Tanjuška Objavljeno November 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2007 jz pa predlagam, da je tanajbol če se kr obesiš, al pa vržeš pod vlak, pa tud iz kakega mosta se fuknt ni neumno, še najlepša smrt pa je če se nažreš tabletk in tapru zaspiš in se nikol več ne zbudiš, pa tud kak over dose če nardiš je prou fletno baje. no pa djte še mau naštevat kako čimlepš nardit samomor, da je čimlepša, neboleča in čimhitrejša smrt, djmo samomorilcem pomagat, da se bojo čimhitrejš ubil, dejmo jim ulivat voljo do samomora, djmo jim pomagat fak an, vi se kr norca delejte, sam res pazte, da naute kdaj vi na tem mestu :angry:
minca Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 pa dejte že nehat enkrat :headbang: :headbang:
klimbra Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Pišuka......vsako jutro......ko zagledam svoj ksiht v špeglu.......bi se najraje usamomoril. P žal nimam zadost velikih jajc!!!!!!
Provokator Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Pišuka......vsako jutro......ko zagledam svoj ksiht v špeglu.......bi se najraje usamomoril.Pa žal nimam zadost velikih jajc........ ... in si kot izgovor za nestorjen samomor rečem, da tudi takšni moramo živeti in bo jutri itaq boljše......
Lobo Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ...fak an, vi se kr norca delejte, sam res pazte, da naute kdaj vi na tem mestu :angry: Če misliš s tem mene, ti povem, da se ne delam niti malo norca iz koga. Še najmanj pa iz mrtvih. Rad bi ti le povedal, da živim v kraju kjer je to nekaj čisto običajnega. Sedaj se je malo umirilo. Lani sta bila le dva samomora. Včasih je bilo tega precej več. Večino teh ljudi sem poznal, z nekaterimi smo bili tudi prijatelji. In se počasi tega navadiš. Pa, nekateri so res imeli dober razlog za samomor. Na njihovem mestu bi ga naredil tudi sam.
Br1 Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 fak an, vi se kr norca delejte, sam res pazte, da naute kdaj vi na tem mestu :angry: Tanjuška - z vsem spoštovanjem do tvoje bolečine: nehi no! Sy ns poznaš .. najprej resno obdelamo zadevo, ko pa napetosti popuste, se pa začnemo zajebavat. To je tko na tem planetu: vsi bomo prej ali slej stegnili papke še nihče ni temu ušel. Vsak na svojem mestu in nihče - verjemi mi - na tvojem. In prisluhni misli stare modre sove iz hoste: še nihče se ni sekiral zato, ker je umrl in zakaj bi se potem mi živi sekirali v zvezi z lastno smrtjo ? :rolleyes:
tati Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Kdor hoče narediti samomor, ga bo tudi "pravilno" izvedel. Vse ostalo je, seveda, klic na pomoč. ali izsiljevane pozornosti..... :unsure:
motofrik Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Točno tako. Vsi, kao spodleteli samomori, so iskanje pozornosti. Večina. Kdor ga ima namen narediti, ga bo naredil, brez odvečne reklame. Zakaj ga dela, je pa že druga tema.
