je šele četrtek :whistle: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno April 2, 2009 Deli Objavljeno April 2, 2009 Sm že v nočni :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 oooo ja, dns pa :naughty: ...raztuuuur :kva2: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Spat, k mam gripo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Spat, k mam gripo :SS Bošč'k :friend1: ...bom jz zate nadoknadla, če bo treba bom tud z lustra dol visela (sj ni dvakrat za rečt d res naum :whistle: ), v zameno, d ti namest mene kak ovink pokolenčkaš...deal? :naughty: klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Bošč'k :friend1: ...bom jz zate nadoknadla, če bo treba bom tud z lustra dol visela (sj ni dvakrat za rečt d res naum :whistle: ), v zameno, d ti namest mene kak ovink pokolenčkaš...deal? :naughty: Ja kak hiter se pa ti mene usmiliš, mi je kr nerodno .. :friend2: To pa nisem vedu, da maš fetiš na lustre :xx: ? Sicer sem pa danes že kolenčkal :yes: , če verjameš al pa ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 U svetovni kavarni je dns fina muzika. Panda. . . škoda jih je zamudit. . . ampak bom že nadoknadu. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se