Sanda7 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 hm ja najbrž vn neki pojest k doma nimam nit kruha nit nč pametnga za jest oz tako kombinacijo da je joj hladilnik čist zropan,nobenga sadja ama ništa,razn kakšna župca sz vrečke :evilgrin: tko da ja bom šla najbrž na kak kebab pa kak pirčk u izi
Sanda7 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 dej stari prpel mi en kebab tam od majota k u cerknc je kr neki pa lučke pržgi da bo čim prej sm čist sestradan primer
Ninjaraider Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 dej stari prpel mi en kebab tam od majota k u cerknc je kr neki pa lučke pržgi da bo čim prej sm čist sestradan primer O.K.
SharpNinja Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Bom kr v bajti kresvala, zun čist preveč ščije pa čist premraz je klimbra 1
YeTika Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Bom kr v bajti kresvala, zun čist preveč ščije pa čist premraz je sva že dve... dolenska ga dons neki serje s tem vremenom.. heheh
SharpNinja Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 sva že dve... dolenska ga dons neki serje s tem vremenom.. heheh Pravjo d smo babe krive .....narbž d....ne :grrr ......sj je tkole not kresvat tud fajn, se lih tko iskre krešejo :naughty: klimbra 1
YeTika Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Pravjo d smo babe krive .....narbž d....ne :grrr ......sj je tkole not kresvat tud fajn, se lih tko iskre krešejo :naughty: ja veš kako.. če ni drukga izgovora smo pa babe na vrst ane... k bi se iskre kresale bi blo tud fajn ja
maratonac Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 ja veš kako.. če ni drukga izgovora smo pa babe na vrst ane... k bi se iskre kresale bi blo tud fajn ja Če se ne , ste tut krive :naughty: :naughty: :naughty:
SharpNinja Objavljeno Maj 1, 2009 Opozori Objavljeno Maj 1, 2009 Inventuro po kevdrih delat, kk je kj z zalogami klimbra 1
SharpNinja Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Dns bi pa mal spanja prov pršl že počas klimbra 1
pajkica Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ugotavlat če kazino tud kdaj kej da ne sam uzame :krneki: thumper in osa rider 2
Aljaz92 Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 Dons pa mal pogledat kakšn party bo u Močilniku!
riderrgirl Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ugotavlat če kazino tud kdaj kej da ne sam uzame :krneki: A tebe mogoče dnar tiši? :unsure: jaz pa grem samo še.... :yawn: pančat...
pajkica Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 A tebe mogoče dnar tiši? :unsure: jaz pa grem samo še.... :yawn: pančat... tiši u drugo smer k mislš država nč ne čaka, treba plačat thumper in osa rider 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se