Skoči na vsebino

Erotični sejem v Sloveniji

Priporočene objave

Objavljeno

....................................., sam jest kot poznam velik motoristk, ni nobena tok.......potreb** kot ti-sorry O:-)

seveda ne poznaš,ker so kot ti...kot sem od punc slišala ni nič z cevko tvojo :lol1::BUA:

Objavljeno

quote name='anja37' date='17. December 2009 - 11:37 AM' timestamp='1261046247' post='1706135']

Joj ne morem verjet da se tko obnašaš,sam jst kot poznam velik motoristev,ni noben tko neotesan kot ti-sorry whistle.gif

Objavljeno

quote name='anja37' date='17. December 2009 - 11:37 AM' timestamp='1261046247' post='1706135']

Joj ne morem verjet da se tko obnašaš,sam jst kot poznam velik motoristev,ni noben tko neotesan kot ti-sorry whistle.gif

Če si potrebna, to res ne vemgrrr.gif .......da pa bi morala nazaj v prvi razred, pa dokazuješ dnevno......grim.gif Neotesan in slabega obnašanja??trance_19_hmm.gif Ti že veš.....wacko.gif

Objavljeno

Če si potrebna, to res ne vemgrrr.gif .......da pa bi morala nazaj v prvi razred, pa dokazuješ dnevno......grim.gif Neotesan in slabega obnašanja??trance_19_hmm.gif Ti že veš.....wacko.gif

ma kaj naj ti rečem-nič,ker škoda besed....a misliš,da je še možnosti,da se popraviš trance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gif

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

ma kaj naj ti rečem-nič,ker škoda besed....a misliš,da je še možnosti,da se popraviš trance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gif

Nopegrrr.gif ......tako kot ni šans, da bi ti začela razumljivo pisat grrr.gif

Objavljeno

Grumf pole sva pa res za skup...Da bi z laterno se iskala se nebi najdla... :lol1::lol1::lol1:

Objavljeno

Grumf pole sva pa res za skup...

Pa bi mene hcoj povabla? :blush:

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

Tle ma grumf prste vmejs,tku da..

Kaj pa če ga jutri zagiftam, a me boš pol povabla?

• Ni mi všeč 3
Objavljeno

He, he, he.....neće moći - ove noći......grrr.gif

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Ktera pa ni? :?

Fala bogu.....puno takvih.

Sam problem nastane......ko potrebnice tega tipa nihče noče zluftat.......si predstavljaš vonjave, ko se vsa tista moča nabira v skoraj zaraščeni.......huhhhhhhh.......tako lahko daš delat za kakega varnostnika banke..........nihče ne bo hotel vdreti vanjo..........še komitenti bodo raje pustili ves denar notri....... :SS:SS

Objavljeno

Fala bogu.....puno takvih.

Sam problem nastane......ko potrebnice tega tipa nihče noče zluftat.......si predstavljaš vonjave, ko se vsa tista moča nabira v skoraj zaraščeni.......huhhhhhhh.......tako lahko daš delat za kakega varnostnika banke..........nihče ne bo hotel vdreti vanjo..........še komitenti bodo raje pustili ves denar notri....... :SS:SS

:lol1::lol1::lol1:

Objavljeno

ma men ni blo nič kaj posebnega :slap: sem mislila,da bo kaj ki še ne znam,pa nič :lol1:

ma men ni blo nič kaj posebnega :slap: sem mislila,da bo kaj ki še ne znam,pa nič :lol1:

hm, a res :naughty: :whistle:

Objavljeno

Prodarim vibrator sam ne vem a je za beton al za kej druzga, :hmm: u glavnem vibrira, :OK: pa na sejmu ni blo tazga :eek::kva2::lol1:

Objavljeno

Prodarim vibrator sam ne vem a je za beton al za kej druzga, :hmm: u glavnem vibrira, :OK: pa na sejmu ni blo tazga :eek::kva2::lol1:

a da ti ga bo uspelo se rešit :grrr

Objavljeno

a da ti ga bo uspelo se rešit :grrr

Dvomim, zato ga bom u eurote zavil pa klošarkam vrgu-ni druge

Objavljeno

a tazga :unsure: :P

post-21285-126148150458_thumb.gif

Objavljeno

a tazga :unsure: :P

post-21285-126148150458_thumb.gif

:grrr :grrr

post-12931-126148265926_thumb.jpg

Objavljeno

:grrr :grrr

post-12931-126148265926_thumb.jpg

za tole boš pa velik eurotou porabu da ga boš zaviu :D

pa še pol ni zih če ga bo kera hotla pobrat :whistle:

Objavljeno

a je še vedno prvi erotični sejem :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!