Skoči na vsebino

Moja APN!


G33gcho

Priporočene objave

Naj vam malo predstavim mojo APN. Kupo jo je moj brat od bivšega sošolca in takrat je bla v super stanju: mašina normalna, avspuh normaln, žmigavci, elektrika, kabli itd... Potem sn začev iz neznanega razloga dol metat stvari žmigavce blatnike stopalke za noke so se odlomle, ročka za gas je poknla, luči, bremze sn dol vrgo, ko je bruder hoto dvugnt zadn del za 10 cm ker so spredi vilce od BT-ja so se tačele zadne fedre zvijat in je zato 1 poknla tak da sn se pol samo z 1 vozo ... Gasn sn mev pol kr naret da sn mev nakoncu taki vlki komad da sn se lahko vozo kr dovgo nisn najdo nove ročke. Zaj pa sn med 2 mesečnimi počitnicami se odločo da bom jaz to vse malo skup spravo nazaj. Bivši sošolec iz OŠ je mav total razstavleno ohišje apn in on mi je tote stvari ka sn jih rabo šenkav, luč, blatnike, stopalke za noge, gas ročko,

nove zadne fedre in pa tisti del za vilce ko je spredi prejšn je biv zvit. Nametav sn vse stvari gor tak da zaj to zgleda nekak takole:

04112007831.jpg

pa taco sn še vrgo gor :). Tam spredi ko drži oni šravf se mi je skoz odtegovalo in sn rato zgubo skoraj vse kuglce. Zato sn to pošlihtav nekak tak :naughty: .

04112007834.jpg

Zaj je vsaj mir =) Prej sn mev vse kuglce not zaj pa še jih pov ni ko mi je zadnič spet šravf vun vrglo preden sn nareto tisto. OK štel je dokaj vreji :blush: . Ročga za prestavlanje se je spredi vtrgala zato sn malo bol vzadi zvrtav novo lukni ki je bla preblizu stenein se je isto vtrgala nato sn zvrtav še eno lukno na sredini in zaj deluje to zgleda tak:

04112007835.jpg.

Zaj pa k mašini ki je precej že znucana. Bat in cilinder sta pregreta. Bi zamenjav če bi mev gdo pa nima :cry: . Bat je 38.5 in ima 2 batna obrocka 1 je malo zlaman. Filter je not novi. Frgazer pa me neke zajebavle :headbang: diza sploh nevem kolk je not. Je biv bruder pametn pa je šov jo prevrtavat do pov pa je vse vničo še en problem polek :headbang: . Dihtong bolš da ne omenjam :xx: . Olje je v mašini staro še kr par let sploh če še ja ga sploh ka not :alien1: . Zato ma tud taki železni zvok ko jo tišim v 2 prestavi pa neja vžge, kero olnje naj nalijem not?. Lageri so že čisto zlavfani. narazn pa je nemislim prej devat preden nebom mev vseh delov ki jih potrebujem. Da mi nebo se pol prah gor nabirav. Pa bojim se da vžiga nem vreji naštelav.

Najrajš bi kupo novi 38L bat pa cilinder dobo neki, vrgo bi 5 prestavo not pa lagere bi zamejav. Pol pa še bi mogo avspuh dat zašvasat

Kovo olje naj v mašino vlijem? pa kolko?

Če se še čega spovnim dopišem :evilgrin:

PS: Pa ne vse preveč smejat :kva2: :lol1: Zaj pa mi sploh noče vžgat ko sn uporablav olje za mešanco za kosinlnice husquarna :ninja:

Rad bi da bi šla vsaj 65km/h ka morem vse naret? kr prej je šla dobrih 47hm/h zmerjeno z GPRS

Rad bi da bi šla vsaj 65km/h ka morem vse naret? kr prej je šla dobrih 47hm/h zmerjeno z GPRS

Aja joo škoda negre uredit sn se prepozno spovno... Ki bi dobo tisto fedro za zadno bremzo ko je tam nad bobnom?

Popravljeno . Popravil k0ci
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zivjo! jaz stavim olje tronic blue ali enako ko stavite v avto (v menjalnik) :krneki: ! ampak za sestko ni vazno kaj das notr!! samo da maze! :P olja pa gre priblizno 2dl al 2,5dl neki vmes!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no za predelavo imas veliko izbire!! :worship: bat na l pa ga skrajsas kanale v cilindru lahko siris ojnico zbrusis "piramido" lahko zvrtas uzig si nastelas druge veriznike peta prestava (jaz jih imam 6) izpuh mf ali lipnik ali naredis sam doma kot jaz!!! :whistle: no tako srecno!!

ps: veselo na delo!!! :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...
  • 3 tedne pozneje...
ojnica=blajerca

pa bolj se jo priporoča stružit, to pa zaradi hitrejšega zvrtenja

sam pol tud hitr obrati padejo

ojnica ali blajerca pa ni isto! ojnica je del,ki pride pritrjen na batni sornik. blajerca ali ročična gred pa je del,na katerega je pritrjena ojnica. :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kje si pa še to pobral.

ojnica pa blajerca to je isto. :yes:

pride pa iz nemškega izraza der Pleuel (ojnica).

ročična gred je ročična gred, ojnica je pa ojnica .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!