Br1 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 .. ga bo naredil, brez odvečne reklame ... ... taki največkrat izberejo avto - kar seveda zavarovalnica ne more dokazati, sumi pa lahko povsod tam kjer popolnoma zdrav človek "..iz neznanega razloga zapelje na nasprotni pas" točno pred kamion ... slišal sem za nekaj primerov, ko se je potem družina rešila finančne stiske. Haloooo, haaaaloooo - JJ .. ali me sliiišiiiiš ?? :unsure: Ništa ... kot vedno ... :huh:
Manu Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) bi se najraje usamomoril. Klimbra, čista desetka za ta izum. :worship: Spravil me je v smeh, kar je za pet do osmih zjutraj dobra prognoza za ves dan. :rolleyes: Popravljeno November 13, 2007. Popravil Manu
stuhec Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Točno tako. Vsi, kao spodleteli samomori, so iskanje pozornosti. Večina.Kdor ga ima namen narediti, ga bo naredil, brez odvečne reklame. Zakaj ga dela, je pa že druga tema. mislim da ga je lahko sramota zarad tega, ker se se ubit ne zna
Tanjuška Objavljeno November 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2007 ... taki največkrat izberejo avto - kar seveda zavarovalnica ne more dokazati, sumi pa lahko povsod tam kjer popolnoma zdrav človek "..iz neznanega razloga zapelje na nasprotni pas" točno pred kamion ... slišal sem za nekaj primerov, ko se je potem družina rešila finančne stiske. Haloooo, haaaaloooo - JJ .. ali me sliiišiiiiš ?? :unsure: Ništa ... kot vedno ... :huh: ne boš verjeu letos poleti je nekdo, en mlad fant iz neznanega razloga zavil iz kolone na drug pas in se čelno zaletel v kamion in to pred mojimi očmi, sama sm prehitevala kolono vozil z motorjem, vidla kamion se zdrenala nazaj v gužvo nakar je poba na polno štartal iz kolone in se zletel v kamion z polnim gasom, tud mal ni zapremzal. obe vozili sta zagoreli in ta poba je v avtu zgorel in mislm, da je šlo za samomor, ker res ne vem zaka bi to drgač naredu, sj kolona je bla res počasna, pa z avtom it prehtevat 5km kolone ne vem no, pa da še vidš kamion pred sabo in nč ne premzaš mi je tud mau čudno. tko da baje da predusem mladi izbirajo tovrstno sceno za samomor - žalostno
xr800 Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 (popravljeno) Je itak brezveze. Lahko bi pa napisala knjigo Samomor na 1000 in en način. Pomisli, da odpreva za vsakega našega novo temo. Zabaševa MS v enem letu.Se spomniš Roja, ki si je navezal dinamit okoli pasu in se začel dreti Mama beži, poknilo bo. Vsaj hitro je bil hin. Je v naših krajih materiala za eno doktorsko disertacijo na temo suicidnosti.......Jep, tudi bolj sofisticiranih oblik.....(štrik, pa svinjska pištola nista več in)..... Popravljeno November 13, 2007. Popravil xr800
vapotek Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 Je pred leti en moj kolega htel samomor nardit in to tak, da je spil liter cvetala. Komaj so ga rešli, ampak kaka pizdarija je šele bla, ko je domov prišu in ga je tam čakala mati.........s prazno flašo cvetala! :krneki:
doggie Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 tudi moja sošolka je v sedmem razredu spila cvetal, pa so ji joški zrasli :whistle:
HHV Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 jz pa predlagam, da ... Dober recept zmeraj prav pride. ...vi se kr norca delejte, sam res pazte, da naute kdaj vi na tem mestu :angry: Takrat mi sam ne prid bliz. Ker pol se bom res. :kva1:
HHV Objavljeno November 13, 2007 Opozori Objavljeno November 13, 2007 ... Haloooo, haaaaloooo - JJ .. ali me sliiišiiiiš ?? :unsure: Ništa ... kot vedno ... :huh: Ne čuje dobro. :closedeyes:
Tanjuška Objavljeno November 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2007 Takrat mi sam ne prid bliz. Ker pol se bom res. :kva1: nč bat, sm se odločla da se samomorilcem izogibam kokr se le da.
xr800 Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 tudi moja sošolka je v sedmem razredu spila cvetal,pa so ji joški zrasli :whistle: Kaj čemo TDR Ruše rules :worship: (vse za vlke joške) dobite v Agroruše
PikiJapok Objavljeno Februar 18, 2008 Opozori Objavljeno Februar 18, 2008 (popravljeno) Malce zamujam z odgovorom na dano temo. Morda pa nasvet vsem bodočim samomorilcem (in njihovim prijateljem). Na Hrvaškem in v Bosni, pa tudi na Kosovu je še precej neočiščenih minskih polj. Zatorej, sprehodite se tam čez in... v kolikor oni tam gor odloči tako, potem je čas za novi začetek. Postopek ponavljate toliko časa, da ste v postavljeno (hipo)tezo popolnoma prepričani. V nasprotnem primeru pa človek umre zadovoljen, da je storil nekaj dobrega za soljudi. P.S.:Tako plitvega odnosaa do teme pa že dolgo ne.... :headbang: Popravljeno Februar 18, 2008. Popravil PikiJapok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se