zverac Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 enostavno, neb več prišel domov, ker ga ne bi imel. :lol: mogoče bi mu blo pol jasno zakaj. :whistle: :worship: Če bi to res naredila, kajti marsikatera tega ni sposobna, zato, ker misli :headbang: da si je res zaslužila :wacko: :blink: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 :worship: Če bi to res naredila, kajti marsikatera tega ni sposobna, zato, ker misli :headbang: da si je res zaslužila :wacko: :blink: :wacko: sem to nardila, sicer zarad druzga vzroka, ampak mi ni žal :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) sem to nardila, sicer zarad druzga vzroka, ampak mi ni žal :010 A te je slučajno z drugim v postelji našel, pa ga ni ustrelil na licu mesta :whistle: Popravljeno November 16, 2007. Popravil zverac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Sej babo ne tepe dec ampak gobc. :evilgrin: Se strinjam s tabo. Na žalost je res tko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 :whistle: Ta prva je zihr po stopnicah padla,ta druga,je pa revca,ker ma metalca za deca. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Br1 Objavljeno November 17, 2007 Deli Objavljeno November 17, 2007 Ej BrEnko..LP Borut :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se