sjeng Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 V pisarni ni vljudno, v lokalu tudi ne, na ulici bi vas tudi čudno gledali, babnca vas tudi zmerja s svinjo če naredite to na glas, torej tuki in zdele maste šanso da si daste duška in spustite enega kvalitetnega http://www.createfarts.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 V pisarni sem sam......prdim!!!!!!!!!!!!! V lokalu .....prdnem potiho.....vljudno.....in se pačim........in gledam okoli........ko ga zavoham.....torej.......prdim!!!! Na ulici najraje prdnem nekje okol avtobusne postaje..........torej.....spet prdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mene moja ne zmerja......ker prav tako prdne.................torej....spet prdim!!!!!!!!!!!!!! In kje je zdej fora.......???????????????????? Prdni enkrat zame.......la,la,lalalalalalaaaaaaaaa....kot poje Gojc!!!! Prdeti.....je isto......kot 100 let doživeti!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 okej kaka tema :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 jaz vedno prdim kje je možno, včasih tudi na silo, sploh v osnovni šoli smo se igrali igrice, da smo rit nastavli pa s faracajkom zraun pa prdeli, pa keremu je najbolj plamen švigno je zmagal...jaz sem tak na silo prdal, da sn si s posebnimi krožnimi gibi masiral črevesje, in čez minuto masaže me je začelo pune prdat (pa še smrdelo je fajn), če hoče kdo da ga naučim te masaže naj kar reče.... :yes: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 jaz vedno prdim kje je možno, včasih tudi na silo, sploh v osnovni šoli smo se igrali igrice, da smo rit nastavli pa s faracajkom zraun pa prdeli, pa keremu je najbolj plamen švigno je zmagal...jaz sem tak na silo prdal, da sn si s posebnimi krožnimi gibi masiral črevesje, in čez minuto masaže me je začelo pune prdat (pa še smrdelo je fajn), če hoče kdo da ga naučim te masaže naj kar reče.... :yes: :lol1: :SS :SS :SS :SS preveč informacij Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Nejko si ti ziher da je s tabo vse ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Nejko si ti ziher da je s tabo vse ok? hočeš da prdnem??? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: gooo...mislm...faaart nejko :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Fuj, pujsi & pujse prdolinske Zdaj mi je jasno zakaj je v Ljubljani tako slab zrak. Ys sm pa misliw, da je kriw LPP. :unsure: Popravljeno November 2, 2007. Popravil Broj Jedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mikena Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha. Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz. Poskusi prdnit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 to sm pa nekje že prebral ta je huda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 oh kako paše :worship: :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 A veste zakaj prdec smrdi ? Da imajo še gluhi kaj od tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 A veste zakaj prdec smrdi ? Da imajo še gluhi kaj od tega :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 Gotovo bi bil najbogatejši tisti, ki bi izumil tako pijačo, da bi po požirku le-te prdeži dišali kot rožice. Potem bi postal vrhunec lepega vedenja, da namesto pozdrava ob prihodu na obisk čimbolj gromko in dišeče prdneš - paziti bi morali le, da ne bi mokro prdeli. Posledica te vljudnosti pa bogate trnovske zelenjavarice s tržnice, ki bi obogatele s fižolom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: eni že zarad tega vijolice jejo :whistle: :whistle: :whistle: ;) :004...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 5, 2007 Deli Objavljeno November 5, 2007 :lol1: :lol1: :lol1:eni že zarad tega vijolice jejo :whistle: :whistle: :whistle: ;) :004...... Ares? Viš vraga .. tega pa nisem vedew! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno November 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2007 Včasih se smejiš, pa nihče ne opazi tvojega nasmeha.Včasih jočeš, pa nihče ne opazi tvojih solz. Poskusi prdnit. Očarala si me :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Oh kako to paše bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzrrrrrrrrrrrrrk :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Evo vam prdce Najbl sede jutranji prdec :yea1: :worship: prdac.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 najbolj nevarni so jodlarski, tisti ki se vlečejo kot joseeffffffffffffffffffffffffffffffffff Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vdusan Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Dva prdca, ki sta pol zdravja, en je Zvonimir drug pa Tihomir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Vse za prijetno solo družbo v pisarni. :evilgrin: Uržeh ste pa vi, packi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 sm šu vn vetrčk spustit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 sm šu vn vetrčk spustit :whistle: in srečal kar nekaj golobčkov :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se