aja Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Keri cigan je ukradel moj post???? Kaj maš kaj proti!!!??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 duh :? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 vso to psihozo z duhovi pa angeli pa gorečim papežem (neka slika od nekega poljaka, ki je krožila naokoli, čeprav se mi je zdelo kot da ga sam hudič žge ko pa da je blažen, ha ha ha ) so sproducirale religije skozi čas. Kako globoko so te reči zakoreninjene v glavah ljudi se pokaže ob takih primerih...enemu se nekaj zdi in potem kar naenkrat vsi nekaj vidijo...kot v oblakih...za ene so samo oblaki...nekateri vidijo vse sorte oblik, kar ne pomeni, da teh oblik ni...stvar je podobna neki reči ki jo poznamo...a je še vedno le oblak... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 stvar je podobna neki reči ki jo poznamo...a je še vedno le oblak... Oblak je samo oblak??? Se vidi da nisi gledal goustbasterjev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Keri cigan je ukradel moj post???? Viš, kaj pa pišeš z bakrenimi črkami :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se